Karag8z Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 lol ne buldum nette gezinirken, arkadaşımı acımasızca öldürdükleri gibi birde SS almışlar :)
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 bir iki kişi daha var adamın öldürdüğü kişilerde tanıdıklardan, stradeus, camoka, hatta xe'fea çok güldüm çok :)
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 ahaha reave, yeni classlar açıklandı mı,crafterın özelliklerini bekliyoruz hala
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Jedi, Sith, BH, resmi olarak açıklanmış sınıflar, Medic (Healer&Buffer), Soldier(Komando), Droid Master (Hunter?) resmi olmayan ama ekran görüntülerinden edinilen sonuçlar, irc odalarında yapılan bir sohbette Bio engineer ile ilgili ilginç konuşmalar yapılmış ama heniz balon o.
Sleeper Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Edinilen sonuclardan cok "sonuc" onemli benim icin class acıklamamaları gozumu korkutuyor 2009 release icin ama bioware e de guveniyorum bir yandan asıl sonuc su beta cıkınca olucak benim icin beta ile ilgili de haberler bekliyorum senden Karag8z : ))
axedice Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Timeline vidyolarının ilki çıkmış yeni gördüm. Treaty of Coruscant'ı milad kabul edip ona göre sırayla bişeyler yayınlayacaklar heralde. http://www.swtor.com/info/timeline/timeline1 said: THE REPUBLIC’S MOST CRITICAL TRADE ROUTE WAS STILL RECOVERING FROM A MANDALORIAN BLOCKADE, WHICH SLOWED THE TRANSPORT OF MILITARY SUPPORT TO THE OUTER RIM AND RAW MATERIALS TO THE CORE WORLDS. Wut?
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 axedice said: Timeline vidyolarının ilki çıkmış yeni gördüm. Treaty of Coruscant'ı milad kabul edip ona göre sırayla bişeyler yayınlayacaklar heralde. http://www.swtor.com/info/timeline/timeline1 said: THE REPUBLIC’S MOST CRITICAL TRADE ROUTE WAS STILL RECOVERING FROM A MANDALORIAN BLOCKADE, WHICH SLOWED THE TRANSPORT OF MILITARY SUPPORT TO THE OUTER RIM AND RAW MATERIALS TO THE CORE WORLDS. Wut? Çizgi roman ile lore oluşturuluyor. Çizgi romanın bittiği dönemde oyun başlayacak, yani çizgi romandaki karekterlerin çoğu quest giver olacak. Sony onların elinden bildiğimiz starwars dönemini aldı, bioware de mecburen kendi senaryosunu kurmak zorunda kaldı.
axedice Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 İyi de kotor1i yazan zaten biowhore. Hadi kotor2deki hadiseleri sw:kiddos kitlesine uygun olmadığı için kullanmadılar, e çizgiroman dediğin zaten kotor1 ve 2nin öncesini anlatıyor ve olaylarıyla çelişmiyor? O zaman nerden çıktı bu mandalorian army, malachor V'dan sonra hangi mandalorian armyden bahsediyosun sen. LoreLOL olmuş sanki.
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 baba kotor 1 ve 2 den önce değil, kotor lardan takriben 300 yıl sonrayı anlatıyor
axedice Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Oyun evet, swtor çizgiromanı hayır. Burda bahsi geçen yeni bi çizgiroman mı? Eğer öyleyse bile mandalorian savaşlarından 300 yıl sonra uzay gemisine sahip mandalorian da nerden çıktı?
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 axedice said: Oyun evet, swtor çizgiromanı hayır. Burda bahsi geçen yeni bi çizgiroman mı? Eğer öyleyse bile mandalorian savaşlarından 300 yıl sonra uzay gemisine sahip mandalorian da nerden çıktı? İşte nerden çıktı dedirtmemek için çizgi romanla lore yapmaya çalışıyorlar :)
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 aaa bu topic assa inmesin... gormiyim bida!
Sleeper Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 THARKAS said: aaa bu topic assa inmesin... gormiyim bida! The Force will be with you
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Bırak baba. Adamlar manyadı iyice. Blog üstüne blog. Kızdırıyorlar.
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 ya adamlar saçma sapan ya blog yaz, çizgiroman yaz oyun adına bişey yok haha. şu 21 ekim! i de kaldırın bari artık ^^
eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 bu hafta yeni gezegen ve çizgi roman sayfaları koyulmuş siteye... çizgi roman ord mantel
Sleeper Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 En azından bos durmuyorlar... Polyanna Sleeper
axedice Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 said: Can Dark and Light coexist? No.
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 ulan classlari koyun delirtmeyin adami ya. hayir ayrintida istemiyoruz artik ozelliklerini falanda bilmeyelimde adini bilelim en azindan?!?!?
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 OFFICIAL STARWARS.COM OFFICIAL SURVEY We're so glad to have you as a member of StarWars.com Please take a few minutes to tell us about how we can make the experience better! Please visit the following link to take the survey. Your information will be kept confidential. hımm beta zamanı yaklaşıyor gibi. Güçte bozulma hissediyorum.
Sleeper Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Karag8z said: OFFICIAL STARWARS.COM OFFICIAL SURVEY We're so glad to have you as a member of StarWars.com Please take a few minutes to tell us about how we can make the experience better! Please visit the following link to take the survey. Your information will be kept confidential. hımm beta zamanı yaklaşıyor gibi. Güçte bozulma hissediyorum. nooo my precious!!! it will be maaayn...
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 yanliz hosuma giden bisey var ben herkes jedi sith olur falan diye dusunuyordum ancak forumlarda anketlere konusmalara baktim millet baska classlara aç zannedersem oyundaki classalrin yuzde 75i sith ve jedi olmiyacak tabiki bu iki class en fazla olucak ama benim basta korktugum gibi oyun bu iki classdan ibaret olmiyacak. ben sahsen bh dusunuyorum heleki mandalorian tarzi bisey yoksalar direk o classi secerim.
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 baa starwars.com daki survey in beta ylailgisi nedir bide ne link i o ? ya bu oyuna mandolorian lar expension la gelecek ve ortam kopacak şimdiden separatistler faln var zaten bisürü mevzu olacak durun bakalm
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 valla bilmiyorum ama survey geldi durduk yere bana. bide ben starwars.com a üye felanda değilim ^-^
Öne çıkan mesajlar