GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 OYUN ÇIKTIKTAN SONRA KONUŞUN OYUN ÇIKTIKTAN SONRA KONUŞUN OYUN ÇIKTIKTAN SONRA KONUŞUN cengizhan kafayı yedirteceksin ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 GwindonSurion said: OYUN ÇIKTIKTAN SONRA KONUŞUN OYUN ÇIKTIKTAN SONRA KONUŞUN OYUN ÇIKTIKTAN SONRA KONUŞUN cengizhan kafayı yedirteceksin ha Sabredemiyoruz master Gwindon! Anla bizi. Güç de denge olması için yorum yapıyor arakdaşlar. Padawan 'ın Ulubatlı Hakan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 evet yaw genc jedi yorumlara cevap verdim kotu bir sey soylemedim :) neyse ben biri yorumu elestirene kadar susayim veya oyun cikana kadar :) aslinda ufakbi guncellemede konusmak lazim ucundan(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 eregorn2 said: sw konsepti ile war ve aoc konseptleri farklı şeyler... çok kötü olmasına rağmen swg yi oynıyanlar varsa bu oyunun oyuncu kaybedeceini düşünmüom... SWG sonradan çok kötü oldu... Çıktığında muhteşem bi mmorpg idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 maxrep said: GwindonSurion said: OYUN ÇIKTIKTAN SONRA KONUŞUN OYUN ÇIKTIKTAN SONRA KONUŞUN OYUN ÇIKTIKTAN SONRA KONUŞUN cengizhan kafayı yedirteceksin ha Sabredemiyoruz master Gwindon! Anla bizi. Güç de denge olması için yorum yapıyor arakdaşlar. Padawan 'ın Ulubatlı Hakan Aman masterım sizin gibi kudretli bir jedi ın karşısında benim gibi bir kelle avcısının konuşması mümkünmüdür=) But must be patience you are hm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 exar kun la odan urr ustanın türbelerini ziyaret edeyim bana kafi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 leoneo5 said: eregorn2 said: sw konsepti ile war ve aoc konseptleri farklı şeyler... çok kötü olmasına rağmen swg yi oynıyanlar varsa bu oyunun oyuncu kaybedeceini düşünmüom... SWG sonradan çok kötü oldu... Çıktığında muhteşem bi mmorpg idi. kötü olmasına rağmen oyuncusu var... onu demek istiom... bu oyun kötü bile olsa oynıcak insanlar var... bu arada cengizhanın sith acedemyle ilgili söledii şey yanlış... sith acedemy e girebilirsin sith olabilirsin... ama sith master olmak için sith master ı öldürmen gerekir... yane adamlar bişi yanlış yapmıo... hem sith olayı derinlere ineceksen daha karmaşık bişi... sith önceleri force un güçlü olduu bir ırkın adı... sithler yok olduktan sonra dark force da ustalaşanlar kendilerini sithlerin varisleri olarak görüp kendilerine bu ismi verdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 sitede anlatiyo sith empirei, okuyuverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 oyunu yapmayı durdurun!!! said: # 5. Dumdum - 25 Ekim 2008 - 6:00 YILLLARDIR BUNUN OLMASINI BEKLIYORUM LEEEEEENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN OHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA OGLUM OGLUM BITTI HERSEY BITTI SOSYAL HAYAT KIZLAR AILE BITTI LEENNNNNN HAYIR HAYIR HAYATIMI KAYBEDECEGIM EN BUYUK FANTAZIMI BANA VEREMEZSINIZ!!!! AAAAAAAAAAAA!!! yoruma gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ne yanlis??? kotor 1 i yuklettirmeyin bana :) sith akademiye giriyon sonra ordaki cok sayida ogrenciden sadece bir tanesi sith oluyor... bu yanlis deyil hem niye derine inilmesin hikaye dedigin karisik olmaliki daha cok etkilesin (tu) sonucta mmo-rpg demi :) ama sanirim bu sadece mmo olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 herkes sith.... ama her sene bi kişi yüksek rütbeye çıkıo... daha dün bitirdim... derine inilmesin derken ben anlatacaım için öle dedim... oyunda derine inmesinler demedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Ordaki öğrencilerin hepsi sith, eski sistemde sadece 2 sith olur diye bişey yok. Da bunun zaten konuyla bi ilgisi yok çünkü swtorda geçen sith empire cumhuriyet uzayının dışından geliyor. Yani revan ve exile ın gittiği yerden. Ordaki herkes sith. Adı sith empire çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 ayrıca, aslında hiyerarşik bir yapılarıda yok cok, sen cıkıp bende sithim ulan al sna lightning diyip lightning atabiliyorsan sithsin işte, hayır efendim sen dark force user'sın demiyolar. din işte bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 evet swtor un kotor dan cok fazla farkli olcagi kesin ama kotor gibi bi konsete dogma buyume jedi yapmak sacma :) okula gidipte jedi olsalar hadi neyse... sith cumhuriyeti sith savaslari bunlarin hepsini gecmis adamlar en basit sekilde jedi civil war yapiyolar koskoca konset i bide hic aciklama gelmeden bile mmorpg.com da en populelige yukselmis bile ne aoc a ne warhammer de oyle olmustu sonuc olarak bekliyenlerine cok kotu supriz yapcak ama fan olduklarindan 1 yila yakin oynicaklar sonra birakirlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 wow ilk çıktığında da böyle deniyodu eheh ama hakkaten son çıkan nerdeyse tüm mmo lar patladı warhammerı bilemicem şu an tabi oynamıyorum da lotro ve aoc en büyük hayal kırıklıklarım oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 çok yanlış şeyler söylüosun sen cengiz... adamların söylediklerini bi daha dinle ve mümkünse kotoru bi daha oyna... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 abi jedi adam zaten 4-5 yaşında alınıp okula götürülüyo, yenı yaratılan karakterin yaşı 20 desen(en azından insanlar için) coook rahat padawanlığını bitirmiş olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 ulan nerde eski jediler sithler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 yanlis olabilir soyleyin dogrusunu goreyim :) hem her charakter farkli yerde falan baslicakmis belki acedemide okulda falan baslarlar tortarial i 4-5 yasinda okulda yaparlar :) bellimi olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 sw kotor da karakterler çocukluuundan itibaren jedi academy e alınıo... bizim oynadıımız karakter raven olduu için istisna yaptıklarını sölüolar... sith acedemy e ise dark force u hisseden herkes ve her yaş insan-twilek artık her kimse girebiliom... adamlar bildii konuyu işliolar... sen orda sith i seçtikten sonra sana 20 yaşında bi sith hikayesi uydurkmak o kadarda zor diil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 oyunda adult ogrenci almiyoz diyodu evet ama 4-5 yas demiyo hem yapilamazmi (spore falan gibi buyume )sonucta en cok para olan piyasa mmorpg cok iyibicimde yapmak gerekir bu arada siht academiden hatirladigim kadariyla npc ler birbirlerine dovusmeyi falan piratik flana gibi seyler ogretiyodu hatta kafesteki insanlara yildirimlar cakiyolardi :) hadi bare skill i acedemide gelistirseler iyi guzel dicem ama hic yapmamak (ki bu kisim belirsiz ama gorunus klavuz istemiyo ) neyse yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 büyüme olayını koysalar güzel olur ama hiç kimse buna cesaret edemio... neyse yaw oyundan bilgiler gelsin tartışırız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Büyüme olayında bişey yok hatta çok basit bi loading ekranı ama çocuk kesmek oyunun iptaline neden olabilir:) Bu oyunda çocukları kesiyorlar aslında bu bir oyun değil satanist ayin gibi suçlamalarla karşı karşıya kalmak istemiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 ahahahaha kopek domuz gesiyoz o zaman niye hayvan severler bir sey demiyo lol yaw bak yine moralim bozuldu simdi koskoca sithler rutbeli sithler para kazanmak lvl kasmak icin raid de kedi kopekmi kescekler >:D< "demek zamaninda kahramanlik yapti sigorta yaptirmadi raven simdi cok pisman gelecegine yatirim yapmadi kedi kopek kesiyo olmicakti" mu? dicez simdi 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Kedi köpek kesecez ama daha çok queste bağlı olarak kesecez.Swgdeki gibi 10k göreve lair patlat gel değil.Mesala atıyorum.Bilmemkimin kızkardeşini kurtarmaya gidiyorsun ama yolda vahşi hayvanlar saldırıyor gibi. Swgde bakardık bilmemne dersinin kaliteli zamanı başlamış.Haydi peko peko albatros kesmeye.Buff malzemesi olarak kullanılıyordu yanlış hatırlamıyorsam deriler.Ben smuggler olduğumdan uyuşturucu işinde kalite aramıyodum:D zaten gerek yoktu. Biz swgde dalyrake kesmiş adamlarız.Kedi köpek bizi bozmaz zaten. Dalyrake oyundaki çekirgemsi bir yaratıktı. http://images2.wikia.nocookie.net/starwars/images/1/1d/Dalyrake.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar