Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

özcaine

Öne çıkan mesajlar

GwindonSurion said:
OYUN ÇIKTIKTAN SONRA KONUŞUN

cengizhan kafayı yedirteceksin ha

Sabredemiyoruz master Gwindon!

Anla bizi. Güç de denge olması için yorum yapıyor arakdaşlar.

Padawan 'ın Ulubatlı Hakan
Sosyal ağlarda paylaş

maxrep said:
GwindonSurion said:

cengizhan kafayı yedirteceksin ha

Sabredemiyoruz master Gwindon!

Anla bizi. Güç de denge olması için yorum yapıyor arakdaşlar.

Padawan 'ın Ulubatlı Hakan

Aman masterım sizin gibi kudretli bir jedi ın karşısında benim gibi bir kelle avcısının konuşması mümkünmüdür=)

But must be patience you are hm?
Sosyal ağlarda paylaş

leoneo5 said:
eregorn2 said:
sw konsepti ile war ve aoc konseptleri farklı şeyler... çok kötü olmasına rağmen swg yi oynıyanlar varsa bu oyunun oyuncu kaybedeceini düşünmüom...

SWG sonradan çok kötü oldu...

Çıktığında muhteşem bi mmorpg idi.

kötü olmasına rağmen oyuncusu var... onu demek istiom... bu oyun kötü bile olsa oynıcak insanlar var... bu arada cengizhanın sith acedemyle ilgili söledii şey yanlış... sith acedemy e girebilirsin sith olabilirsin... ama sith master olmak için sith master ı öldürmen gerekir... yane adamlar bişi yanlış yapmıo... hem sith olayı derinlere ineceksen daha karmaşık bişi... sith önceleri force un güçlü olduu bir ırkın adı... sithler yok olduktan sonra dark force da ustalaşanlar kendilerini sithlerin varisleri olarak görüp kendilerine bu ismi verdiler...
Sosyal ağlarda paylaş

oyunu yapmayı durdurun!!!

said:

# 5. Dumdum - 25 Ekim 2008 - 6:00

YILLLARDIR BUNUN OLMASINI BEKLIYORUM LEEEEEENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN OHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA OGLUM OGLUM BITTI HERSEY BITTI SOSYAL HAYAT KIZLAR AILE BITTI LEENNNNNN HAYIR HAYIR HAYATIMI KAYBEDECEGIM EN BUYUK FANTAZIMI BANA VEREMEZSINIZ!!!! AAAAAAAAAAAA!!!

yoruma gel
Sosyal ağlarda paylaş

Ordaki öğrencilerin hepsi sith, eski sistemde sadece 2 sith olur diye bişey yok. Da bunun zaten konuyla bi ilgisi yok çünkü swtorda geçen sith empire cumhuriyet uzayının dışından geliyor. Yani revan ve exile ın gittiği yerden. Ordaki herkes sith. Adı sith empire çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

evet swtor un kotor dan cok fazla farkli olcagi kesin ama kotor gibi bi konsete dogma buyume jedi yapmak sacma :) okula gidipte jedi olsalar hadi neyse...
sith cumhuriyeti sith savaslari bunlarin hepsini gecmis adamlar en basit sekilde jedi civil war yapiyolar koskoca konset i
bide hic aciklama gelmeden bile mmorpg.com da en populelige yukselmis bile ne aoc a ne warhammer de oyle olmustu
sonuc olarak bekliyenlerine cok kotu supriz yapcak ama fan olduklarindan 1 yila yakin oynicaklar sonra birakirlar :)
Sosyal ağlarda paylaş

sw kotor da karakterler çocukluuundan itibaren jedi academy e alınıo... bizim oynadıımız karakter raven olduu için istisna yaptıklarını sölüolar... sith acedemy e ise dark force u hisseden herkes ve her yaş insan-twilek artık her kimse girebiliom... adamlar bildii konuyu işliolar... sen orda sith i seçtikten sonra sana 20 yaşında bi sith hikayesi uydurkmak o kadarda zor diil...
Sosyal ağlarda paylaş

oyunda adult ogrenci almiyoz diyodu evet ama 4-5 yas demiyo hem yapilamazmi (spore falan gibi buyume )sonucta en cok para olan piyasa mmorpg cok iyibicimde yapmak gerekir
bu arada siht academiden hatirladigim kadariyla npc ler birbirlerine dovusmeyi falan piratik flana gibi seyler ogretiyodu
hatta kafesteki insanlara yildirimlar cakiyolardi :)
hadi bare skill i acedemide gelistirseler iyi guzel dicem ama hic yapmamak (ki bu kisim belirsiz ama gorunus klavuz istemiyo )
neyse yaw
Sosyal ağlarda paylaş

ahahahaha kopek domuz gesiyoz o zaman niye hayvan severler bir sey demiyo lol
yaw bak yine moralim bozuldu simdi koskoca sithler rutbeli sithler para kazanmak lvl kasmak icin raid de kedi kopekmi kescekler >:D<
"demek zamaninda kahramanlik yapti sigorta yaptirmadi raven simdi cok pisman
gelecegine yatirim yapmadi kedi kopek kesiyo olmicakti" mu? dicez
simdi 8-)
Sosyal ağlarda paylaş

Kedi köpek kesecez ama daha çok queste bağlı olarak kesecez.Swgdeki gibi 10k göreve lair patlat gel değil.Mesala atıyorum.Bilmemkimin kızkardeşini kurtarmaya gidiyorsun ama yolda vahşi hayvanlar saldırıyor gibi.

Swgde bakardık bilmemne dersinin kaliteli zamanı başlamış.Haydi peko peko albatros kesmeye.Buff malzemesi olarak kullanılıyordu yanlış hatırlamıyorsam deriler.Ben smuggler olduğumdan uyuşturucu işinde kalite aramıyodum:D zaten gerek yoktu.
Biz swgde dalyrake kesmiş adamlarız.Kedi köpek bizi bozmaz zaten.
Dalyrake oyundaki çekirgemsi bir yaratıktı.
http://images2.wikia.nocookie.net/starwars/images/1/1d/Dalyrake.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...