THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 swg en cok eglendigim mpog idi onun havasini ambiyansini unutamayacam. gerci uodan sonra oynadigim ilk mpog oldugundanda olabilir yasimizda kucuktu o zamanlar ama bu oyunla mpog kariyerimi noktalamayi dusunuyorum:P oyun oyun nereye kadar. bide classlari aciklayacaklari tarihi aicklasalarda her hafta girip bakmasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 eger beta duyurusu gelmedi diye bozuluyorsaniz daha bir sure gelmeyecek, cunku daha alpha stage'in bile basladigi duyrulmadi kisaca henuz austin disinda swtor oynanabilen bir yer yok. Bence beta mayis civari aciklanir gibi geliyor cunku o aralar guzel oyunlarin beta ve releaselari cikacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 cuma etkinliği kapsamında blog yayınlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 ev sistemi açıklandı... swg deki gibi evlerimiz olcakmış... yada ben ööle anladım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 eregorn2 said: ev sistemi açıklandı... swg deki gibi evlerimiz olcakmış... yada ben ööle anladım... valla bu blogtan tek anladığım 1 gezegeni 4-8 ay arasında bitiriyorlarmış. blogun neresinde ev sistemi yazıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 http://www.swtor.com/media/concepts/20090220_001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Herhangi bir ev resmi o, altında da insanlar yorum yapmış umarım böle evler bize ait olabilir dekore edebilirz die de sanmıyorum. Daha classlar bile açıklanmadan ev sistemi olacağını açıklamazlar. Sadece bi ev dizaynını göstermek için koymuşlar galaksi içersindeki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 umarım olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Piyasa Dragon Age'den sonra akıllanmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 ikinci video geliyor: http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=18115 LucasArts and BioWare reveal how Story and Setting will enhance the player experience in this video and have an announcement in it that pertains to our next bundle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 oha!!! çabuk koysunlar lan!!! kızdırmasınlar beni!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 yeni video ile çizgi romanın 2 nci parçası yayınlandı videoyu google a yükler yüklemez adres vericem. ben swtordan düzgün izleyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 bekliyoruz videoyu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=8PpoMbX3D9k siteden izleyemeyenler için... bu arada sınıflardan 3ü açıklandı. jedi sith bounthunter! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 çizgi romandan anlaşıldıı üzre bi tanede comando sınıfı gelebilir ama o sadece tahmin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Ya şu adamlara birisi sormuo mu , ii güzel hikaye efsane karakterler işte yok sana betray edebilio yok işte eski masterın şöle yapabilio vs de BUNUN MULTIPLAYER KISMI nasıl olacak? Ben orda kendi hikayemi oynarken sırf arada şehire dinlenmeye geldiimde sırf dier insanlarla muhabbet etmekle veya aşşada global chatten muhabbet etmeyle ya da sırf Battleground a girip toplu halde savaşmak sonradan çıkıp tekrar hikayene devam etmekle oluosa olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Kesinleşen sınıflar ; Jedi, Sith, BH İpucu verilen sınıflar ; Soldier ve Medic Videonun içinde 2 Sith'in arkasında droid ile birlikte duran Medic sınıfı ipucu olarak yorumlanıyor. Bh ile savaşan ise Soldier. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Mortis said: Ya şu adamlara birisi sormuo mu , ii güzel hikaye efsane karakterler işte yok sana betray edebilio yok işte eski masterın şöle yapabilio vs de BUNUN MULTIPLAYER KISMI nasıl olacak? Ben orda kendi hikayemi oynarken sırf arada şehire dinlenmeye geldiimde sırf dier insanlarla muhabbet etmekle veya aşşada global chatten muhabbet etmeyle ya da sırf Battleground a girip toplu halde savaşmak sonradan çıkıp tekrar hikayene devam etmekle oluosa olmasın. Oyunun MP ve SP bölümleri birbirinden tamamen bağımsız falan olacak heralde. Bana da çok saçma geliyor böyle bi sistem, bi kere oyuncuları hikayenin merkezi yapmak mmo mantığına aykırı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 sp kismi vardemi bunun multi olmadan oyniyabiliyomuyuz ? ben coop sevmiyom da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 sen olayı tamamen yanlış anlamışın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 senin düşündüğün şekilde oyuncular hikayenin merkezi olmıyacak. Anlatım hataları var swtor da bence. WOW daki gibi senaryoyu oynayacaksın ama birden farklı sonuçlanması muhtemel senaryo şeklinde gelişecek. Örnek olarak ; sith olarak başlayıp jedi olarak hikayeyi bitirebileceksin. Senaryonun belli bir noktasında bir quest sırasında sana soracak, gidip isyancıların kampını yoketmek mi istersin yada bu görevi pas mı geçiyorsun gibi. eğer yoketmeye gidersen sith tarafında extra puan alacaksın, gitmezsen jedi tarafın da. bu tip ilerleyeceğini düşünüyorum senaryoların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 vala ekrani tutup ceviriyom meviriyom nasil bakarsam bakayim ya hellgate lodon gibi birsey yada bildigin nge ama icimden gelen ses singplayer multiplayer seklinde olcak diyo ? hikaye diyonuz konusma yok ne gidiyon tikliyon bi gorev var tek secenek accep olmaz olsun boyle hikaye :(:S ins singplayerli olur da bere bi eskisini dusunup ic cekeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 abi oyun çok güzel olacak sp mp kısmına takmayın, herkes kendi yolunda ilerlerken ve kendi hikayesi varken bi yandan da başkalarıyla etkileşmek ve bu etkileşiminde kendi karakterine ve hikayesine katkıda bulunması çok çok daha eğlenceli ve hakkaten mmo olayında bi devrim rahat olun, WoW dı NGE ydi unutun bunları bu yepisyeni ve çok da sağlam bi oyun olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Çooook yalan bi oyun olacak, oyuncular arası etkileşim yerlerde sürünecek, tamamen single odaklı olduğu için insanlar çok hızlı bayıp bırakacaklar oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar