Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Mentalist

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Polisiye sevenler icin yeni baslamis bir dizi.

Patrick Jane bir psychic olarak calisiyordu ve bazi durumlarda polise destek sagliyordu. Fakat bir gun hayatinda en onem verdigi 2 sey bir seri katil tarafindan elinden alininca kendini tamamen bu ise adadi ve California Bureau of Investigation'a bir dedektif olarak katildi.

Ilk sezonunda su an.
Mesaj tarihi:
Şimdiye kadar iki bölümü çıktı. Pilot uzun süre önce preair olarak çıkmıştı ve yeni diziler arasında en iyisiydi. 2. bölüm ise idareydi. Senaryosu iyi devam ederse şahane bir dizi olur.
Mesaj tarihi:
dizi benim hoşuma gitti.simon baker ı guardian dan severdim zaten.

bu arada adamın bi gücü filan yok.başka sitelerdede yanlış anlaşılma olmuş baya.eskiden medyumum diye dolaşıyormuş ama adamın olayı sherlock holmes gibi bişey olması.
Mesaj tarihi:
senaryoyu gorunce direk psych'i akla getiriyor. zaten cok benziyorlar, lakin aradaki fark psych komedi, the mentalist ise drama kategorisinde.
gelecek vaadediyo gibi. bakalim ilerde ne olacak.
  • 4 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
simdi epey bi bolum izledim de, cok "cheesy" kisimlar var... klise konusmalar hareketler, ozellikle ekibin basindaki kadin cok fazla goze batiyor.

bu arada dizi resmen house, ama pozitif bir adam var house yerine, ve ayni house gibi adamin teorilerine kimse inanmiyor gec olana kadar :P
Mesaj tarihi:
Başlangıcı umut verici olduğu için 10 bölümü de izledim oturup ama beğenmedim pek açıkçası.
Klişe bir polis dizisi olup çıkmış.
Yani çok kötü bir dizi değil elbette ama hiç bir özelliği yok bence.
  • Yeni Oluştur...