maxrep Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 swg de konuşulabiliyordu.. yine swg evet :) karşılaştıracağız .. her zaman.. gönlümüzde taht kurmuştu. sevdim, seviyorum, seveceğim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Normal bir beklenti ile beklemek daha sağlıklı olur dönüp swg gibi bir şey beklersek hata olur gibime geliyor neyse zaman gösterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 gamespot un e3 programına göre bugün saat 3pm de ( şu an 7.15 am falan) Star Wars: The Old Republic gösterilcek gene, gameplay karakter sistemi vb iyi bişiler çıksa bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 jedi falan koymasınlar bari player class olarak en temizi, yada herkes jedi olabilsin hangi class ile başlarsa başlasın. bilemiyorum bakalım nasıl halledecekler, jedi olayı hassas bi durum. hatta kendi içinde de ayrılıyorlar biri melee ağırlıklı diğeri spell ağırlıklı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 gece 1 de başlycak bizim saatimizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 * Combat is fast paced (Almost Console Speed) * Graphics are great and smooth * The interface seems standardised. Hot keys on a UI Bar. * No Auto Attack * Full Voice overs for all NPC, Companions and some extent our characters (There is a mention in one of the reviews about some text, maybe just during the selection, it was not too clear.) * Loot seems to be based on Light/Darkside as well as class. * Choices in Flashpoints can change the course of the instance. Kill a NPC and 'A' happens.. do not kill and 'B' happens. * Flashpoints can be done solo or grouped. * Group decisions in Flashpoints (Its mentioned that BW are still working on how to apply LS/DS points depending on outcome). * The Group decisions seem to work like the LOTRO Combo Combat function, you get little time to decide what you want to do. A selection of outcomes appear and you have to decide fast. * The voiceovers seem to be done by good actors not Fred the Cleaner (If anyone has played Culling of Strath in WoW 3rd boss, you will know what I mean) * Special moves seem to require points similar to Rogue in WoW. (If you are not sure what I mean read further in this post, its explained) * Players seem to be able to take on 1 to 4 NPCs at the same time. * Bounty Hunters start on Hutta * Smuggler starts on Ord Mantell * Other classes will get the Cover ability, but maybe not as effective. * Combat seems to be more fluid (not too sure what they were refering to by maybe queuing moves?) * Player Characters have some intresting moves.. Smuggler (knee NPC in nuts and shoot them in the head) * Duel use of Lightsabers shown. * PvP, Crafting, Raiding etc all in game. swtor forumundan çalıntıdır.Şimdiye kadar ki interviewlerden toplayıp koymuşlar.ü Gece 1 de bende izleyecem bakalım nedir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 bu heriflerin yazdığı kadarı tamamsa seneye çıkması lazım bu oyunun bu sene sonundada betaya girmesi gerekir :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 beyler adamlar doktor, panik yapmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 dialog seçimi ability leri etkileyeceklermiş yani ne kadar kötü ne kadar iyi olacağına bağlı herşey, bi yolda ilerledin diye bir çok ability e hiç kavuşamayacaksın, full rp gibi geliyo bana ki benim için muhteşem ötesi, ama genel bundan ne kadar hoşnut olcak bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Her questi seslendiriyorlar bir sürü ayrıntı üstünde duruyorlar kabası bitse de oyun hemen çıkmaz bence. Bounty Hunter 12.36% Smuggler 10.11% Trooper 12.36% Jedi 35.39% Sith 29.78% offical forumda açıklanan classlar içinde ne oynayacaksınız anketinde son durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 oha 4 npc iyimiş, droid manyağı olurum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 çok wowa benzicek gibime gelio ama böle raiding falna ne biliim ya yani bu evren böle raid yapılcak bişey deil pvp yapacan sırf jediler melee dps , trooperlar ranged dps mi olacak nedir bossa böle tank and spank mı yapıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ayarlamislardir onu, oyle wow raidi gibi degildir. sithler koy filan basar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 * The voiceovers seem to be done by good actors not Fred the Cleaner (If anyone has played Culling of Strath in WoW 3rd boss, you will know what I mean) AHAHAHAHAHAEHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Abi orda 2. bossu diyo bence :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 hangisi lan o, ben hic ses dinlemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 chrono lord ya, sesiyle dalga geçtiğimiz oydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 başlamış hacı kopun http://video.ign.com/streaming/e3-2009/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 http://e3.gamespot.com/live.html?tag=content_nav;live gamespotunki de burda, deişik oyunlar var 2 sinde de aynı anda izliyorum XD beatles ı görünce hayata küstüm gerçi bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 SW:ToR'u bulamadım ben, maddendan sonra gelmesi gerekmiyor muydu? Programa uygun gitmiyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ign ninki random gidiyor gibi harbiden :p edik: sağ sağ, sol değil, menüde swtor 5.28 min var başka bişi bende bulamadım, wednesday game demos içinde. onun dışında gamespottakini bekliyorum ben o programa uygun gidiyor 25dk falan var. az önce red steel 2 vardı şu an marvel ultimate bişi var, sonra modern warfare 2 ve swtor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 aynen gamespot iyi ya ama oyun içine geçince bozuluyo sanki görüntü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 15 dakka var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 basladi miii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 modern warfare 2 başladı şimdik, swtor bundan sora inş :) ne fırlama sunucuları var lan gamespotun lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar