Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 allah aşkına star wars olsun taştan olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 aynen ayrica adamlarin videolai cok hosuma gidiyo, cok profesyonel hazirliyolar, ve cok guzel konusuyolar, bi de ADAMLAR DOKTOR LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 heheheh cok profesyonel soyle bi bakiyon grafiklere o da ne crytek engine :) yav ben soyle bi sw oynu istiyorum tam filimlere uygun simdi bi jedi master oldumu yanindada bi ogrencisi olmak zorunda olmali gibisinden sihtler rutbe icin birbirlerine dalabilmeli cinsinden yani cok rp ogeleri tasimali bide fazladan pvp de loot olayi olsa toprak gezegen elegecirme olayi olsa (comple docklama ustekadar) bide gezegende inis pistine kadar kendimiz sursek ahhh tabi malacor 5 olsun 4-3-2-1 gibi yerler olsun gidilsin dungeon yapilsin heryerde biri diyerine dalmasi serbes olsun falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Offf 2. video benim bütün fikrimi değiştirdi. Çok büyük ihtimalle çıktığı zaman oynayacağım. BH'yi süper yapmışlar jetpack + alev makinesi ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Bounty hunter ı gördünüz mü bab çılgın olmuş: http://www.swtor.com/info/classes/bounty-hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 oha süper olmuş. 3 tane kısa videoda koymuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 zirh i sevmedim kesin bu adamlar 2-3 cesit farkli bountri hunter zirh i koylarlar... bountrihunter dediginin bilegineden bacagina gozune kadar armoruna item takilabilir ve itemler farkli kulanila bilir ates gucu skill falan veya sensor vs vs olmalidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 bayılırım , ne seksi bh bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 lan -3000 yılda hiçmibişi deişmemiş miğfer armor felan hep aynı jetpack bile aynı BHde, lol arge yokmu sw evreninde yaw, 1.095.000 gün eder olm 3000 sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Bounty Hunter classında mandalorian armoru saçma bi konsept zaten, mandaloreun zırhını giyen bi tane BH var işte bütün BHler aynı şekilde giyinecek değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 bütün bounty hunterlar Boba Fett gibi mi olacak yani bu mudur. Şöle kendi ekipmanını teknolojiini geliştirme skilli versinler modifiye ettirsinler, her bounty hunter değişik şekillerde iş yapsın vs. Yoksa bütün hepsi jetpackle uçup alev atıp blaster kullancaksa meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 old republicde mandolorian bounty hunter cok nadır bişeyki zaten, zaten jedı falanda avlamıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Ama çok [large]COOL[/large] ve [large]EPIC[/large] bi hikayesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 ama biz olaya 4. Bİ PİLLAR EKLEDİK, HİKAYE! mükemmeliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 bide seksi mandolorian bounty hunter ekledik!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 hayatımda ilk kez içinde star wars geçen birşey beni heyecanlandırmıyor.. mutluyum ki tek ben değilim :) ayrıca cengizhan_879 da oyun hakkında çok bilgili , takdir ediyorum kendisini. sana single playerını ayrıca hediye edelim pati olarak , ama multisini açma olur mu ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 ah cengizhan bi de şu habire bahsettiği "bountri" hunter nedir açıklasa,söyledikleri belki biraz anlam kazanacak.bir iki kere olsa yazım hatasıdır,hepimize olur dicem de göz göre göre 30 sayfa boyunca her postta da "bountri" "siht" "shit" gibi typo yapılmaz ki arkadaş. adamın 1000 küsür tane postu , madalyası vs var ama o 1000 tane postun hepsini oturup okusan 1 tane anlamlı post çıkmıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 cok ozurdilerim yav o 2 kelimeyide bi duzgun yazamadim zaten googleden bakipta yaziyodum onceden artik ogrenmisimdir sandim :( mortis zaten benim dedigimi demis odul avcisi dedigin farkli farkli zirhlari olur zirh inin her bolumune farkli farkli itemler taklir ve o itemlerde farkli fonsionlar getirir. yani boyle detayli olmali diyer yandan cucenin dedigi gibi o zamanlar pek yoktu 3bin yildir ayni zirh ayni fuze ayni alev sacma ve ayni jetpat de oyunun ne kadar bastan sagma oldugunu gosteriyor bence... neyse durmak yok postlamaya devam belki 10bin mesajda duzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 o ne yaw night elf bounty hunter gibi, pozlar falan. ooff offf.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 baba sakin olun oyun hakkında daha bişey yok ortada bounty hunter olayı nedir özgünlüğü ne derece olacak, hikaye yazmışsınız direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 BOTON BOUNTYLOR OYNO OLOCOK! mi yaziyo bi yerde? yoksa ben mi kaciriyorum? bounty hunter class konseptini tanitmislar, detaylari gotten siz yazmissiniz. oyunun crafting, item sistemiyle ilgili hicbi bilgi yokken gotunuzden sistem uydurmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 got mot konusulmaz ole forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 POPO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Ben de tebrik etmek istiyorum kaka atan arkadasları ortada fol yok yumurta yok nelerle ugrasmıssınız dogmamıs cocuga don bicerek aksam aksam keyiflendirdiniz gene beni :S aki+1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 butun bounty hunterlar aynı olucak meselesı degıl bu. jango fett'ın gıydıgı armor old republıcten cooook sonra o hale gelmış, bın yıllarca modıfıye dılıp rafıne edılıp o şekli almış bi zırh zaten. old republicte mandolorianlar cok daha ağır zırhlar kullnıyo. Bunu gectım mandolorianlar yine tek baslarına kelle avcısı modelı degıl, klanlarıyla beraber gruplarıyla beraber paralı asker olarak takılıyolar. ama bı bakıyoruz, mubarek hepsı, "BOBA FETT RULLLZ MEYYYN" dıye gıymış bır takım zırhları gezıyo. femalelar ıcın bıde gobek dekoltelı modelı varsa super işte, mubarek mandolorıan femalellerınde sağlam bel/kalca oranı varmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar