Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sen fyq4 2012 başı demişsin. normal olarakta ben tersten devam ediyorum. bu arada normal çeyrek değil bunlar derken mali çeyrek ile normal çeyrekler arasındaki farkı birbirine soktum iyice. .
Mesaj tarihi:
axedice said:

6 ay önce kanuni. Fiscal yearlar ekim ayından (en azından amerikada böyle) başlar. Yani kotor ocak-mart gibi bi tarihte, ME de temmuz-ekim arası bi tarihte çıkacak.

Dostum açıkladığın için sağolasın. mali takvimden filan anlamadığımdan resmi forumda bu muhabbeti çözemiyordum.
Mesaj tarihi:
" FIFA 12 sonbahar aylarında PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi, Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi ve PC için çıktığında, EA SPORTS Football Club servisi de ücretsiz olarak devreye girecek. "

fifa 2012 sonbahar ise yılbaşı civarı gözüküyor oyun :(
Mesaj tarihi:
EA’s financial results indicates The Old Republic is expected to launch in either Q2 FY12 or Q3 FY12,” where Q2 FY12 and Q3 FY12 correspond to July through September and October through December, respectively, of this year.
Mesaj tarihi:
yaw swotorun bounty hunter forumunda bh'nin alabileceği title'lar tartışılıodu ne alabilir fln gibisinden. adam konuya işte jedi'lar master sith'ler darth/lord, trooperlar askeri rütbeler alıcak fln demiş ama elemana nerden bilion bunları dediğimde linki bulamadım dedi siz duydunuz mu böyle birşey haberiniz var mı?
Mesaj tarihi:
Open Beta yok. Olursada zevk için 1-2 hafta olacakmış. Closed Beta (invite ediyorlar başvurursan 100.000 başvuru arasında lto gibi artık) şu an 1000 kişiye gitmiş. en fazla fazla bir 1000 kişiye daha gider.
  • Yeni Oluştur...