dunno Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 mesaj gelsn istiyroum yarin, bekliyorum da. ama cevap atmadan durabilmek. telefonu evde bırakırsam cıldırır mıyım tum gun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 komşuya bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Bana ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 kendin evde kal telefonu gonder kesin çözüm (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 komsuya bırakırsam komsunun numarasını ogrenip tum gun mesaj geldi mi diye onu arardım ordan burdan. komsumuz yaslı ve dedikoducu bi teyze olduu icin mumkun diil ama. ciddi ciddi dusunuyorum bu isi yapmayi. korkuyorm ama derste fln "cekilin kenara benm eve gitmem gerek" diye hısımla sınıftan cıkmaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 şarjı sök komşuna bırak, sim kartı da kendine kargo ile yolla... telfonun gövdesini de ananene yolla anca ertesi gün alırsın sim kartını, telefonu alman ise 1-2gün daha sürebilir.. yaşasın ptt'nin hızlı sistemi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 dunno bi su ic sonra sakin sakin dusun mesaj yazmak istemiyosan yazmazsın 10 dan geriye kadar say,yazmicam...yazmicam....yaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 cevap at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 cevap atıcaım mesaj gelmedı daa. ama gelınce cevap atmamak daha ıyı olucak. yarınki dunnoya bunu dinletememekten korkuyorum. cesaret edebilirsem sabah deniycem bu isi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 kır hattını yenısını çıkart işte alala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 operatörü arayıp hattını geçici olarak hizmete kapattır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 cep telefonun yokken çıplak hissediyomusun kendini o an üzerinde ne oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Voys said: kır hattını yenısını çıkart işte alala böyle bişi yapsam hayatta çıkartamam bi daha o hattı. eşin dostunkini kullanırım kesin. üşenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 mesaj atmanı engelleyecek kadar iraden yoksa, telefonu yutmanı öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 fede said: cep telefonun yokken çıplak hissediyomusun kendini o an üzerinde ne oluyor jheauheaheaoıh hey allahım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar