Anason Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Selam arkadaslar, dx10 yuzunden vista kullaniyorum. crysis oyununda 1680*1050 cozunurlukte ve orta grafik kalitesinde 15-20fps aliyor olmam, aslinda bu olabilcek birsey belki ama problem su ki ses kesik kesik geliyor, hatta bazen cok geriden geliyor, sizce problem ne olabilir? sistemim, -Amd Athlon x2 5000+ black edition (3.6 ghz) de calisiyor -2gb kingston hyperx -tagan 500w psu -creative live! 7.1 ses karti - XFX Geforce 8800 GTS 512 ekran karti surucusu guncel, ses karti surucusunu karambola buldum ama oda 1-2 aylik filan. Baska yuksek konfigurasyon oyunlarda bir problem olmadi, sadece BioShockta benzer bir ses problemi oldu oda kendine kendine duzeldi Vistayla sorunu varmis zaten. Tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 böyle ses problemleri genelde işlemciden kaynaklanıyor ama işlemci de güçsüz bir işlemci değil, belki bir sorunu vardır. edit: overclock'tan falan olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 evet overclock lu, ama iyi bir fanim var yani isi problemim yok.2gb ram daha aldim, gelince onla denicem.bakalim nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 daha yüksek fps alman lazım o bilgisayarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 vista 2gb ram yetmez zaten işletim sistemi nerdeyse 1gb ramı kendi yiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 yok öyle birşey düzgün kullanırsan 400-500mb arası ram tüketimi ilede kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 _Gandalf_ said: yok öyle birşey düzgün kullanırsan 400-500mb arası ram tüketimi ilede kullanabilirsin. Vista'nın mantığı şu; 1GB ile kasılırsın, 2GB ile normal kullanırsın, 4GB ile uçar. Aksini iddia etmek abesle iştigaldir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 normal kullanım için diyorum arkadaş yetmez demiş ondan şeyettim. paşalar gibi yetiyor 2 gb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar