Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Jedi, Sith, BH, resmi olarak açıklanmış sınıflar, Medic (Healer&Buffer), Soldier(Komando), Droid Master (Hunter?) resmi olmayan ama ekran görüntülerinden edinilen sonuçlar, irc odalarında yapılan bir sohbette Bio engineer ile ilgili ilginç konuşmalar yapılmış ama heniz balon o.
Mesaj tarihi:
Edinilen sonuclardan cok "sonuc" onemli benim icin class acıklamamaları gozumu korkutuyor 2009 release icin ama bioware e de guveniyorum bir yandan asıl sonuc su beta cıkınca olucak benim icin beta ile ilgili de haberler bekliyorum senden Karag8z : ))
Mesaj tarihi:
Timeline vidyolarının ilki çıkmış yeni gördüm. Treaty of Coruscant'ı milad kabul edip ona göre sırayla bişeyler yayınlayacaklar heralde.

http://www.swtor.com/info/timeline/timeline1

said:
THE REPUBLIC’S MOST CRITICAL TRADE ROUTE WAS STILL RECOVERING FROM A MANDALORIAN BLOCKADE, WHICH SLOWED THE TRANSPORT OF MILITARY SUPPORT TO THE OUTER RIM AND RAW MATERIALS TO THE CORE WORLDS.

Wut?
Mesaj tarihi:
axedice said:
Timeline vidyolarının ilki çıkmış yeni gördüm. Treaty of Coruscant'ı milad kabul edip ona göre sırayla bişeyler yayınlayacaklar heralde.

http://www.swtor.com/info/timeline/timeline1

said:
THE REPUBLIC’S MOST CRITICAL TRADE ROUTE WAS STILL RECOVERING FROM A MANDALORIAN BLOCKADE, WHICH SLOWED THE TRANSPORT OF MILITARY SUPPORT TO THE OUTER RIM AND RAW MATERIALS TO THE CORE WORLDS.

Wut?

Çizgi roman ile lore oluşturuluyor.
Çizgi romanın bittiği dönemde oyun başlayacak, yani çizgi romandaki karekterlerin çoğu quest giver olacak.
Sony onların elinden bildiğimiz starwars dönemini aldı, bioware de mecburen kendi senaryosunu kurmak zorunda kaldı.
Mesaj tarihi:
İyi de kotor1i yazan zaten biowhore. Hadi kotor2deki hadiseleri sw:kiddos kitlesine uygun olmadığı için kullanmadılar, e çizgiroman dediğin zaten kotor1 ve 2nin öncesini anlatıyor ve olaylarıyla çelişmiyor? O zaman nerden çıktı bu mandalorian army, malachor V'dan sonra hangi mandalorian armyden bahsediyosun sen. LoreLOL olmuş sanki.
Mesaj tarihi:
Oyun evet, swtor çizgiromanı hayır. Burda bahsi geçen yeni bi çizgiroman mı? Eğer öyleyse bile mandalorian savaşlarından 300 yıl sonra uzay gemisine sahip mandalorian da nerden çıktı?
Mesaj tarihi:
axedice said:
Oyun evet, swtor çizgiromanı hayır. Burda bahsi geçen yeni bi çizgiroman mı? Eğer öyleyse bile mandalorian savaşlarından 300 yıl sonra uzay gemisine sahip mandalorian da nerden çıktı?

İşte nerden çıktı dedirtmemek için çizgi romanla lore yapmaya çalışıyorlar :)
Mesaj tarihi:
OFFICIAL STARWARS.COM OFFICIAL SURVEY

We're so glad to have you as a member of StarWars.com

Please take a few minutes to tell us about how we can make
the experience better!

Please visit the following link to take the survey. Your
information will be kept confidential.

hımm beta zamanı yaklaşıyor gibi. Güçte bozulma hissediyorum.
Mesaj tarihi:
Karag8z said:
OFFICIAL STARWARS.COM OFFICIAL SURVEY

We're so glad to have you as a member of StarWars.com

Please take a few minutes to tell us about how we can make
the experience better!

Please visit the following link to take the survey. Your
information will be kept confidential.

hımm beta zamanı yaklaşıyor gibi. Güçte bozulma hissediyorum.

nooo my precious!!!
it will be maaayn...
Mesaj tarihi:
yanliz hosuma giden bisey var ben herkes jedi sith olur falan diye dusunuyordum ancak forumlarda anketlere konusmalara baktim millet baska classlara aç zannedersem oyundaki classalrin yuzde 75i sith ve jedi olmiyacak tabiki bu iki class en fazla olucak ama benim basta korktugum gibi oyun bu iki classdan ibaret olmiyacak.

ben sahsen bh dusunuyorum heleki mandalorian tarzi bisey yoksalar direk o classi secerim.
Mesaj tarihi:
baa starwars.com daki survey in beta ylailgisi nedir bide ne link i o ?

ya bu oyuna mandolorian lar expension la gelecek ve ortam kopacak

şimdiden separatistler faln var zaten bisürü mevzu olacak durun bakalm
  • Yeni Oluştur...