Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DA2019 said:

-Deno- said:

bir de şunu soralım o zaman, gümrüğe takılırsa ne kadarlık bir masrafımız oluyor gümrükten almak için ? yani shipping dahil 170 dolar olan oyun kaç civarına çıkıyor ?

Denizcim, kısaca özetleyeyim. Kurye firmaları ile getirdiğiniz oyunlar gümrüğe kalır ise, ilk başta 150 TL gümrük işlemlerine başlamanız için gerekli evraklar (ordino) ve depolama ücreti ödersiniz. Biz her gün paket paket malzeme getirdiğimiz için üç günlük muafiyetimiz var.

150TL + (atıyorum) 50TL depolama ücreti (ki genelde daha fazla olur) ödedin. Şimdi o evrakları bir gümrük müşavirine götürüp vekaletname (noterden 50TL gibi bir rakam) ve kimlik kopyası vermen. Gümrük müşaviri de ordinoyu alabilir. Beyannamesi yazılıyor, evrak üzerinden ya da fiziki muayene ile beyanname kapanıyor. Avrupa ülkelerinden gelir ise %18, diğer ülkelerden gelir ise %20 üzerinden (fatura tutarının) gümrük vergisi ödeniyor. Sonrasında ambar çıkışı yapılıp size teslim ediliyor.

Müşavirlik ücreti ortalama 75€+KDV şeklinde oluyor.

Hesabını sen yap artık. :)

10 20 bisi degilmiydi ya evrak ucreti...
Mesaj tarihi:
ahah nasıl gaza geldiysem.

DamienThorne said:

Region yok, Stephen Reid
Rockjaw Stephen Reid
For those asking: any player of #SWTOR can choose to play on any server. No restrictions by country, but performance may be impacted.

Ayrıca DHL aldım zaten sürekli aldığım şekilde, 3 gün falan sürüyor gelmesi, dediğim gibi bu kadar büyük kutu getirtmiştim daha önce.

Amazonun oyun yollaması ilginç yalnız eskiden yollamıyordu.Sonuçta predorder codumu'da aldım ekledim hesabıma, early access blabla dedi, sorun çıkacağını sanmıyorum.

şunu gördüm ya, otomatikman kafada öyle yer etmiş. yaktım devreleri, r4 ünitesi gönderin hemen !
Mesaj tarihi:
royal mail'e hiç bulaşma abi. hiiiç bulaşma. paket yollamıştım vakti zamanında royal mail ile türkiyeye, çekmediğim çile kalmamıştı.

royal mail ile getirteceğine git al gel oyunu uçağa atlayıp.
Mesaj tarihi:
Posta gümrüğünde takıldıysa daha kolay. Size ulaşıyorlar, not bırakıyorlar paketiniz var diye. Topkapıdaki paket posta merkezinde belli bir oranda ücret ödeyerek (çok fazla değildi sanırım, emin değilim) malınızı teslim alıyorsunuz. Bir arkadaşım, Amerika'dan snowboard getirmişti.

Ama orası da yoğunluktan dolayı çok karışık.
Mesaj tarihi:
benim için baya zevkli olacak, günde maksimum 2 saat oynayabilicem

okul 10da başlıyo 9da okulda oldum ısındım ettim desek
10 da başlıyo 7de bitiyo
7den sabah 5e kadar kadıköyde prova desek
6da evde oldum desek 7ye kadar oynasam desek
7den 8.30a uyudum 9da okulda oldum ısındım ettim desek
10 da başlıyo 7de bitiyo
7den 8.30a uyudum 9da okulda oldum ısındım ettim desek10 da başlıyo 7de bitiyo
7den 8.30a uyudum 9da okulda oldum ısındım ettim desek
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Mesaj tarihi:
BİR ŞEY SORACAĞIM SİZE

Şimdi posta geldiğinde ben evde olmayacağım, hangi kargoyla gönderiyor amazon? Gidip alabilir miyim? veya adres olarak harbiye aras kargo şubesi desem ben aras kargoya istedikleri kadar para versem, ordan şubeden alabilir miyim?
Mesaj tarihi:
offf, elime kredi kartını almış siparişi verecekken amazon'da order'lar yoğun istek var diye şu an için durdu.

http://www.amazon.com/gp/product/B005B8DRVU/sr=1-3/qid=1311315246/ref=olp_product_details?ie=UTF8&me=&qid=1311315246&sr=1-3&seller=

sipariş verilemiyor şu an, bir tane herif sadece 224 dolara satıyor.

amazon yakında tekrar alacakmış order ama gene yığılır herkes, f5 spamler oldum lol.
  • Yeni Oluştur...