GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 babam yıllar sonra şaka gibi albümden 5 yaşımda üstümde bornoz olan ve pipimin göründüğü fotoları çıkardı niye böyle bişey yaptı şimdi anlamadım ben de hüzünlüydüm o aralar bi benim pipili fotom yok diye ama artık var olduğunu öğrendim daha bi hüzün yaşadım babam kendi de yeni bulmuş tonla esprinin hedefi oluyorum=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 fotolar pıpılı ve pıpısız olmak uzere 2 ye ayrılır zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 geçen bi film izledim. 2 days in paris diye. 35 yaşında eşşek kadar bi adam, pipisine balon bağlamış 3 tane, sevgiliside fotorafını çekmiş. sonra gidip ailesine göstermiş onu falan. öle bi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 resim isterizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Xenocide said: geçen bi film izledim. 2 days in paris diye. 35 yaşında eşşek kadar bi adam, pipisine balon bağlamış 3 tane, sevgiliside fotorafını çekmiş. sonra gidip ailesine göstermiş onu falan. öle bi film. Ahahahha.. Ben izledim o filmi yaaa :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar