Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 aquila said: lan ruyamda oynuyodum, kapat üstünü ört kardeşim :) bu swgemu da ns elder kesmeye benzemiyo :)
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 diyaloglardan escape ile çıkılabiliyomuş, yani yanlış kararlar için failsafe, pek hoşuma gitmedi bu açıkçası, min maxlara itilcez yine ama heralde diyalog sırasında dc olunca geri dönebilme konusunda bşka bişey yapamazlardı efektif
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Escape e basmak hiç aklıma gelmedi, space ile konuşmalar geçilebiliyor ama esc olmasa da olur. Açıkcası onu seçmiyim de bunu seçeyim diye hiç düşünmedim. O an nası hissediyorsan onu seçiyorsun zaten. Tabi herkes benim gibi düşünmeyebilir.
scorch Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 swe12 leri düsünmüşler işte benim kücük kuzenim öle konusmalı oyunlarda konuşmadan cıkmak icin esc basıodu hep ama esc basınca da questi alamıodu falan , onu düsünmüşler işte.
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 aman sizde dert ettiginiz seye bak, ne secerseniz secin sonucunda max levele gelince gene istedigimiz seyleri aliriz veririz, yani ben okumadan gecsem sanki senden veya okuyupda gercekten isteyerek bilerek secilmis sorularin etkisi ne olur emin degilim. anca yuksek levelde 3-5 farm ile kapanacak puan fazlan olur o yani. light puan alicakmisim da dark puan verecekmisimde, e bu puanlar ne icin gene item icin, ha yok sen gittin dark side master kanter oldun olucam bu sayede dersen el mahkum okuruz tabiide, hic sanmiyorum bunu. gercekten ne etkisi olacak birisi aciklarmi su sorulari sacma sapan cevaplamakla , mantikli bir plan dogrultusunda cevaplamak arasindaki farki. ne kazanacagiz ne kayip edecegiz ? please
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 hikaye olabilri mi mesela abi? mmoRPg falan hani
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 mmo_______R______P_______G______ mesela?
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 o hepsinde var abicim, hani boyle secmeli cok sikdan seciyoruz ya cevaplari onun nedir getirisi. hani birini oldurduk tamam hikaye baska yana sardi da, nereye kadar. hani sonucta oyun bu, sacma sapan isaretleyen ya da dili anlamayan bir arkadas ile, ingilizcesi olan ve gercekten hikayede dark side olmak isteyen birisi en yuksek levelde nasil bir farkliliga ulasiyorlar. bunu soruyorum. cevabim hic bir fark olamayacagi yonunde, en azindan bu sekilde dusunuyorum ancak dark light puanlar sonunda birinde epic kic olur digerinde bakir kic. sonra iki gun icinde bunlarda esitlenir zaten. yanlisim varsa cok mutlu olucam insallah yaniliyorumdur.
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 arkadaslar moron degilim, herkesin bildigi seyi sokmayin adamin gozune. RPG gak guk diye, sordugum sorunun o hikaye rpg mmorpg ile alakasi yok, oyun dinamigi ile ilgili soru.
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 lan mmo kısmını atmışsın oyunun toplu oynanan single player gibi rpg sini korusan nolur.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 mmo kısmının wowdan eksiği ne?
pinkporing Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 hacı neyi tartışıonuz anlamıomki,hacivat mala çemkirir,karagöz ceremesini çekermiş sizde o hesap :p
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=300223#anchor29 sordugum sorunun cevabini ararken nette buldum cilgin bilgiler mevcut, neyse sordugum sorunun cevabinida ben vermisim sanirim.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 http://i.imgur.com/8tutK.png http://webservice.imagesauce.net/image/552601/400x.jpg hiç aklıma gelmemişti şu ana kadar gssfsd
axedice Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 http://i362.photobucket.com/albums/oo68/kat97rios/2216.jpg Ya hadi republic için dark side seçenekleri koydun, sith empire için nasıl lightside seçenekleri koyacaklar onu merak ediyorum.
draedan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 sith empire in alehine olan seyler light oluyor , oynadikca gorceksiniz, hic farketmedigin anda dark veya light oluyor, oyle cok bariz degil yani
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 kime göre kötü kime göre iyi, palpatine yuuzhan vonglara karşı birlik için galaksiyi bir araya getirdi for greater good desek kim karşı çıkabilir
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 oldurdugu milyorlarin yakinlari.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 isyancılar 2 tane gezegen büyüklüğünde starship patlattı
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 niye deathstar ın çaycısı temizlikçisi yok mu
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 olm aletin adi DEATHSTAR, caycisi da bilerek giriyo heralde ise. bana deathstar savunma, adamlar gezegen patlatti lan.
axedice Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Deathstar ortalama bi ay büyüklüğünde falan diil mi? Hatta filmde geyiği vardı what moon is this falan diye heh
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 2 deathstarda ortalama 75,000,000 kişi öldü. Alderaan'da 2-7 milyar arası insan vardı. insan dediğim akıllı eleman işte
Öne çıkan mesajlar