Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
diyaloglardan escape ile çıkılabiliyomuş, yani yanlış kararlar için failsafe, pek hoşuma gitmedi bu açıkçası, min maxlara itilcez yine ama heralde diyalog sırasında dc olunca geri dönebilme konusunda bşka bişey yapamazlardı efektif
Mesaj tarihi:
Escape e basmak hiç aklıma gelmedi, space ile konuşmalar geçilebiliyor ama esc olmasa da olur. Açıkcası onu seçmiyim de bunu seçeyim diye hiç düşünmedim. O an nası hissediyorsan onu seçiyorsun zaten. Tabi herkes benim gibi düşünmeyebilir.
Mesaj tarihi:
swe12 leri düsünmüşler işte benim kücük kuzenim öle konusmalı oyunlarda konuşmadan cıkmak icin esc basıodu hep ama esc basınca da questi alamıodu falan , onu düsünmüşler işte.
Mesaj tarihi:
aman sizde dert ettiginiz seye bak, ne secerseniz secin sonucunda max levele gelince gene istedigimiz seyleri aliriz veririz, yani ben okumadan gecsem sanki senden veya okuyupda gercekten isteyerek bilerek secilmis sorularin etkisi ne olur emin degilim. anca yuksek levelde 3-5 farm ile kapanacak puan fazlan olur o yani.

light puan alicakmisim da dark puan verecekmisimde, e bu puanlar ne icin gene item icin, ha yok sen gittin dark side master kanter oldun olucam bu sayede dersen el mahkum okuruz tabiide, hic sanmiyorum bunu.

gercekten ne etkisi olacak birisi aciklarmi su sorulari sacma sapan cevaplamakla , mantikli bir plan dogrultusunda cevaplamak arasindaki farki.

ne kazanacagiz ne kayip edecegiz ?

please
Mesaj tarihi:
o hepsinde var abicim, hani boyle secmeli cok sikdan seciyoruz ya cevaplari onun nedir getirisi. hani birini oldurduk tamam hikaye baska yana sardi da, nereye kadar. hani sonucta oyun bu, sacma sapan isaretleyen ya da dili anlamayan bir arkadas ile, ingilizcesi olan ve gercekten hikayede dark side olmak isteyen birisi en yuksek levelde nasil bir farkliliga ulasiyorlar.

bunu soruyorum.

cevabim hic bir fark olamayacagi yonunde, en azindan bu sekilde dusunuyorum ancak dark light puanlar sonunda birinde epic kic olur digerinde bakir kic. sonra iki gun icinde bunlarda esitlenir zaten.

yanlisim varsa cok mutlu olucam insallah yaniliyorumdur.
Mesaj tarihi:
arkadaslar moron degilim, herkesin bildigi seyi sokmayin adamin gozune. RPG gak guk diye, sordugum sorunun o hikaye rpg mmorpg ile alakasi yok, oyun dinamigi ile ilgili soru.
Mesaj tarihi:
http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=300223#anchor29

sordugum sorunun cevabini ararken nette buldum cilgin bilgiler mevcut, neyse sordugum sorunun cevabinida ben vermisim sanirim.
Mesaj tarihi:
http://i362.photobucket.com/albums/oo68/kat97rios/2216.jpg

Ya hadi republic için dark side seçenekleri koydun, sith empire için nasıl lightside seçenekleri koyacaklar onu merak ediyorum.
  • Yeni Oluştur...