Pasta Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 oyun çok tırt gibi duruyo ya betada oynayanlar memnun mu çok istiyorum bu oyunun iyi olmasını.
axedice Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=9YJAOHbMUsM Bu var ama 720p si yok hala. Bu arada o karizma smuggler var ya hani dualblaster kullanıp şapka takan, hah o işte partinizin healerı ahah
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 healer bu değil gunslinger bu dayı
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 abi healer ne ya. bi healer bi invis en nefret ettiğim şeyler
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 kardeş parmağını kesince ölene kadar kan akarsa aksın mı diyosun
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 http://thumbnails.truveo.com/0022/EE/AB/EEAB74BE0ED43E23FB1D42_Large.jpg reyis ya
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Sparkcaster said: kardeş parmağını kesince ölene kadar kan akarsa aksın mı diyosun bassın lightsaber i dağlasın
axedice Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Olm 4 class yok mu toplamda? Retri paladin nasıl raidlere healer olarak giriyorsa bu arkadaş da dungeon yaparken heal respecliycek işte
aquila Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 o arkadas olmicak respecleyince diyoruz iste, orda gunslinger, respeclese scoundrel olup, deigisicek.
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 healer mealer ne ya gene bebe bebe işler
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Consular asıl healer. Smugglerın healeri da Scoundrel işte ama AC seçimi perma olcak diyorlardı bi ara bilemiyorum zırt pırt specliyebiliyor musun belki story ona göre kuruyorlardır vs
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 ac ler değişmiyo şu an bu arada, hani çok zalim aslında değişmemesi ama inşalalah böyle kalır, ama tahminen qqlara yıkılıp respeclenebilir yapcaklar
axedice Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Ahahaha abi bioware ve EA görüp sonra değişmeyeceğine inanmak? Ya siz niye bu kadar saf oldunuz :P Tabii ki respecle birlikte değişicek onlar. Belki releasede değil, ama en geç millet UBRSye başladığında değişmiş olacak
aquila Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 belli olmaz, bastan yeni karakter oynasin herkes diye yapmayabilirler.
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 bişi sorucam bu bounty hunterın yeri ne şimdi oyunda tam olarak. trooper a mı karşılık geliyor anlamadım ki, smuglera geliyor sanıyordum ben.
Red Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 mmo falan yapacaklarına mount and blade tadında starwars yapsalarda oynasak ya ışın kılıçlı
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 hamsilipilav said: evet troopera karşılık off gerzek gerzek işler ya
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Myshkin said: hamsilipilav said: evet troopera karşılık off gerzek gerzek işler ya Myshkin said: healer mealer ne ya gene bebe bebe işler noluo abi :D
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 ya ben tee 2 yıl önceden bounty hunter oynayacağım diye hayaller kuruyordum, gelecem bir köşeden harasslayacam, roketleri ateşleyip kaçacam falan ama herifler baya trooper gibi bir karakter yapmışlar.
Öne çıkan mesajlar