Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

özcaine

Öne çıkan mesajlar

Neden konsept o, birkaç cevabı var. Küçük yaş kullanıcıya ki kabul edelim artık hedef kitle onlar, daha fazla hitap ediyor, daha çok bilgisayarda rahat rahat çalışıyor, emin değilim ama üzerinde çalışılması daha kolay olabilir, ve en önemlisi ve bence en kabul edilebiliri, sw ye en çok giden konsept bu.
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:

Ben sana aoc ile swtor`u karşılaştıramazsın demiyorum, grafik anlamında farklı konsept benimsemiş oyunlar, grafiklerini karşılaştıracağın ortak bir nokta yok diyorum.

hm yok aslında tam öyle degil.
karşılaştirilabilir. hatta aoc grafik/fizik motoruyla sw oyunu dahi yapilir. 1 model bi texture 1 spontane ısıklandırma tamemen degisir görsel.
o yüzden medival ile futuristik tasarimlari "daha iyi görsel" olarak karsılastirmakta sakınca yok.
ama karsılastirirken aocun karamsar havasini göz ardı etmek gerek. ben 1 ay oynadım içimi açan biyer görmedim yani söle uzanayim kuları martıları izliyim diyebilecegim biyer görmedim.
Sosyal ağlarda paylaş

daesu naaptın ya yazın aoc oynarken sıcaktan bunalınca oyunda suya atlayıp serinleyesin geliyor şöyle bir wild lands of zelataya gidiyorsun mis gibi manzara var heryer yeşil

swtorun grafik olarak aoc olmasını beklemek hata tabi ama şu manevra yaparken yana kaykılmasın bari
Sosyal ağlarda paylaş

hehe manzaralı yerde var tabi irenç irenç şeylerin olduğu yerlerde yok kuru kafalar ağaca asılı adamlar filan :)

da işte ama yinede benim grafikten kastım hiç biri değildi adamin bi koşmasını kaykılmasını zıplamasını bi adam gibi yapsalardı bu kadar fazla parlamasaydı renkler olmaamıydıı yaa
Sosyal ağlarda paylaş

işte tam olarak demek istediğim buydu model animasyon ilişkisi haa iyimiş :)

evet bu model animasyon ilişkisini yakıştıramadık aocdan sonra bir insanın tutupta buna alışması hiç kolay olmayacak

umuyoruz ki yaptığımız fedakarlığın farkında olacaksın lucas arts ve bizi hiç üzmeyeceksin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...