Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben derim. oynamayı düşündüğüm oyunun şuan oynadığımdan daha iyi olmasını istemem kadar doğal birşey olamaz.
heleki yıllardır beklediğimiz star wars konseptli mmo ise.
Mesaj tarihi:
haklısın ama işte bizde niye öyle bir konsept benimsemişler onu eleştiriyoruz

ben hangi motoru kullanıyor, hangi dev takımları yürütüyor bu işi açıkcası pek anlamam son kullanıcı gözüyle bakıyorum
Mesaj tarihi:
bundan sonra star wars'ın aoc gibi birşey olmasını beklemek hata olur. boşuna söylenmeyin yani neden grafikleri böyle felan diye.
yeni çıkan xbox star wars oyunu bile star wars clone wars dizisinin grafiklerini kullanıyor.
bu da gayet şirin bir oyun olur yani :)
Mesaj tarihi:
Neden konsept o, birkaç cevabı var. Küçük yaş kullanıcıya ki kabul edelim artık hedef kitle onlar, daha fazla hitap ediyor, daha çok bilgisayarda rahat rahat çalışıyor, emin değilim ama üzerinde çalışılması daha kolay olabilir, ve en önemlisi ve bence en kabul edilebiliri, sw ye en çok giden konsept bu.
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

Ben sana aoc ile swtor`u karşılaştıramazsın demiyorum, grafik anlamında farklı konsept benimsemiş oyunlar, grafiklerini karşılaştıracağın ortak bir nokta yok diyorum.

hm yok aslında tam öyle degil.
karşılaştirilabilir. hatta aoc grafik/fizik motoruyla sw oyunu dahi yapilir. 1 model bi texture 1 spontane ısıklandırma tamemen degisir görsel.
o yüzden medival ile futuristik tasarimlari "daha iyi görsel" olarak karsılastirmakta sakınca yok.
ama karsılastirirken aocun karamsar havasini göz ardı etmek gerek. ben 1 ay oynadım içimi açan biyer görmedim yani söle uzanayim kuları martıları izliyim diyebilecegim biyer görmedim.
Mesaj tarihi:
bide sw nin clone wars konsepti leş ötesi.yani en kücük clone wars vari şey tiksindirir adamı su oyundan
eski-yeni toplamda 6 filmlik seriye baktıgımızda "ortak" bi görsel çizgi var.
ve sevilende o zaten.
Mesaj tarihi:
ben kimeryanın dağlarına cıkıp ayazı yerken manzarayı izliyodum ic acıyodu..

bencede karsılastırabilinir ikisi, ama vemrk istedikleri ruh hali cok farklı ikisininde dikkat etmek lazım
Mesaj tarihi:
daesu naaptın ya yazın aoc oynarken sıcaktan bunalınca oyunda suya atlayıp serinleyesin geliyor şöyle bir wild lands of zelataya gidiyorsun mis gibi manzara var heryer yeşil

swtorun grafik olarak aoc olmasını beklemek hata tabi ama şu manevra yaparken yana kaykılmasın bari
Mesaj tarihi:
hehe manzaralı yerde var tabi irenç irenç şeylerin olduğu yerlerde yok kuru kafalar ağaca asılı adamlar filan :)

da işte ama yinede benim grafikten kastım hiç biri değildi adamin bi koşmasını kaykılmasını zıplamasını bi adam gibi yapsalardı bu kadar fazla parlamasaydı renkler olmaamıydıı yaa
Mesaj tarihi:
o model animasyon iliskisini en iyi crytek yaptı sanirim.
yapim aşaması videosu vardı bi tane. yokuş cıkıyo adam yampiri yampiri cihangir yokuslarından cıkarmış gibi süperdi
Mesaj tarihi:
işte tam olarak demek istediğim buydu model animasyon ilişkisi haa iyimiş :)

evet bu model animasyon ilişkisini yakıştıramadık aocdan sonra bir insanın tutupta buna alışması hiç kolay olmayacak

umuyoruz ki yaptığımız fedakarlığın farkında olacaksın lucas arts ve bizi hiç üzmeyeceksin
Mesaj tarihi:
model animasyon iliskisi diye bisi yok ama
ben salladım rahat anlasılsın diye uhehe
karakter animasyonları da doru heralde
direk animation diyorlar cünki gördügüm kadarıyla
Mesaj tarihi:
direk animation diyoz! uuuu
figure/character animation deniyo iste. o değil cidden aoc'daki bütün animasyonlar o kadar iyiki. o atların kosusu amen yareppem
  • Yeni Oluştur...