lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 2005 aralık - 2009 mayıs dört yıla yakın. ortalama bir mmorpg 4 yılda yapılıyo. e hero engine artı diğer yazılım neredeyse yarı yarıya düşürüyo süreyi. demek ki baya ilerideler. e beta olayıyla ilgili röportajlar falan inceden. artı geçen haftadan itibaren büyük haberler yakındır diyolar. ben derimki classların duyurumu biter bitmez beta. ama closed beta olacak diye düşünüyorum.
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 lovecraft0Z said: 2005 aralık - 2009 mayıs dört yıla yakın. ortalama bir mmorpg 4 yılda yapılıyo. e hero engine artı diğer yazılım neredeyse yarı yarıya düşürüyo süreyi. demek ki baya ilerideler. e beta olayıyla ilgili röportajlar falan inceden. artı geçen haftadan itibaren büyük haberler yakındır diyolar. ben derimki classların duyurumu biter bitmez beta. ama closed beta olacak diye düşünüyorum. 2006 olması lazım başlama tarihi, belki daha da geç. BioWare Mart 2006'da açmıştı. Zaten kodlamanın dışında baya vakit yiyen ön çalışmalar. Çizimler vs. Ayrıca LA'nın SWG'yi erken çıkarmadan ağzı yandı bir kere, sanmıyorumki bunu aceleye getirsinler. Beta erken gelecekse bile baya uzun tutulmalı bence. İlk çıkış çok önemli artık MMOlar için. Bizim için oyunun ilkten dandik çıkıp sonradan süper hale gelmesi pek önemli olmasada oyunun geleceğini toplam oyuncu sayısı belirliyor.
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Ki zaten betadan sonra tepetaklak degisen oyun da olmuyor pek. Tamam cok degisiyor. Bug'lar düzeliyor, class'lar dengeleniyor, ek icerik ekleniyor falan ama yine de oyunun ilerde ne olacagini anlayabiliyosun az cok. Benim izlenimim: Beta oynarken zevk aliyosan normal oyundan da alirsin. :)
Karag8z Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 şunu anlayamadılar, belki anlayıp düzgün çıkarırlar, jedi/sith hero class olmalı oyunu 6-7 oynamak zorunda olmalı insanlar o zaman bir anlamı olur
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Genwa said: lovecraft0Z said: 2005 aralık - 2009 mayıs dört yıla yakın. ortalama bir mmorpg 4 yılda yapılıyo. e hero engine artı diğer yazılım neredeyse yarı yarıya düşürüyo süreyi. demek ki baya ilerideler. e beta olayıyla ilgili röportajlar falan inceden. artı geçen haftadan itibaren büyük haberler yakındır diyolar. ben derimki classların duyurumu biter bitmez beta. ama closed beta olacak diye düşünüyorum. 2006 olması lazım başlama tarihi, belki daha da geç. BioWare Mart 2006'da açmıştı. Zaten kodlamanın dışında baya vakit yiyen ön çalışmalar. Çizimler vs. Ayrıca LA'nın SWG'yi erken çıkarmadan ağzı yandı bir kere, sanmıyorumki bunu aceleye getirsinler. Beta erken gelecekse bile baya uzun tutulmalı bence. İlk çıkış çok önemli artık MMOlar için. Bizim için oyunun ilkten dandik çıkıp sonradan süper hale gelmesi pek önemli olmasada oyunun geleceğini toplam oyuncu sayısı belirliyor. hayır aralık 2005 da başladı bu resmi bir bilgi araştırabilirsin. evet konsept tasarım lar falan zaman alır ama şu var, adamlar oturdular hero engine editor ün başına, üzerinde değiştirerek yapıolar, ayrıca diğer yazılım da oyun içi bi sürü dağınıklığı toparlamak için alındı, yani bu iki alet oyunun yapım süresini zaten yarı yarıya azaltan şeyler (bu da resmi bir bilgi), kaldı ki ona rağmen yine de 4 seneye yakın bir zaman oldu, yani o kadar abartmayın oyun rahat full alpha aşamasını geçiyordur şu an, ki ben diyorum ki bu klasik bir MMORPG değil, vakitlerini alan en önemli kısım ekledikleri belki binlerce dialog, cutscene, şu bu, yani story kısmı, ki bu oyunun özelliği bu olacak, uygun bir zaman bekliyolar betaya atlamak için
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Mighty_THoR said: gamespot çıkış tarihi olarak 31.12.2010 göstermiş bu tarz siteler hep erken tarih verdiğine göre 2011 de görüşürüz Hocam yapma böyle şakalar :(
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 şu başlığımızı bi değiştirsek , oyunun adı olsa?
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Dahi anlamına gelmeyen de bitişik yazılır. Ama banane.
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Ama bitişik yazılır ben napıyım. Jedi sith hero class yalan, özellikle old republic timelineda yalan. Hero class dediğin belli bi levela haliyle yaşa ulaşmış eleman, kotorda bile revanı akedemiye aldıklarında hooop noluyo bu yaşta adam kabul edilir mi lorelol olmasın demiştik. Hani swgdeki gibi işte holocron bul bilmemne geyiği de yok her yer jedi sith kaynıyor yeteneği olan direk eğitim alıyor. Ha ama sen sithin, efendime söyliyim bounty hunterın karşısına REPUBLIC'S FINEST diye cannon fodder class koyarsan onu kimse oynamaz. Oynamasın zaten.
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Evet bitişik olacak çaktırma. Benim için kötü bu tür ezik class ların olacak olması. Nedense her zaman onlarla oynamak gibi garip bir huyum var.
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Bilmem bir internet sitesinden baktım garanti olsun diye, imzandaki mi doğrusu?
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 ikinci timeline video: the mandalorian blockade is broken http://www.swtor.com/info/timeline/mandalorian-blockade-broken
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Yeni classı açıklamış kadar olmuşlar. Stealth sneak attack vs. klasik rogue gibi çalışır heralde smugglerlar.
SÝNEQ Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Bu Oyunda PvP ne Derecede Önemli olacak onu merak ediyorum asıl... Ağırlık olarak PvE gibi olacak gibi görünüyor
Rock Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 tunch said: amin! PvE istiyorsan git wow oyna. PvP olması daha iyi olur.
SÝNEQ Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Arkadaşlar oyunda PvP ne derece önemli olacak yada olur bunu öğrenmek istiyorum...
guden Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 bir startwars mmo suna hem jedi ları hem sith leri koyduktan sonra pvp nin önemli olmıcağını düşünmek zor. şimdilik hiçbir açıklama olmasada, wowdan sonra çıkan mmo ların çoğu (aoc-wh) pvp tarzlarıyla ses getirmeye çalıştılar, piyasada eksikliği olan şey belli. eğer iyi bir oyun çıkartırlarsa içinde çok iyi pvp olucağına eminim.
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 ama işte pvp nin hangi ortamda yapılacağı asıl beni endişelendiren konu. Efsane bir çatışmaya sahip bi starwars döneminde gçeio, Jedilar sithler her tarafta. O timeline videosunda gösterdikleri gibi ikiye ayrılmış galaxy dark ve light die. Fakat bana şöle gelio adamların anlattıklarından. Yani o kadar "story" elementinin, quest elementinin üzerinde durdularsa. İki taraf da kendi taraınfda quest yapıp levellayıp, sonra bazı conlifct zonelarda , Battleground gibi. pvp yapıcak. Eğer böle bi sıradan mmorpg yaparlarsa küfür ederim.
guden Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 yani şimdi bir çok gezegen var sonuçta ve bunlardan bazıları savaşta yer almamayı seçmişler, gidip o gezegenlerin şehrinin ortasında kapışmak mantıksız olur, yani kapışmak münkün olucaksa bile bir eksisi olmalı. bence swg nin sistemi fena değildi bu konuda biraz daha üstünde çalışırlarsa hoş birşey olur. sonuçta wow da world pvp olanağı varda ne oluyor yapan yok.
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Warhammerdan çalabilirler mesela pvpyi. World pvp objective ve instanced BG koyarlar, onlardan gelen puanlara göre bölgelerin kilitleri açılır, son tierin sonucuna göre bi iki tane gezegeni de el değiştirebilir şekilde yaparlar al sana pvp ortamı.
Öne çıkan mesajlar