dory Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 evde kablolu yayin var ama tvde arama kanallarinda atvyi bulamiyorum suan evleda rumeli var ve ben izleyemiyorum deli olcam. internetten de izlenmiyor suanda, connecting diyip ready diyip kaliyor, of. allaam nefret ediyorum hayattan suan. eglendigim tek seyi de aliyosun elimden, why meeh?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ya nasil cozcem, neden arama kanallarinda atv yok, CEVAP VERIN FFS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 bölüm bitiyor kasma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 lanet olsun lanet nolur biri kaydetmis olsun youtubea nezman duser ALLAHIM RESMEN OMRUM CURUDU gidip kavede izliyim dicem ama orda da mac izliyolardir sanirim, kave kültürüm yok bilmiyorum. -amca elveda rumeliyi acar misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 mustafa =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 evlenecek o kaçırdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 benim sünnette bindiğim at daha asildi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ya biliyorum ama vahide de cok tas, hani kiskanclik yapamiyorum. "ne var ben daha guzelim" demek sacma olurdu sanirsam asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 tv nin tepesine vur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 uzerinde zipladik kediyle. ise yaramadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 kedidemi kalkaplıya aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 kablo tv antenini çıkarıp oraya çatal sok. belki çeker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 bi arkadaş bul vebkemini tv ye dooru tutsun. sesleri falan duy, kötü de olsa olayları gör en azından sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 bunu yapcak olan pmden msn atsin plz COK ORCINAL FIKIR LAN iste bu yuzden paticik since MÖ 520 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ama çok iyi niyetliydim lan ben :(:(88(( asdasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 abi ben ciddiyim az once dusundum simdi msnden adam ariyorum ama bu fikir cok gec geldi ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 alıcınızın ayarlarıyla oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ya da kedinizin.. yada bence tvnin üzerine dantel koyun.. bunalıma girmiş olabilir şevkat,ilgi bekliyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 aha burdan devam edio! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 7ye bas. atv herzaman 7de olur. kanal d 9da. show 8de. türk milletinin dünyaya kazandırdığı bir defactodur bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 sonra ben hamza'ya yakasından tutup kaldırdım askılığa astım o sırada ismail ufacık boyu ve elinde tavasıyla onun bunun kafasına vuruyordu benim kafama da vurunca arkamı dönüp sertçe baktım hınzırca gülümsedi elinde donunu tutuyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ginaly said: 7ye bas. atv herzaman 7de olur. kanal d 9da. show 8de. türk milletinin dünyaya kazandırdığı bir defactodur bu. kanald bizde 3 te ama neden böyle bişey var be hakket ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 trt1 trt2 trt3 trt4 default 1 2 3 4 te olmalı. olmazsa o televizyondan hayır gelmez çat diye gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar