Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

özcaine

Öne çıkan mesajlar

swg en cok eglendigim mpog idi onun havasini ambiyansini unutamayacam. gerci uodan sonra oynadigim ilk mpog oldugundanda olabilir yasimizda kucuktu o zamanlar ama bu oyunla mpog kariyerimi noktalamayi dusunuyorum:P oyun oyun nereye kadar.

bide classlari aciklayacaklari tarihi aicklasalarda her hafta girip bakmasak.
Sosyal ağlarda paylaş

eger beta duyurusu gelmedi diye bozuluyorsaniz daha bir sure gelmeyecek, cunku daha alpha stage'in bile basladigi duyrulmadi kisaca henuz austin disinda swtor oynanabilen bir yer yok. Bence beta mayis civari aciklanir gibi geliyor cunku o aralar guzel oyunlarin beta ve releaselari cikacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Herhangi bir ev resmi o, altında da insanlar yorum yapmış umarım böle evler bize ait olabilir dekore edebilirz die de sanmıyorum. Daha classlar bile açıklanmadan ev sistemi olacağını açıklamazlar. Sadece bi ev dizaynını göstermek için koymuşlar galaksi içersindeki.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya şu adamlara birisi sormuo mu , ii güzel hikaye efsane karakterler işte yok sana betray edebilio yok işte eski masterın şöle yapabilio vs de BUNUN MULTIPLAYER KISMI nasıl olacak? Ben orda kendi hikayemi oynarken sırf arada şehire dinlenmeye geldiimde sırf dier insanlarla muhabbet etmekle veya aşşada global chatten muhabbet etmeyle ya da sırf Battleground a girip toplu halde savaşmak sonradan çıkıp tekrar hikayene devam etmekle oluosa olmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:
Ya şu adamlara birisi sormuo mu , ii güzel hikaye efsane karakterler işte yok sana betray edebilio yok işte eski masterın şöle yapabilio vs de BUNUN MULTIPLAYER KISMI nasıl olacak? Ben orda kendi hikayemi oynarken sırf arada şehire dinlenmeye geldiimde sırf dier insanlarla muhabbet etmekle veya aşşada global chatten muhabbet etmeyle ya da sırf Battleground a girip toplu halde savaşmak sonradan çıkıp tekrar hikayene devam etmekle oluosa olmasın.

Oyunun MP ve SP bölümleri birbirinden tamamen bağımsız falan olacak heralde. Bana da çok saçma geliyor böyle bi sistem, bi kere oyuncuları hikayenin merkezi yapmak mmo mantığına aykırı.
Sosyal ağlarda paylaş

senin düşündüğün şekilde oyuncular hikayenin merkezi olmıyacak. Anlatım hataları var swtor da bence. WOW daki gibi senaryoyu oynayacaksın ama birden farklı sonuçlanması muhtemel senaryo şeklinde gelişecek. Örnek olarak ; sith olarak başlayıp jedi olarak hikayeyi bitirebileceksin. Senaryonun belli bir noktasında bir quest sırasında sana soracak, gidip isyancıların kampını yoketmek mi istersin yada bu görevi pas mı geçiyorsun gibi. eğer yoketmeye gidersen sith tarafında extra puan alacaksın, gitmezsen jedi tarafın da. bu tip ilerleyeceğini düşünüyorum senaryoların.
Sosyal ağlarda paylaş

vala ekrani tutup ceviriyom meviriyom nasil bakarsam bakayim ya hellgate lodon gibi birsey yada bildigin nge ama icimden gelen ses singplayer multiplayer seklinde olcak diyo ?
hikaye diyonuz konusma yok ne gidiyon tikliyon bi gorev var tek secenek accep olmaz olsun boyle hikaye :(:S
ins singplayerli olur da bere bi eskisini dusunup ic cekeriz
Sosyal ağlarda paylaş

abi oyun çok güzel olacak
sp mp kısmına takmayın, herkes kendi yolunda ilerlerken ve kendi hikayesi varken bi yandan da başkalarıyla etkileşmek ve bu etkileşiminde kendi karakterine ve hikayesine katkıda bulunması çok çok daha eğlenceli ve hakkaten mmo olayında bi devrim

rahat olun, WoW dı NGE ydi unutun bunları
bu yepisyeni ve çok da sağlam bi oyun olacak
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...