Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

özcaine

Öne çıkan mesajlar

THARKAS said:
ya classlarin aciklanacagi tarihin tarihi bellimi bari?
bu ne sacmalik yaw ehaua classlari belli olmayan mpog ilk defa goruyorum her zaman ilk classlar aciklanir yani.

yaw adamlar gizemli davranıyor, gizemli firma iş başında zuhahahaha. neyse abicim clas clas deyip durma belli işte görünen köy kılavuz istemiyor.
1-Jedi-Sith,
2-Special forces,
3-Medic türü bişi,
4-Droid master türü bişi,
5-BH, bu special Forces commando türü olursa bir ranged class daha eklerler, bu da smuggler türü olur,
6-craft olacağına göre bir trader türü,
yaw 6 class ta pek güdük olur zuahahaha
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi bole olmamasi lazim biraz yaratici olsunlar insanlari jedi sith geyiginden farkli dallara itebilicek classlar koymalarini bekliyorum ben. bu saydiklarinin hic biri beni cezbetmedi mesela.

gerci biraz ayrinti olsa droid master falan ilginc olabilirde nedir ne degildir sadece isimden anlasilmiyor.

gorunen bir koy yok yani ortada:)
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:
ne olursa olsun ben ccombat medic tarzı bir class olurum yine,hoştu eğlenceliydi.Jedi kasarken exp için TKM'ye dönmüştüm ve onu da çok sevmiştim gerçi ama,büyük ihitmal yine combat medic,ya da direk medic olabilirim.

Master combat medic + Teras Kasi bi ara ortalığı toza dumana katıyordu SWG de.

Önce mind posion atıp sonra 2 yumrukla indiriyodu adamı
Sosyal ağlarda paylaş

eregorn2 said:
bööle dandik şeylerle oyalamasınlar bizi ya!!!

Valla EA dedinmi durucan düşüncen, adamların sistemi sigara devlerinin sistemi gibi. en iyi parayı vuracakları zamanı kolluyorlardır. yoksa oyun oynanabilir düzeyde şu an videolardan da izlediğin gibi. baya baya son rötuşlar yapılıyor. ama durmadan oyuna yeni başlanmış havasında görüntüler koyuyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

MrMarvelous said:
DarKRideR said:
ne olursa olsun ben ccombat medic tarzı bir class olurum yine,hoştu eğlenceliydi.Jedi kasarken exp için TKM'ye dönmüştüm ve onu da çok sevmiştim gerçi ama,büyük ihitmal yine combat medic,ya da direk medic olabilirim.

Master combat medic + Teras Kasi bi ara ortalığı toza dumana katıyordu SWG de.

Önce mind posion atıp sonra 2 yumrukla indiriyodu adamı

tk bütün oyun tarihinin en salak ve op classıdır umarım bir daha böyle bir hata tekrarlanmaz
Sosyal ağlarda paylaş

melee sınıfların hepsı ustun ozellıklere sahııptı 20m den etkılı olabılmelerı range ve melee arasındakı kac kovala ılsıkısını dusuruyordu ve defanslar herkes ıcın aynı oldugundan skıll sıstemı ıcerısınde stacklanabılıyordu. bana gore tk cok zevklı olmasına ragmen fencer tk gıbı sınıflardan bı ustunlugu yoktu. yada rıfleman cm gıbı sınıflarıda ezıp gectıgını soylemek mumkun degıl mesala doktorlar atılan her turlu stat bozucuyu kaldırabıldıklerınden onlarında ayrı guzellıklerı vardı.
o yuzden swgdekı mesleklerı lore acısından tartısmak mumkun olmakla beraber su klas over power dı demek bana gore cok mantıklı deıl. keza 250 skıll puanla medıc basıcve 0400(attım gıbı bısı alıp kı novıce bıle cıddı ıs cıkarırdı. kalanı ıle skıllerı dagıttıgınızda ınanılmaz karakterler yaratılabılıyordu. en tehlıkelı melee sınıf bana gore master pıkeman yanna tk ıle fencer defansları olan bı dızılım delıler gıbı ıs yapıyordu. pıke ın dıseaselerı poısonları are ıle etrafı tamamen erıtıyordu. mısal fencer master olup stun batonlu herıf dıger taraflardanda stackları ıle sıze daldıgında kı stun batona yada ıon rıfle a karsı resıst yoktu cogu armorda olanlardada maks %33 oluyordu kıyamet gıbı ındırıyorlardı. pıke ın dısease ve poısonlar armoru gecer ve cok yuksek dmg aralıgı ıle armoru ezerdı swordman ıse 3 stat bulunan oyunda mınd yada health bara yonelık dırek vuruslarla karsı sınıfı ezebıırdı neydı o power hammermı ne hey gıdı hey. cok uzun zaman pıke oynamıstım. bı sure rıflemane gectım ıon rıfle ım canım benım yakardım ortamları.

neyse cogunuz eskı duzenı bılıyorsunuz anlatalıcak cok bısı olmamalı sıze. sadece oyunda bazı ezık charlar vardı mesala bh gıbı melee def ı dancerdan dusuk olan adam hıbrıt oldugu ıcınde doru duzgun template yapılmazdı. carbıneer mesala zayıftı ama ıkı kısı ısenız carb adam kan kustururdu knockdowndan kalkamazdınız dıerıde sızı yerdı. bılmeyenler ee 2 ye karsı 1 ne sansın var demesın swg acaıp bı oyunda 2ye 1 veya 3 e 1 de bıle kazanabılırdınız ıyı oynayan alırdı bence.
baska ezık pıstoleer bence bı mıktar ezıktı yanlıs hatıurlamıyosam eskı donemlerde comando da bayaa zayıf bı karakterdı. dıer sınıflar hemen hemen hepsı alfa klas gorunumuzde olup cok ama cok guzel can yakardı. ne oyundu be.
he rıfleman cm yada melee cmlerden nefret ederdım oda ayrı mesala dusunuyorumda cm pıkeman super bı erıtme makınası sona cm fencer dıbıne geklınce oturt kac cmden bıtır ısı gusel. cm tkm eheh her yerde vururum havada karada acımam kacarsanda doverım dalarsanda doverım. :))) ah be ne gusel oyundu pvpden hıc bu oyunda zevk aldıgım kadar baska oyunda alamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

sayıyı tam hatırlamıyorum tknın tekine master bh ile 10 küsür eyeshot üst üste missledim adam roket dodgelarbunu hoplar onu tutar bunu alır düzgün ayarlanmış bir tk ya vurmak mümkün değildi öte yandan o sana vurdumu yerden kalkmak mümkün değildi.

bu gerçekten tartışmaya açık bir konu değil okadar op dı ki belki gün gelir kısmetin tutarda bir kere vurursun diye oyuna yiyecek eklendi.

master jedi sololayabilmeleri kısmına hiç girmiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Tkm leri yanıma yaklaştırmadan öldürmeye çalışırdım çoğunda başarılı olurdum gerçi o kadar mesajdan sonra o kadar kolay nası kestiysem veya sadece nooblarmı geldi bana ne. pistoller / bh dim önce 10sn lik root koyup dizzy vs. critical herşeyi o ara koyardım root dan çıktımı knock + disarm yapar crit ile saydırırdım o zamana kadar yatmış olurdu. uzun süre süre elde ettiğim bh armor da baya işe yarıyodu sad sağolsun bana bh armoru yapmıştı yoksa swg hayatımı tantel armor ile bitirecektim sdfg onuda nge de oyunu bırakırken yeni bir oyuncuya hediye etmiştim. jediları da adam akıllı kesemezdim zaten adam root süresi boyunca kılıç ile canımı götürürdü eğlenmek için gözüme kestirdiğim dandik jedilari keserdim
Sosyal ağlarda paylaş

3 sayfa boktan çizgiroman isteyen gitsin okusun.
bugün bioware dişi ve yakınımda olsaydı, tecavüze uğramıştı.

yok link mink. adi herifler ayda 2 kez yayınlıcaklarmış. bu EA ne mikrop bir şirketmiş arkadaş yahu. oyun hakkında bilgi vermek bu kadar mı zorda, boktan boktan duyurular yapılıyor. şu ana dek 2 video, 2 de ekran görüntüsü yayınlandı dişe gelecek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...