Aramis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 selam bu maclerdeki kullanilan os lere sanirim mac os deniyor. pekii bu mac os lari normal pc ye kurabilirmiyim? mesala laptopima vistayi kaldirip mac os kurmak istiyorum mumkunmudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Ya intel için uyumlu tiger ve leopard var ama olur mu bilmiyorum, torrentlerde vardı sanırım öyle birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 SSE3 destekli Intel işlemcili bir bilgisayarın varsa, olabilir. Ama kesinlikle olacak diye bir olay yok. Çok çok uyumsuz oluyor, çoğu parçayı kullanamıyorsun. Mesela ben laptopuma kurmayı düşündüm, fakat benim wifi adaptörüyle uyumlu değilmiş, o yüzden yalan oldu. Yani uyum sorunu çok fazla, muhtemelen sen de çoğu özelliğini kullanamayacaksın bilgisayarının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Hackintosh diye google et, kurabilirsin burada instructionlar ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 kurarsın da sonra driverları kurmak oyun oynamak azap olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Penthesilea said: Hackintosh diye google et, kurabilirsin burada instructionlar ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enzo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Bir sitede geçen yıl bir amcam açıklamıştı fekat accaip sorunlu dertli bir şey,2 gün sabredersin,3. gün vista ya da xp'yi yeniden kurarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 EULA said: This License allows you to install and use one copy of the Apple Software on a single Apple-labeled computer at a time. Yasal olmayan şeyleri burda tartışmak yasak malum. Nasıl kurulacağı hakkında bilgi verilmediği sürece konuyu şimdilik kitlemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar