maxrep Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Lexius said: o ne tırt bi ışın kılıcıdır ya.. toyikide falan satılan kolpalar gibi Oyunda aynısı olmaz. Conspt art gibi . Gerçek screenshotları ben oyun ui si olan resimleri daha gerçekçi buluyorum. Onları görmemiz lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 odiflame said: level atladıkça light saberın boyu uzayacakmış. evet oyle 200lvl a kadar kasinca en sonunda dark vader deki gibi klic oluyo hem next gen diyolar yani grafikler kotu olamaz bu arada orginaldaki topic tede tonalrca jedi olmamasi icin bountri hunter iyi ayarlanmali yorumlari yaziliyo bu da sacma bence yani soyle olsa bountri hunter tarafindan oldurulen jedi skill ve lvl larini kaybetse anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 o zaman diliminde zaten tonlarca jedi var.Önemli olan denge kurulması.Jedi diye god mode on gezerse herkes, kimse bounty hunter, smuggler falan açmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 dogru sonucta jedi varken kim smugler,command ve diyer seyleri secerki... bide ustelik Star Wars The Force Unleashed daki gibi gucleri yapalim derlerse bilmiyorum belki zevkli olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Ben seçerim sonra gider forumlarda ağlarım ok nerfed üz diye. Bence mmo dan daha zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Valla ben bu oyunu almazsam oynamazsam gözüm açık gider.O yüzden çöp adamdan star wars yapsalar oynayacak durumdayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 jedilar o kadar op olmamalı yani, bounty hunterlarda gücsüz olmamalı, kotordan mandalorian askerlerini felan hatırlayalım yada boba fett i felan nası kafa tutuyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 haha şunu buldum sitede. http://i345.photobucket.com/albums/p365/sam_ute/SWTOR/thicksabers.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 oh sukur sonunda soe den cıkmayan sevcegım ı konu yav..k lar ne cıkarsa bok ettıydı swg yıde elımıze aldıktan sona ıyıce umudu kesmıstım. ınsallah elı yuzu tutulur bısı olurda sole bı 5 sene doya doya oynarız. sw ruyamız ıcımızde patlamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 kotor da jedilerin 3 kisma ayriligini unutmusum sntinel guardian falan simdi bu adamlar onu 9 a cikarsa isinklicsiz jediler filan ekleseler :) aslinda hic smugler bountri,hunter, enterance ,trader ve soldier e gerek kalmaz hepsi otomatik jedi olur sanirim adamlar oyle olmasini istiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Theghosthand said: Mysterious emperor kim acaba(Revan veya exile olabilir.Exile daha olası).Ev kurma mülk sahibi olma ;cantinada keyif çatma olmayacak gibi duruyor.inşallah yanılırım direk soylemisler , oyun hero oyunu olacak diye, ` a day in a life of star wars ` degil. swg gibi kesinlikle olmayacak, wow gibi action oriented olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 ulen nası bekleyecem ben, bılmeden beklemek olasılık olarak gormek kolaydı. sımdi elım ayagım tıtremeye basladı benım, ımhhh saberımı getır battal rebel mıçı kesecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 ev kurup cantinada takilma turu ortamlar yoksa cekilmez yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 bıser koyarlar dıe tahmın edıyorum, sw nın en onemlı yonu sosyallıgıdır. sw den tnıs bı suru adam baskaoyunlarda daı nıckı orunce selam edıyolar muhabbet edıyoruz sankı patıden gıbıadamlar. oyunun saplantılı kıtlesı genelde 25 35 arası oldugu ıcın zaten bole bısı olmadan bu oyunu cıkarmak cok hayal kırıklıgı olur. aksı takdırde jk oynamak daha ola bı cozum olur hepımız ıcın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 draedan said: Theghosthand said: Mysterious emperor kim acaba(Revan veya exile olabilir.Exile daha olası).Ev kurma mülk sahibi olma ;cantinada keyif çatma olmayacak gibi duruyor.inşallah yanılırım direk soylemisler , oyun hero oyunu olacak diye, ` a day in a life of star wars ` degil. swg gibi kesinlikle olmayacak, wow gibi action oriented olacak. Doktorlar buff yapmayacaklarmı acaba.? buff sırasında beklemek . "buff pls. iwas tip you. bıdı bıdı demek istiyorum. dansçılara bakıp savaş yorgunluğumun gitmesini istiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 draedan said: Theghosthand said: Mysterious emperor kim acaba(Revan veya exile olabilir.Exile daha olası).Ev kurma mülk sahibi olma ;cantinada keyif çatma olmayacak gibi duruyor.inşallah yanılırım direk soylemisler , oyun hero oyunu olacak diye, ` a day in a life of star wars ` degil. swg gibi kesinlikle olmayacak, wow gibi action oriented olacak. Kesin böyle dedikleri bi yer var mı ben göremedim(varsa linkini verir misin).Söyledikleri hikayeyi kendimizin yazacağı.Sith olup iyi olabilecez ya da republicden yana olup milleti kızartabilecez.Tabi her yaptığımız şey hikayeyi etkiliyormuş.Üstünde durdukları quest sistemi sanırım çok süper olacak beklenildiği gibi. Tabi daha oyunun erken yapım aşamasındalar.Birçok gezegen şehir falan yok.İsterlerse çok rahat koyarlar.(o grafiklerle nasıl olacak o işler emin değilim ama).Şimdilik bunu düşündükleri yok gibi ama forumlarda yeterli feedback alınırsa neden olmasın.Cantina , player city bunlar olaya çok sağlam atmosfer kazandırır.Conandaki gibi olabilir mesela guild city ama içine ev de kurarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Bu arada adamların verdiği açıklamaya göre kotor 3 gg oldu. http://cdn-www.swtor.com/sites/all/files/ca/ca_20081021_Dashade_full.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Theghosthand said: draedan said: Theghosthand said: Mysterious emperor kim acaba(Revan veya exile olabilir.Exile daha olası).Ev kurma mülk sahibi olma ;cantinada keyif çatma olmayacak gibi duruyor.inşallah yanılırım direk soylemisler , oyun hero oyunu olacak diye, ` a day in a life of star wars ` degil. swg gibi kesinlikle olmayacak, wow gibi action oriented olacak. Kesin böyle dedikleri bi yer var mı ben göremedim(varsa linkini verir misin). sabah IGN in 4 sayfalik preview, arti gamespot daki 10dk lik interview i dinledim, orada yazmislar aynen. link icin http://www.massively.com/ burayi takip et, 1 hafta boyunca cuma ya kadar haber yapacaklarmis hergun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Theghosthand said: Bu arada adamların verdiği açıklamaya göre kotor 3 gg oldu. http://cdn-www.swtor.com/sites/all/files/ca/ca_20081021_Dashade_full.jpg mesela bunlar da force a yatkinlik varmis, hatta ep4 de cantina da cikartilan sahnede bile varmis. assassin mis bunlar sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Yesterday evening, you may have noticed a disturbance in the MMO blogosphere. It was as if a million voices cried out "awesome" at once at the announcement of Bioware and Lucas Arts' new MMO Star Wars: The Old Republic heh, bayildim bu lafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 şimdiden topic açayım ben, starwars kotor mmo patlayacak mı? diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 ehehe hay aklınla bın yasa yenı moda bu doru sımdıden konusalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 nedense hiç heveslenmedim.. single player oyun gibi yapıyolar , şu andaki görüntü o.. craft falan da beceremez bunlar.. galaxies! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Will SWTOR be bigger than WoW? LucasArts thinks so alıntı..buradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar