bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Ya ekran kartı için 1-2 hafta bekliicek zamanım yok maalesef... Bu hafta olması şart. Yeni çıkan ekran kartlarıda çok koyar ya... kapamam onları :) İşlemcide karar verdim 2.0 boxed alıcam. Zaten ben overlock yapmam ve güvenememde...[hline]Yavrum!!! Seni artist yapıcam tıkla buraya / Kro Unutmayın ki Asıl Olan Gerçek Hayattır, Hayat da BEŞİKTAŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Ya birkaç kişi amd nin performansının 2-3 saat sonra çok düşüceğini söylüyor. Birde Rd ram mi daha iyidir yoksa DDram mi?[hline]Yavrum!!! Seni artist yapıcam tıkla buraya / Kro Unutmayın ki Asıl Olan Gerçek Hayattır, Hayat da BEŞİKTAŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 ya blackchaos sana soyliyim acele etme Bak ben acele ediyodum bi ara kesin upgrade etmeliyim falan diyodum Ama az önce Photoshop icq mediplayer ve 3 tane explorer acıkken Nero Burner ile 4 dakka da CD basınca vazgectim biraz daha beklicem. Bu arada bunları XP de yaptım service packsiz Makine de 30gb Seagate 7200 p2 450.. acayip dandik bi anakart (bundan once guzel bişiler almıştım ama hepsi yandı ahah.) 256 SD ram bu da arada 128 e iniyo (2 tane 128lik var bi tanesi (herhangi bi tanesi) arada bir yanıyo gidip yeni alıyorum cok farkediyo) Git bence sen Ram al bolbol gerisi yalan[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 ben hala 170€ ya N-Force 2 alıp Fx lerin fiyatı düşene kadar üzerindeki gf 4 ü kullanmak taraftarıyım.N-force ların ramlere sağladığı +20% performans bile almak için yeterli ki benim şuan kullandığın N-force 1 bile piyasadaki birçok anakarttan 3 gömlek üstün[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 iyide benim pc celeron 366 :=) 128 ram 4.3hdd hiçbirşey yapamıyorum :) p2 flm olsa beklerdim ama :([hline]Yavrum!!! Seni artist yapıcam tıkla buraya / Kro Unutmayın ki Asıl Olan Gerçek Hayattır, Hayat da BEŞİKTAŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 o sistem olduğuna göre uzun süredir bekliyomuşun işte biraz daha kas yaza al :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 hatta daha önce yazdığım taktiği yazıyım parayı al bankaya yatır hesap defterinide okul kapandığı gün gelmek üzere evine postala :) o zamana kadar faizde gelir daha fazla ram alırsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 said: Mighty_THoR, 01 Şubat 2003 23:10 tarihinde demiş ki: N-force ların ramlere sağladığı +20% performans bile almak için yeterli ki benim şuan kullandığın N-force 1 bile piyasadaki birçok anakarttan 3 gömlek üstün buna çok güzel bi cevabım war benim.. hani şu el yumruk yapılır sonra baş parmak işaret parmağıyla orta parmak arasına sokulurya .. brezilyada bol şans anlamına gelir.. o işaretin türk versiyonu..[hline]Siyah Beyaz Rengi, Taraftarın Sesi, Bütün Basın Traş, FORZA BEŞİKTAŞ!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 urza ben sana özelden anlatırım ,sen de anlatırsın son bir karara varırız.burda şimdi elin aptal sübyanlarıyla uğraştırtma beni [Bu mesaj Mighty_THoR tarafından 02 Şubat 2003 14:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar