fede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 şimdi 3 tane hd4850den his iceq sapphire toxic xpertvision sonic. hangisi? fiyatları çok oynamıyor ama hangisi iyidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 his iceq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 his iceq al , rahat et saphire uretim konusunda namı pek iyi değil. xpertvisionda aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ya exadan his alacaktım kaldırmışlar stoktan. xpertvisiona da baktım fena değil gibi duruyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 nası fransızım delirdim ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 En iyisi Toxic Sonra iceq. Zaten Fiyat farkındanda anlaşılır. Ben Toxic tercih ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 GeCube'un de var daha uygun fiyata, nova'da, hepsiburada'da. Gerçi yüklenince ses yapıyormuş fanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 sapphire toxic, fiyat/performans olarak OC'li 4850'lülerin en iyisi ama bence OC'liye falan gerek yok zaten kendin de yaparsın o kadar OC'yi, hatta daha fazlasını. Bende düz powercolor var yaz başında almıştım ilk çıktılarında, şukela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 ohyeah in his iceqsu war bi konus onna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 ICEQ4 Turbo bence, sıcaklığı kasa dışına atması bayağı avantajlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 His iceq4 toxicten iyidir. Iceq4 turbo kullanıyorum, toxic takınca sistem daha ısınıyor bu 1 mark puanları çok az daha düşük oluyor bu 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 his iceq gelmiş. onu alıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 gecube gördüğüm tüm testlerde genelde daha iyiydi. ardından toxic geliyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 toxic aldım. memnunum şu ana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Silphatos said: sapphire toxic, fiyat/performans olarak OC'li 4850'lülerin en iyisi ama bence OC'liye falan gerek yok zaten kendin de yaparsın o kadar OC'yi, hatta daha fazlasını. Bende düz powercolor var yaz başında almıştım ilk çıktılarında, şukela. kendin yaparsında fanı kötü normal 4850 lerin. ısınma sorunu var. toxic de fanda var zalman kapı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 peki hangisi daha sessiz toxic mi iceq mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 diğerini bilmediğimden yorum yapamıcam ama toxic'deki zalman fan kuzenimin değişiyle yaprak gibi kıvrımlı mı ney olduğundan sessizde çalışır dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
^^ShadowSong^^ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 2side hemen hemen aynı d.larda ses veriyor,az farkla turbo daha sessiz. kart olarakta,o.c.ye abanıcaksanız iceq,abanmıcaksanız turbo alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 BiTcH_oFBaT said: Silphatos said: sapphire toxic, fiyat/performans olarak OC'li 4850'lülerin en iyisi ama bence OC'liye falan gerek yok zaten kendin de yaparsın o kadar OC'yi, hatta daha fazlasını. Bende düz powercolor var yaz başında almıştım ilk çıktılarında, şukela. kendin yaparsında fanı kötü normal 4850 lerin. ısınma sorunu var. toxic de fanda var zalman kapı gibi. valla %40 yaptım fanı max 60 oluyor, default fan ayarıyla windowsta bile 80'i geçiyordu. toxic'ten daha az ısınıyordur büyük ihtimal benimki sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar