Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Oynadigim serwerda lvl 20den sora(oncesindede vardi ama ne bilim gunde giriodum 2 3 kere) 1haftadir senaryo bekliyorum herseyi denedim partiyle girdim orda burda girdim 0 sans gelmio bu cidden sıkıcı bi durum mumkunse (dest) olup senaryo lvl 1 den lvl 40a veya 25 biliosaniz 25e kadar surekli girebilcegimi bole gunlerce saatlerce beklemicegim bi serwer onerme sansiniz varmi (mumkunse giristede 2 saat beklemiyim )sindiden saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 girişte beklemessen senaryoda beklersin... böle bi ters orantı var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 bekliim 10dk bekliim 20dk bekliim 50dk bekliim 1saat bekliim ama 7saat beklemiyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 aynen o şekilde bi orantı oluyo. karak 8 peakste bugün saat 7 gibi 30 kişi sıra vardı alt tarafı. 7 den önce veya 12 den sonra girerseniz sorun yok. sabahın 4ünde bile senaryo oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 eregorn2 said: girişte beklemessen senaryoda beklersin... böle bi ters orantı var... Ben Axe Bite Pass sunucusunda order tarafında oynuyorum. Ne girişte bekliyorum ne senaryoda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 aynen, alarielle'de destructionum. level 1'den 9'a bir oturuşta gittiğim süre içerisinde senaryo sırasındaydım. level 2'de bir kere sıra geldi onda da yanlışlıkla çıktım senaryodan sonra hiç gelmedi sıra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 dün 199 kişilik sıradan 28dkda girdim oyuna paramızla rezil oluyoruz yaa hayyyret bişii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostlich Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Eltharion serverında oyuna giriş sırası haricinde dest tarafında rvr ler için en fazla beklediğim sıra 5-10 dk. oyun giriş içinde aksam 8 den sonra sadece sıra oluyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 peki bana bu sira yaklasik kac dk solermisin 20 flnsa gelebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostlich Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 oyuna giriş sırası genelde 20-30 dk arası değişiyo...Ama dediğim gibi sadece aksam 8 de baslıyo, ki zaten oyundaysan proplem yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Benim bildiğim bir bug olduğu, T1 senaryolardan sadece empire'ınki çalışıyor T2 senaryolardan sadece Phonenix Gate (elf senaryosu) çalışıyor. Diğer senaryolara bir türlü girilmiyor ve bunun sıra ile pek alakası yok anladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 bulundugun serverda destruction oyuncusu order oyuncusundan cok fazlaysa sira beklemen normal. oranlarin daha dengeli oldugu serverlarda bekleme cok olmaz. senaryolar duzgun calisiyo, en azindan USte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mirage said: eregorn2 said: girişte beklemessen senaryoda beklersin... böle bi ters orantı var... Ben Axe Bite Pass sunucusunda order tarafında oynuyorum. Ne girişte bekliyorum ne senaryoda. aynen. gayet guzel calisiyor senaryolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Ben T2 senaryolarının hepsine girebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostlich Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Darksun said: Benim bildiğim bir bug olduğu, T1 senaryolardan sadece empire'ınki çalışıyor T2 senaryolardan sadece Phonenix Gate (elf senaryosu) çalışıyor. Diğer senaryolara bir türlü girilmiyor ve bunun sıra ile pek alakası yok anladığım kadarıyla. butun t1 ve t2 lere girilebiliyo eltharion da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Darksun said: Benim bildiğim bir bug olduğu, T1 senaryolardan sadece empire'ınki çalışıyor T2 senaryolardan sadece Phonenix Gate (elf senaryosu) çalışıyor. Diğer senaryolara bir türlü girilmiyor ve bunun sıra ile pek alakası yok anladığım kadarıyla. 8 peaks'te t2 stonetroll crossing de çalışıyor. test ettim onayladım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar