Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 grafik çok önemli değil, oyunun motoru akışkan ve alışması rahatsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Elmayla armutu karşılaştırıyorsunuz, oyun ilk duyrulduğundan beri biliyoruz cartoon vari grafik olacağını aoc la karşılaştırmak neden ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 oturup oynayacağımız için olabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Bir daha oku bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 aoc oynuyorum swtor oynamayı düşünüyorum bu yüzden karşılaştırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Ya da son bir kez şansımı deneyeyim, bu yaptığın(ız) audi q7 ile mini yi karşılaştırmaya benziyor. Neden minicik araba yapmışlar bak q7 ne güzel diyemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 ben derim. oynamayı düşündüğüm oyunun şuan oynadığımdan daha iyi olmasını istemem kadar doğal birşey olamaz. heleki yıllardır beklediğimiz star wars konseptli mmo ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Ben sana aoc ile swtor`u karşılaştıramazsın demiyorum, grafik anlamında farklı konsept benimsemiş oyunlar, grafiklerini karşılaştıracağın ortak bir nokta yok diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 haklısın ama işte bizde niye öyle bir konsept benimsemişler onu eleştiriyoruz ben hangi motoru kullanıyor, hangi dev takımları yürütüyor bu işi açıkcası pek anlamam son kullanıcı gözüyle bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 bundan sonra star wars'ın aoc gibi birşey olmasını beklemek hata olur. boşuna söylenmeyin yani neden grafikleri böyle felan diye. yeni çıkan xbox star wars oyunu bile star wars clone wars dizisinin grafiklerini kullanıyor. bu da gayet şirin bir oyun olur yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Neden konsept o, birkaç cevabı var. Küçük yaş kullanıcıya ki kabul edelim artık hedef kitle onlar, daha fazla hitap ediyor, daha çok bilgisayarda rahat rahat çalışıyor, emin değilim ama üzerinde çalışılması daha kolay olabilir, ve en önemlisi ve bence en kabul edilebiliri, sw ye en çok giden konsept bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 dreagloth said: Ben sana aoc ile swtor`u karşılaştıramazsın demiyorum, grafik anlamında farklı konsept benimsemiş oyunlar, grafiklerini karşılaştıracağın ortak bir nokta yok diyorum. hm yok aslında tam öyle degil. karşılaştirilabilir. hatta aoc grafik/fizik motoruyla sw oyunu dahi yapilir. 1 model bi texture 1 spontane ısıklandırma tamemen degisir görsel. o yüzden medival ile futuristik tasarimlari "daha iyi görsel" olarak karsılastirmakta sakınca yok. ama karsılastirirken aocun karamsar havasini göz ardı etmek gerek. ben 1 ay oynadım içimi açan biyer görmedim yani söle uzanayim kuları martıları izliyim diyebilecegim biyer görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 bide sw nin clone wars konsepti leş ötesi.yani en kücük clone wars vari şey tiksindirir adamı su oyundan eski-yeni toplamda 6 filmlik seriye baktıgımızda "ortak" bi görsel çizgi var. ve sevilende o zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 ben kimeryanın dağlarına cıkıp ayazı yerken manzarayı izliyodum ic acıyodu.. bencede karsılastırabilinir ikisi, ama vemrk istedikleri ruh hali cok farklı ikisininde dikkat etmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 daesu naaptın ya yazın aoc oynarken sıcaktan bunalınca oyunda suya atlayıp serinleyesin geliyor şöyle bir wild lands of zelataya gidiyorsun mis gibi manzara var heryer yeşil swtorun grafik olarak aoc olmasını beklemek hata tabi ama şu manevra yaparken yana kaykılmasın bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 ya ben 3 köy ötesine cıkmadım galiba oyunda bataklıklar mataklıklar amele gibi kosturuyoduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 hehe manzaralı yerde var tabi irenç irenç şeylerin olduğu yerlerde yok kuru kafalar ağaca asılı adamlar filan :) da işte ama yinede benim grafikten kastım hiç biri değildi adamin bi koşmasını kaykılmasını zıplamasını bi adam gibi yapsalardı bu kadar fazla parlamasaydı renkler olmaamıydıı yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 o model animasyon iliskisini en iyi crytek yaptı sanirim. yapim aşaması videosu vardı bi tane. yokuş cıkıyo adam yampiri yampiri cihangir yokuslarından cıkarmış gibi süperdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 işte tam olarak demek istediğim buydu model animasyon ilişkisi haa iyimiş :) evet bu model animasyon ilişkisini yakıştıramadık aocdan sonra bir insanın tutupta buna alışması hiç kolay olmayacak umuyoruz ki yaptığımız fedakarlığın farkında olacaksın lucas arts ve bizi hiç üzmeyeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 model animasyon iliskisi diye bisi yok ama ben salladım rahat anlasılsın diye uhehe karakter animasyonları da doru heralde direk animation diyorlar cünki gördügüm kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 ha model ne kadar boktan olursa olsun saglam animatör adama çeviriyor resmen modeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 ya izledikçe böyle sanki hiç özenmemişler düşüncesi içine giriyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 direk animation diyoz! uuuu figure/character animation deniyo iste. o değil cidden aoc'daki bütün animasyonlar o kadar iyiki. o atların kosusu amen yareppem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 bu sw ninkileride eskişehir mezunlarına yaptiriyorlar heralde asdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 eskisehirden ilk mezun animasyon hocam var benım lani öle deme cok iyi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar