Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Olmak yada olmamak işte soru bu.


Quo-Vadis

Öne çıkan mesajlar

Cok Shekspir vari oldu soru yaw :)
yaw dwarf kasiyordum sıkıldım,
diyorum kendi kendime ya human ya da dark elf warrior acam.
ikisini de dagger kullanan cinsten yapam .
hangisi olsun yaw bir akıl fikir verin.:)
lütfen archer ruleez falan gibi olayları yazmayın .
yukarıda 2 şık arasından
Human rogue mi , sonrada treasure hunter e mi gitsek ,
yoksam dark elf assasin den abbys walkere mi gitsek ?

yoksa Dwarfa devam mı etsem ne yapsam .
ne diyonuz ne olsun ? acayıp kararsiz kaldım ya ?[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Heralde drow lar hız itibariyle avantaj sağlar gibi geliyor. Dagger la ne hızda vurduklarını biliyoruz. Hp açığınıda hızla örtüyor biyere kadar. Artı ufak tefek spell ler var.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b]

[b]Umrae[b]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

29 assassinim guide veriyim.Hp acigini suratle ve evasionla ciddi bir sekilde kapatiyosun.Iyi farm ii de cash yaparsinileride de ii pvp charin oolur.
1.Eline gecirdigin parayla silah al set daha sonra(ne adamalr gordum elinde kukuri(1m),altinda bone set(20k) ama oyle bi cash farm yapiolar ki aklin durur.
2.Lvl 15-17 ye kadar yesil mob,17+ acik mavi mob kesiceksin
3.Acik mavi moblarin aggro olmamasina + spotta spawnlarinin yakin olmasina dikkat et ornek veriyorum Mitril mines Karuka Ratman Leader odasi lvl 23-25 arasi en iyi cash drop lvl yeridir.Assassin knife Lion skin setle girmistim ciktigimda kukuri yaptim kendime 25+ SODA stink zombie roomlar.Diger zombie classlari gibi life drain atmiyorlar lootlari da guzel 28 e kadar burda kasabilirsin eger sabir tasin catlamassa cinliler yuzunden 28+ da zombielerin alt katında scub odalari var 1 lvl daha burda gecer daha sonrada Merkanis rooma gidip cok guzel cash-lvl yaaprsin SODA biter ciktigindada tahminen benim gibi Kukuri+Manticore+Gastra 3 lusunu yaparsin eger biraz sanslidroplar gelirse :))[signature][hline]Exc/Hib
Sartre LvL 50 Eldritch
Recep Usta LvL 45 Blademaster[b]

[b]Burningred LvL 29 Assassin-Bartz

[b]YARMAGUL LvL 21 Artisan-Bartz[b]
icq :1174681
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...