Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Polisiye sevenler icin yeni baslamis bir dizi. Patrick Jane bir psychic olarak calisiyordu ve bazi durumlarda polise destek sagliyordu. Fakat bir gun hayatinda en onem verdigi 2 sey bir seri katil tarafindan elinden alininca kendini tamamen bu ise adadi ve California Bureau of Investigation'a bir dedektif olarak katildi. Ilk sezonunda su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ubermensch Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ne kadar da orijinal bir konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Penth bu senin yazdıkların amerika'da yeni başlayan diziler, türkiye'de digiturk vermiyor di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Yok vermiyordur daha ilk bolumleri yayinlaniyor bunun. Tabi netten edinmek mumkun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Şimdiye kadar iki bölümü çıktı. Pilot uzun süre önce preair olarak çıkmıştı ve yeni diziler arasında en iyisiydi. 2. bölüm ise idareydi. Senaryosu iyi devam ederse şahane bir dizi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 kısaltması CBI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 dizi benim hoşuma gitti.simon baker ı guardian dan severdim zaten. bu arada adamın bi gücü filan yok.başka sitelerdede yanlış anlaşılma olmuş baya.eskiden medyumum diye dolaşıyormuş ama adamın olayı sherlock holmes gibi bişey olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Orada çok sıkılıyosun galiba penth hayatın dizi olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 yok ben moderator vazifemi yapiyorum, hepsini izlemesem de baslik aciyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Üçüncü bölüm ilk bölümün havasını yakaladı, çok güzeldi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 İndirelim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 senaryoyu gorunce direk psych'i akla getiriyor. zaten cok benziyorlar, lakin aradaki fark psych komedi, the mentalist ise drama kategorisinde. gelecek vaadediyo gibi. bakalim ilerde ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 1x06 süperdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 1x09 çok iyiydi. Sanırım şimdiye kadarki en dumur bölümüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 ilk 5 bölümü izledim.Çok süperdi.Adam insan doğasının her sırrını çözmüş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 1x10 güzel bölüm, sonuna bayağı güldüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 tek takip eden sensin galiba diziyi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 degil tabiki :) gayet severek takip ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 dizi guzelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 simdi epey bi bolum izledim de, cok "cheesy" kisimlar var... klise konusmalar hareketler, ozellikle ekibin basindaki kadin cok fazla goze batiyor. bu arada dizi resmen house, ama pozitif bir adam var house yerine, ve ayni house gibi adamin teorilerine kimse inanmiyor gec olana kadar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 İndiriyorum an itibariyle, birazdan ilk bölümü izleyeceğim. Umarım güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 indirdikte izlemek nasip olmadı bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 bende takip ediyorum. yanlız guardian daki rolünün tam tersini gayet iyi oynamış simon baker. iyi oyuncuymuş adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 ben de indiriyorum şimdi vakit bulunca izlicem dediğiniz kadar vardır inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Başlangıcı umut verici olduğu için 10 bölümü de izledim oturup ama beğenmedim pek açıkçası. Klişe bir polis dizisi olup çıkmış. Yani çok kötü bir dizi değil elbette ama hiç bir özelliği yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar