Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mighty_THoR said:

kanunu ben bunu kaba etimden yazmıyorum ign söylüyor :)

Mighty_THoR said:

(td)

BioWare continues to insist that Old Republic can be played as a single-player game if you are the type who likes buying Massively Multiplayer games for the express purpose of not playing them correctly.

(td)

ign e inaniyorsun da bana neden inanmiyorsun, onlar kim ki, para karsiliginda muhtesem multi yazacaklar iki gun sonra inanicanmi, ben belese yaziyom bak :)

gecicen sen o isleri, geliyoruz ...
Mesaj tarihi:
30 kere izledim çok iyi olmuş ya

resmen ADUKET atmış ama hehe kadın eliyle öle bloklayınca bi eli böle paramparça olmuş olacak sandım da tamamen forcela blocklamış hehe
Mesaj tarihi:
Mighty_THoR said:

birisi bana şunuda anlatsın

şimdi bu trailer geçen seneki trailerdan önceki bir dönemde geçiyor.bu abi abladan aduket yedikten sonra nasıl sağ kalıyor hadi kaldı niye esir olmuyor vs vs.

nerden anladin onceki donem oldugunu ?
Mesaj tarihi:
İrdelememek lazım zaten, kurtulmuştur bir şekilde, force barrier çekmiştir, başka biri kurtarmıştır, olmuştur bişe, Cinematic başarılı sonuçta, bunlar bu şekilde kısa film yapıp satsalar daha fazla para kırarlar.

Birde, şu cinematic`e bakıp oyun hakkında yorum yapacak kadar saf olamyın lütfen.
Mesaj tarihi:
e3 de blur la behind the scenes ropartaji var orda soyluorlar o yuzundeki yaralar nasil oldu neden maske takiyor onu goruceksiniz bu trailer da diye. oncesi yani eet. hayatta kalmis bir sekilde. anlatirlar sonra.
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

player spaceship ve battlegrounds pvp , mighty morariyormusun nedir zaman gectikce :P

http://www.massively.com/2010/06/14/e3-reveal-player-spaceships-and-pvp-battlegrounds-in-swtor/

avsum olcek,

kanuni çaktırma ama oturdum şimdi sağlam kafayla sunumu bir daha seyrettim adamlar geminiz olacak diyor ama ucakcak demiyorlar bilakis base of operations diyor kotor oyunlarındaki gibi gittiğin gezegende duracak öyle.
  • Yeni Oluştur...