Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
üzücü ya alderaan ama baya ters gidiyor işler empire için çoğu sistem rebel alliance'a katılıyor bundan sonra ordudaki alderaanlılar kaçıyor falan filan sonra kalan asteroid yığınına graveyard diyorlar oraya gelip millet çiçek böcek falan bırakıo kapsüllerle ritüel tarzı. bi koloni kuruyorlar emprie yok ediyor. sonra bi tane new alderaan kuruyorlar. o kaldı sanırım
Mesaj tarihi:
lol 2 tane gezegen büyüklüğünde gemi mi ? gezegen ?

star destroyerlar'dan bahsediyorsanız gezegen büyüklüğünde falan değiller. onun dışında, gezegen büyüklüğünde gemi patlatsalar da bunun bir suç olduğunu sanmıyorum öyle bir dönemde.
Mesaj tarihi:
evet okumadan chargelamışım.

gene de farketmiyor gerçi, death star'ların patlatılması da bir suç olarak gösterilemez asiler için. alderaan'ın yanında, sırf jedi purge sırasında öldürülen jedi'ların bile haddi hesabı yok. orada çaycı temizlikçi aldığı riski bilirken, diğerleri bok yoluna gidiyor resmen.
Mesaj tarihi:
Yahu Deniz. Dediğinde hiç mantık yok. Biz adam öldürünce kötü, siz öldürünce iyi oluyosunuz. Ha 1 milyon öldürmüşsün, ha 10 milyar. Farkı var mı? Her iki taraf da kötü işte.

Bakış açısı sadece. Ben marşlarından, renklerinden dolayı Sith'e gönül vermişim, sen de açık mavi, turkuazı tercih etmişsin.

Hepimiz ademdeniz sonuçta.
Mesaj tarihi:
zannetmiyorum o tarz isimler göreceğimizi, ama muhtemelen soyad zorunluluğu yoktur. birkaç gameplay videosunda sadece isim gözüküyordu sanki, soyad konulmadan. bioware önlemini almıştır ob1-wan, sKyWaLkEr tarzı isimlere karşı kanımca.
Mesaj tarihi:
fizban said:

isim nasil seciyoruz ? tek isim mi, soyisim de var mi ? kisitlamalar var mi yani B0bAfETtt ler falan gorecek miyiz her yerde

Tek isim maalesef. Bobafettler kesinlikle olacaktır etrafta. Ama GMler düzenleme yapar diye düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
Bi arkadaş vardı kulakları çınlasın, swg zamanında. Daha jedilık falan yok ortalıkta. Karakter yaratmış uzun saçlı, sarışın, ismini koymuş Qi Gonn Djigin, eline de almış bi sword, jediyım ben diye nabooda dolaşıyodu. Köyün delisi gibi...
Mesaj tarihi:
DA2019 said:

Yahu Deniz. Dediğinde hiç mantık yok. Biz adam öldürünce kötü, siz öldürünce iyi oluyosunuz. Ha 1 milyon öldürmüşsün, ha 10 milyar. Farkı var mı? Her iki taraf da kötü işte.

Bakış açısı sadece. Ben marşlarından, renklerinden dolayı Sith'e gönül vermişim, sen de açık mavi, turkuazı tercih etmişsin.

Hepimiz ademdeniz sonuçta.

abi tabi ki bu açıdan bakarsak herkes iyi ve kötü aynı anda. ama ben sana sadece vader ve palpatine döneminde yapılanları söyleyeyim, sonra kim biraz daha iyi anlaşılır:

-order 66, baştan aşağı katliam. hiçbir açıklaması yok. sith yandaşları bile filmde hüngür hüngür ağlamıştır heralde lol.

-great jedi purge, emir 66'ya göre bir fırt daha insancıl. sağolsun, bu sefer imparatorluk tarafı sırtlarından vurmuyor jedi'ları da kelle avcıları veya doğrudan vader vasıtasıyla temizliyor kalanları. en azından biliyor jedi'lar nasıl bir durum içinde olduklarını, ne kadar insancıl bir durum.

-senato'nun kendisi palpatine oluyor. 3 film boyunca gördüğümüz valilerin, başkanların, senato üyelerinin hiçbir vasfı kalmıyor. sevgili padme bunu zaten 'this is how liberty dies, with thunderous applause' sözüyle açıklıyor. siyasi açıdan da son derece ağır ve katı bir yönetim geliyor.

imparatorluk kurulduğundan sonra, galaksi zamanına göre 2 hafta içerisinde yapılanlara bakacak olursak;

-son derece barışçıl, savaş döneminde dahi tarafsızlığı baştan belirtmiş gezegenler, özellikle bothan ajanlarının da yardımıyla savaş alanlarına dönüştürülüyor. hangi gezegenler olduğu çeşitli kaynaklarda düzgün bir sırayla belirtilmiştir.

-jedi'lara ek olarak, eski cumhuriyet ile bağı olan kişiler de öldürülüyor, herhangi bir sorgulamadan geçirilmeden.

-death star diye bir yapıya başlanıyor ya her şeyi geçtim. gezegen yok etme amaçlı bir şey yapılıyor, isterse asiler iki tane tam donanımlı imparatorluk filosunu indirmiş olsun yani.

-tarkin'in sıkı yönetimi başlıyor. imparatorluk kendi içerisindeki adamlara karşı bile aşırı güç kullanıyor. imparatorluk içerisindeki kişilerin çeşitli kısa hikayeleri yine mevcut, imparatorluğun ne kadar kontrolden çıktığını kendi adamları söylüyor yani. oradaki asker, çaycı, temizlikçi neyse artık.

şimdi böyle bir durum varken kalkıp da asiler neden ortaya çıkıyor, niye sivil savaş başlıyor demeyin bana. vaziyet ortada yani. asiler çok mu barışçıl yollar izliyorlar, kimi zaman hayır. fakat genele baktığımızda durum değişir.
Mesaj tarihi:
DA2019 said:

Bi arkadaş vardı kulakları çınlasın, swg zamanında. Daha jedilık falan yok ortalıkta. Karakter yaratmış uzun saçlı, sarışın, ismini koymuş Qi Gonn Djigin, eline de almış bi sword, jediyım ben diye nabooda dolaşıyodu. Köyün delisi gibi...

kulaklari cinlasin, deno da tanir onu :D
Mesaj tarihi:
Aynen öyle. İstekli, arzulu olmak, sevmek suç mu!

Suçsa, HEPİMİZ SITHiz!!

Anakin'in darkside a kayma sebebine bakın. Sevdiği insanı kaybetmemek için, ne gerekirse yaparım diyor, çünkü seviyor.

Yoda ne iş yapar? Hiç sevmiş mi???

Yaddle yanında olsa yapacağı:

http://img.photobucket.com/albums/v373/masterchiefll/Star%20Wars/Yoda_Yaddle.jpg

• Yeni Oluştur...