Sleeper Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 corc lukas ve ekibinin kendi popolarından uydurdugu bu dunyanın sizin istediginiz popolara uymasını beklemeniz de beni sasırtıyor... adamların zırh modellemesinin 3000 yılda ya da 300.000 yılda nasıl degisecegine siz mi karar veriyorsunuz :P bu dunya corc un poposunun dunyası sizinkine uyacak ya da sizin mantıgınıza uyacak diye bir kural yok ki ya da var ben mi kacırıyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 corcun popusu dunyanın en kutsal poposu. bunları corc uydurmuyo, yetmedıgı gıbı orjınal hıkayeyle celışıyo. kutsal popoyla celışen hıkayeyı sevmıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Bilim kurgu ve fantastik kurgunun en saçma argümanlarından biri de seninki sleeper. Kendi içinde çelişen, genelde farklı departmanların/firmaların ortaya sürdüğü hatalı yorumları eleştirmemek için hiç bir nedenimiz yok. Bounty hunter modeli çok saçma olmuş budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 baba bırakın kelle avcılarını adamlar bildiğin clone trooper ları koymuşlar cumhuriyet ordusu olaraktan nerede süper turuncu üniformalı subaylar? turuncu tarz cumuriyet ne güzel bir cumuriyettir bre yiğitler ben swtor forumunda açtım konuyu dedim yapmaın orda takılan varsa gelsin destek versin yarın darth vader ı da görürsek ağlamayın sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 EPIC story olduğu için herkes bi darth vader olabilecek. Bi sürü darth vader kapışıcak bglerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Lan swg olsunda , daşdan olsun. female karekterimi dansettirip izlerim, oyun oynamasam bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 bence çok boşuna tartışıyoruz.Öncelikle neyin ne olacağı belli değil sabretmek lazım.İkinci olarak herkes lore'a hakim olmak zorunda değil dünya star wars ın etrafında dönmüyor :) bh olarak konan resim tamamen görsel yardımcı konumunda.Üçüncü olarak bu yapımcı belgesellerinin ikincisinin 3:20 de değişik bh zırhları gösteriyor. sakin olalım daha 2010 Q4'a çok var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 En çok Boba Fett, Jango Fett biliniyor piyasada BH olarak. BH class tanıtımını Mandalorian armorlu bir BH ile yapması çok doğal adamların. Bir de armor tasarımına dikkat ettiniz mi hiç? Fettlerin armoru değil o. Bir de hangi dönemde geçiyor bu oyun? Kotor'un öncesinde mi sonrasında mı? Armorlar Neo-Crusader - Mandalorian Shock Trooper arası çünkü. Mandalorian Wars'tan sonra da zaten Shock Trooper armor tasarımı var gayet, 3000 sene öncesinde de onu giyiyor adamlar. Kotor öncesinde geçiyorsa bilmiyorum, Crusader armoruna pek benzemiyor tipleri. Ama Fettlerdeki T-shaped armorun aynısı da değil dikkat ederseniz. Parlatıp ışığı bastıkları için Jango Fett'in filmdeki göz alıcı armorunu anımsatıyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 said: Star Wars: The Old Republic takes place approximately three hundred years after the events of Star Wars: Knights of the Old Republic (KOTOR). Diyor swtor.com'da. Armor tasarımlarının şu halde olması çok normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mighty_THoR said: sakin olalım daha 2010 Q4'a çok var çok ilginç biowarede yada ea da mı çalışıyorsun tarihi cart diye verdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 mmolar içinde geçen 10 senin ardından ben malımı bilirim demekle yetiniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 2009 Q3 te beta, 2009 Q4 te release yapılacak diyorum. senin aksine benim iddiam kısa sürede sonuçlanacak. 3 vakte kadar öleceksin demiyorum bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 hareçden gazel okuyoruz ama beyin fırtınası deyip geçelim bir noel gerçeği var belli başlı firmalar büyük ürünlerini tercihen noel döneminde çıkartıyorlar dolayısıyla Q4 bu noktada favori. yıl konusuna gelince min bu oyun 9 ay closed betada kalır(adamların anlattıklarına göre oyun ayrıntılar üzerine kurulu sadece questleri dark/light puan vs kontrol etmeleri ayları alır) dolayısıyla 2009 da çıkmaz diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Farklı bi bh tasarımıda buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Karag8z said: 2009 Q3 te beta, 2009 Q4 te release yapılacak diyorum. senin aksine benim iddiam kısa sürede sonuçlanacak. 3 vakte kadar öleceksin demiyorum bak. Quarter 2 deyiz zaten, closed beta namına herhangi bir bilgi yok iken quarter 3 de beta ya 4 de release e koşuyoruz açın Türkiyenin önünü demek biraz fazla iddiali değilmi :) Ha, gonul isterki yarın release olsun oynayalım tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 2009da cikmasi mumkun degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 axedice said: Bilim kurgu ve fantastik kurgunun en saçma argümanlarından biri de seninki sleeper. ehe keske onceki yazılanlarla birlikte okusaydın aslında tez konusunun bu olmadıgını daha rahat anlardın :) benim barnak bastıgım nokta hangi firmanın ne uydurdugu konusu deil henuz betası bile cıkmamıs oyun hakkındaki yapılan yorumlardır. axedice said: Bounty hunter modeli çok saçma olmuş budur. seninki de fena destekli bi tez olmus eueuhuehuh insallah 2009 krismıs ını gecmez... wow da oynayamaz hale geldim artık L2 kurdum bi rus serverında takılıyorum halimi siz anlayın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 2009'da çıkarsa koşa koşa PC alırım lan. Abi canım MMO istiyor, ama oyun yok oynayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Dregoth said: Abi canım MMO istiyor, ama oyun yok oynayacak. aynen,çok feci bi mmo kıtlığı var piyasada,var olan mmolar acayip baydı,sonradan gelenler hep falsolu 1 günde kendinden soğutacak lame oyunlar,f2pler desen zaten failfest... kaliteli,kendine bağlayacak bi MMO lazım acil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Aslın RTE en iyisini bilir. ona sorsak? (Railway Transport Equipment) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 gidin city of heroes deneyin , görün piyasda MMO varmıymış yok muymuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 yeni bi video geliyo, vid doc değil sith olayının ayrıntısına girecekler sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 video geldi. jedi holocorn dan alıntıymış. bide çizgi romanın yeni sayfası geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 "Greetings, I am Master GNOST-DURAL, Keeper of the jedi archives. The jedi council requesti perform a daunting task-to revise the order's historical records in light of new revelations about the formation of the sith empire. ....." Jedi arşiv koruyucusu Usta Gnost-Dural tarafından anlatılan "Treaty of Coruscant" Devamını Swtorturk te bulabilirsiniz. Yanılmıyorsam bu çizgi romanı oyuna dahil etme peşindeler. Çizgi roman bir çeşit rehber olacak oyun senaryosuna. Başka türlü bu kadar yoğun bilgi aktarılmaz bu çizgi roman ile ilgili diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 her hafta bir class aciklicaklar diye gazageldim yalan cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar