Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kaç zamandır, swtor ile yatıp swtor ile kalkıyorum ama sanırım ben de ümidimi kesmeye başladım oyundan artık...

Ya bir de Wookie nasıl olmaz ya ? Onu da almıyor aklım.
Mesaj tarihi:
hamsilipilav said:

-Deno- said:

aciklandi neredeyse tamami. cogu human based irklar, pek ugrasilmamis. swg'yi arar gozlerim...

daha rezil ırk seçimi olamazmış heralde.

nerde mon calamariler nerde wookiler nerde ithorianlar... bunlar olmadan sw oyunu nasıl yapıyorsunuz. hadi bothanı sullustanı falan geçtim...

humanoid olmayan ırkların itemlarına kasmaları daha zor olur diye yapmadılar belki.
Mesaj tarihi:
ya işte o çok tartışıldıda swg zamanında alpha olması çok anlamlıydı çünkü o zamanda jedi ve sith sayısı çok azdı lakin şimdi eski çağda geçiyor oyun ve jedi sayısı çok daha fazla

yinede işte end game formülü filan yapılabilirdi basit bir kaç quest ile jedi olunabilinirdi filan ama naparsın işte eldeki bu
Mesaj tarihi:
online game ceosunun mmo dunyasindan haberi yok sanirim. micro transaction olayi onlarin oyunlardinda profit icin zorunlu olabilir de buyuk capli mmolarda oyle bi durum yok. ekstra para icin yapilabilir veya subscription based degilse.
Mesaj tarihi:
lovecraft0Z said:

ya arkadaş ne hayal kırıklığı bir oyun oluyor yaw, sırf gökdelenden couscant ı izlemek için aylık 20 doları verdirtmeyin bana

öyle bir sahne koyacaklarını da sanmıyorum.
Mesaj tarihi:
jedi alpha class olsaydı 10 yaşındaki kardeşlerimize nasıl sevdirirlerdi güzide oyunu. nede olsa onların vakti yok, bütün gün okuldalar, akşamda ödev falan. oyun tam bir hayal kırıklığı bu arada, star wars galaxies'den beter olucak gibi.
Mesaj tarihi:
Vall SWG de Charımı Jedi yapmam 10, jedi knight yapmam 14 ayımı almıştı. neden bu kadar uzun sürdü derseniz. Keyfini çıkara çıkara kasıyordum bir taraftan pvp ye giderken diğer taraftan craft yapıyor ve ticaretle uğraşıyordum yaptığım bufflar çok iyiydi. O günleri özlememek elde değil :(
  • Yeni Oluştur...