Mortis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 combat sistemi nasıl şu videolardan izliorum da, targetı seçip ability mi kullanıcaz, skille göre blaster misslicek vs o şekilde mi olacak? yoksa böle 3rd person shooter modunda aim mi alıcaz nedir? çünkü duvarın arkasına saklanıp kafayı uzatma vs tarzı şeyler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Coverin smugglera özel olduğnu söylediler.Bu headshort ve kneeshot da ona özel olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Mortis said: combat sistemi nasıl şu videolardan izliorum da, targetı seçip ability mi kullanıcaz, skille göre blaster misslicek vs o şekilde mi olacak? yoksa böle 3rd person shooter modunda aim mi alıcaz nedir? çünkü duvarın arkasına saklanıp kafayı uzatma vs tarzı şeyler var. evet bende bunu merak ettim.Temel oalrak Lineage gibimi wow gibimi bi oynanışı var acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 bildiğiniz klasik mmo gibi bar barda skill şeklinde swtor dan ümidimi kesmek üzereyim temel 3 nedenim var 1) Oyunun başındaki rich vogel'ın oyunda kesinlikle craft olmasını istemediği ve bir süre öncesinde devlerden birinin ısrarına kadar böyle bir çalışma olmadığı söylemesi(sonuç itibariyle craftla ilgilenen 1 kişinin bulunması) 2) Swg'e NGE belasını getirip oyunu bitiren senior producer Dallas Dickinson 'nın şuan yine senior producer olark swtor un başında bulunması 3) E3 de demoyu oynayan herkesin ortak cümlesi "bir mmo dan çok co op bir single player a benziyor" craft olmayan tarihin en kötü oyun yöneticisine sahip ve mmo hissi vermeyen bir oyun açıkcası beni pek açmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 co op single player abi aynen öle olacak işte. tam tahmin ettiğim gibi. kotoru multplayer oynattıracaklar böle evde arklarınla 5-6 kişi bağlanırsın Baldurs Gate oynamaya çalışırsın ya o şekilde olacak ehhe arada da işte PVP Die Battlegroundlarda kapışırız. Ölümüne instanced olacağı da belli oyunun. pınf! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 said: 3) E3 de demoyu oynayan herkesin ortak cümlesi "bir mmo dan çok co op bir single player a benziyor"bu benim hoşuma gitti biraz aslında :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Mighty_THoR said: bildiğiniz klasik mmo gibi bar barda skill şeklinde swtor dan ümidimi kesmek üzereyim temel 3 nedenim var 1) Oyunun başındaki rich vogel'ın oyunda kesinlikle craft olmasını istemediği ve bir süre öncesinde devlerden birinin ısrarına kadar böyle bir çalışma olmadığı söylemesi(sonuç itibariyle craftla ilgilenen 1 kişinin bulunması) 2) Swg'e NGE belasını getirip oyunu bitiren senior producer Dallas Dickinson 'nın şuan yine senior producer olark swtor un başında bulunması 3) E3 de demoyu oynayan herkesin ortak cümlesi "bir mmo dan çok co op bir single player a benziyor" craft olmayan tarihin en kötü oyun yöneticisine sahip ve mmo hissi vermeyen bir oyun açıkcası beni pek açmadı :( piff ustune factiona has 4 sinif ekle.. pek down oldum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 minimum beklentim, wowun ışın kılıçlı ve twileklisi ve kotor dünyasında geçen bir oyun olması :) bunlar olsun minimum bana 3-4 sene yeter ehuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 onun yerine yandan yemiş kotor olacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Mighty_THoR said: 3) E3 de demoyu oynayan herkesin ortak cümlesi "bir mmo dan çok co op bir single player a benziyor" sorun bu olacak bence, guild wars gibi özünde mmo olmayan (hoş gerçi onlar baştan co-op online oyun bizimki, massive falan değil demişti) bir şeye dönecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 yani swg'de de pre-cu 'yu pek oynayamayan biriyim ama Cu döneminde de pek pvp ortamı yoktu,oyun daha çok Co-Up tarzıydı, Co Up olması önemli değil,önemli olan insanları bağlayan birkaç unsurun olması,gün boyunca dungeon basmaya varim ben yeter ki orjinal olsun,bir döngü içinde yapmayalım bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 co-op quest oynadılar zaten E3 demosunda böyle hissetmeleri gerekiyor. Ne pvp ne raid hiç bişey görmediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 kotor + irc gibi birşey olmaz inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Theghosthand said: co-op quest oynadılar zaten E3 demosunda böyle hissetmeleri gerekiyor. Ne pvp ne raid hiç bişey görmediler. peki o e3 den görüntüler var mı hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Screenshot var ve oynayanların yorumları var. Video yayınlamadılar oyun sitesi yazarları kapalı kapılar ardında oynadı. Theghosthand said: İmperial transport geminin içi Engine-kun http://i41.tinypic.com/vqs0v9.jpg Kaptandan-köprüye http://i40.tinypic.com/2uykuwk.jpg koridorda koşmak yassaağğğ http://i41.tinypic.com/v7uo1d.jpg http://i42.tinypic.com/20poubb.jpg Choke-he is dead jim http://i39.tinypic.com/117xr3a.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 http://g4tv.com/videos/39173/Star-Wars-The-Old-Republic-E3-2009-EP-Interview/ Bu yeni düşmüş heralde E3deki demodan bi kaç cümle ile bahsediyor. Bir de kotordaki droidler oyunda olabilir dedi. Heroic yapıdan bahsetti mesela çok sayıda mob daldığında çok rahat kesecez.Başka oyundaki gibi çok sayıda mob bizi zorlamayacakmış. Ayrıca kotorun MMOsundan kotor gibi olmamasını diliyorsanız zaten bu oyun için hiç ümitlenmeyin aynen kotor gibi olacak.Ordaki iyi noktaları MMOya uyarlıyacaklar.Mesela questler co-op questler oyunda ağırlığı oluşturacak ,light/darkside point herşeyi etkileyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 of hiçbişey açıklamio bu videolar ya :/ tamam etkilesin yaptığımız şeyler level atlayalım edleim, geminin kaptanını öldürmeyelim, ilerde karşımıza çıksın bize item versin atiorum bilmemne. de nereye kadar son levela gelince ne olacak sırf olayımız kotor oynamak mı olacak bi yandan chat yapabielceimiz arada da insanlardan yardım alıp instance temizliceğimiz. Nerde bu işin sosyal kısmı şehirler ticaret ıvır zıvır. Adamlar çok epic heroic modunda olacak karakterler dediine göre bu tarz şeylerin bi önemi olmıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Sandbox star wars'u kim istemez ama sandbox yapmayacaklar ne yazık ki. End-game'i ben de merak ediyorum.Zaten oyunun ömrünü o belirleyecek.Daha açıklanmadı ama tahminim bu grafiklerin böyle olmasının nedeni çok hızlı şekilde yeni yerler, questler ,instancelar eklemek.Yani space ne olur, ya da olur mu bilmem ama hero engine'i almalarının sebeb ve kendilerinin oyun motorunu yapmamalarının nedenini: hayvani şekilde uzun ve dolu dolu oyun içeriği olması diye düşünüyorum/umut ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 http://www.mmogamer.com/06/11/2009/a-new-hope-for-mmos/3 The MMO Gamer: So then, what happens after the main storyline has ended for those other people you mentioned, who may not even be interested in the story in the first place? I assume you don’t just tell them, “Well, that’s it! Reroll a Smuggler, play the game again, get the new story!” Daniel Erickson: Absolutely not. One of the things that we’ve always talked about, because the end-game is incredibly important to a lot of MMO players, if that’s your game, great. That’s going to be there waiting for you. If you want to do raids, if you want to do the whole end-game stuff, if that’s what you’re excited about, great. But there’s also a ton of other content waiting for you, if that’s not what your game is about. James Ohlen: With the end-game we can’t get into too much detail. We can say that the title of this IP is Star Wars. There’s lots of opportunity for conflict, conflict that doesn’t end. We are going to have the stuff that allows you to continue to play the game. But, if you’re a player like myself, and I think Daniel here is similar, I’m the kind of guy who gets to the end level, and then I’m either going to play a new character, or I’m going to wait for the expansion to come out. When I play most MMOs, like World of Warcraft, I get to the highest level and then I stop until the next expansion comes out, because I just don’t like doing the end-game activities. However, there are a lot of guys on our design team, like Damien Shubert, who is our Lead System Designer, he is like the master of raids. He knows all the raids, he’s been through every single one of them, he’s part of a raiding guild. Daniel Erickson: Our Associate Game Designer, as well, James’ right hand, is also the guy who’s like all the end-game stuff, all the raids, super excited about it. James and I both tend to be people who look at it, and dabble at it, and go “Oh, cool, hey there’s a new dungeon!” and then after that, it’s like, “Well, what can I see that’s totally new?” But we definitely want to accommodate all of those different sorts of players. Bu röportajı okudum bence en önemli kısmı end-game sorusuna verdikleri cevap.Ben aslında sinirlendim bir daha başka karakterle oynamak daha zevkli tarzı yaklaşıma ama bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 yani end game olunca bi daha 90lvl kascan gerci biovare 150lvl yaparartik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 gw ' nin üstüne o kaptanı dövdün başka adamlar onu göremeyecek geyiğini de ekleyip mmoya az daha yaklaşmış bir şey elde edilecek işte, tam "mmo" olmayacak : neyse pvp falan nasıl olacak belli olsun da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 abicim adam öyle dememiş ki, "ben mesela contenti bitirince ya yeni char açarım ya da expansion beklerim end-gamele ilgilenmem, öte yandan arkadaşım hedehödö tam bir raid insanıdır." vs. söylemeye çalıştığı şey dengeyi kuracakları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ahuah end game olayını kıvıramazlarsa 3. ay sonu "we took the father!" durumu yaşanabilir dnd online daki gibi hayatta yeni karakter açıp lölölö diye boşa baştan kasmam yani end game içerik tatmin edici değilse. x milyon kişiyi oyunda 4 sene tutacak şey son lvla gelince sunulan içeriktir olm! cidden blizzard dışında akıllı firma yok mu yaw piyasada :p bioware sabrımızı taşırma, adam gibi açıkla! rörörö!X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 çok umutsuzluğa kapıldım şunları görünce. Yani baksana adam bile end gamei raid yapmak olarak örneklendirdi ki kendisi öle aktiviteler sevmeyip başka char açiomuş. Yani işte empire var republic var arada conflict var sürekli bi pvp , işte bi yerleri ele geçirme vs o bile yok. Warhammerın aldım verdim ben seni yendim gameplayinden bile bahsetme yok. tabi çok şeyi açıklamadılar ama umarım harbiden sakliolardır. Ama tek dayandıkları şey şu story gibi, Level kasanlara da işte bititken sonra ya BG pvp ya da raid yaptıracaklar. Oldu sağa ışın kılıçlı wow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar