Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lvl kasarken dps oynamak daha mantıklı gibi,o lvl larda ravage spam a döneceginden iş discord gidebilirsin gerçi 40'da da ravage'den başka pek bişey yok :P statlar da initiative sorun oluyo dps oynarken onu topladıktan sonra str ve wounds abanabilirsin,focused offense ve rugged'i yerine göre değişirsin.
Mesaj tarihi:
Chosen'in dps ine herkes kafayı takmış durumda hala nerfden önceki ravage var sanılıyo,aynı geardaki bo veya bg chosenden çok çok daha iyi dps konusunda. combat log yerine ezbere konuşmakta ilginç.
Mesaj tarihi:
http://knowyourmeme.com/i/23052/original/1239018815584.png
nerf değil o fix bir kere, instant attack'ların str contribution'ı için belli bir standart oran var ve oraya çekildi, neden bozuktu bir yıl boyunca orası ayrı mesele. ama hakiki nerf lazım, trainer ability resist'e vuran, base dmg'si ve str contribution'ı bu kadar yüksek bir saldırıyı tanka vermek tam komedi.

ikincisi ise bo veya bg'nin öyle resistance üzerinden çalışan bir attack'ları ve resistance debuff'ları yok, rüyalarında görürler chosen dmg'sini. (combat loga bakarak söylüyorum bunu da) chosen açık ara en iyi ofansif tank, ib'den bile iyi. aynı oyunu mu oynuyoruz cidden merak ediyorum, el insaf.

yarın lavaşın aynısını bize verseler wha forumlarını sel basar gözyaşlarından.
Mesaj tarihi:
çoşın'a karşı oynasa çok dest char siler. :P crippling strikes sağolsun vuramıyorsunuz da düzgün.

bg'nin de ap ve heal debuff imba gerçi.
Mesaj tarihi:
yav madem o kadar iyi ac bi chosen bi server'da dene. armora 1k vuruyor da sanki digerlerine 5k vuruyor. sana ne vuruyorsa bw'da da onu vuruyor. kesinlikle damage olarak yuksek armorlu classlar dı$ında bg ve bo'dan daha az vuruyor. damage olarak diyorum, diger abiltyleri icin demiyorum, trolleme lava$ diye hemen :D
Mesaj tarihi:
aynı oyunu oynadığımıza eminimde aynı dili konusmuyoruz seninle. dps de geride cümlesinden crippling strikes i ortaya atıcak anlam cıkarabilicek tek insansın. resist düşüncene gelince combat logu geç oyunda oldugun sürece ne yaptıgını merak ettirdi bana. istedigin zaman haber ver bulusalım eatine de kim daha çok vuruyor bakalım. Sonra hikayeni bekliyoruz cheater orz olarak :D
Mesaj tarihi:
tank dediinin elinde sheild olur abi. dpsi şöyle ii böyle ii pek umrumda deil aslında ama bu defansif skill taktik ve auralar cok eglenceliiimiş. bugun r20 chosenımı 2 wb order assistledi ölmedim :D
Mesaj tarihi:
hakkaten ha, keşke bütün mevcut çoşınlar snb gezse ya da charlarını silip bg veya bo açsalar. devamlı kalkmayan, bitmeyen challenge yemiş gibi oynamazdık oyunu, ne güzel olurdu. :/

iteyn'e gidip royal mı besleyeyim çosınlara, kazad dammaz'ımı rezil edemem hiç kusura bakma lol. kaldı ki duel =/= war.

orz'a çiitır demedim ama duman çıkmış, ateş mi var acaba? şu durduk yerde yazdığın düşündürücü, zira bu gece dragonwake'de çok güzel uçuyordu nehrin üzerinde sizin lamiala mıdır nedir, uçaksavar bataryalarımızla indirdik ama lol. söyle de siz wipe yemişken kanatlanmasın, çok göze batıyor. (:P)

ukyo, öyle bir dedin ki sanki physical vuranlar 0 armorlu adamlara vuruyor heh. milletin tyrant veya sovereign giyip, armor tali soketleyip, 800'lük pot içip üstüne dayak yedikçe 700 armor açan proc'lu oh taşıdığı bir devirdeyiz. ama pardon, bizde devamlı 1320-2000 armor moralleri açık değil tabii anlamazsınız. :P
Mesaj tarihi:
Ya adamın adı üzerinde, adam seçilmiş arkadaşım, özel bir kişi yani. Vuracak tabi. Çıkar sen de kafandan horoz ibiğini tak adam gibi bişey sen de vur, parlak güneş ışıldağı seni :) .

DoK ftw.
Mesaj tarihi:

Sam artık okudugunu anlamadığına eminim yardım al bence. Eatine gel bg mi chosen mi bo mu cok vuruyor deneyelim diyorum sen bana kalkmış eatinede royal mı kaptırıcam chosenlere diyosun. Uzun süre KO oynadım o forumlarda bile senin gibisine rastlamadım ilkleri yaşatıyosun bana.
Baş cheater benim bu arada ne soge ne lamiai order side'a reklamımı yaparsan sevinirim:D Ama reaksiyon olarak olarak en az böle bişey bekliyorum.

Mesaj tarihi:
Sam said:

orz'a çiitır demedim ama duman çıkmış, ateş mi var acaba? şu durduk yerde yazdığın düşündürücü, zira bu gece dragonwake'de çok güzel uçuyordu nehrin üzerinde sizin lamiala mıdır nedir, uçaksavar bataryalarımızla indirdik ama lol. söyle de siz wipe yemişken kanatlanmasın, çok göze batıyor. (:P)

ukyo, öyle bir dedin ki sanki physical vuranlar 0 armorlu adamlara vuruyor heh. milletin tyrant veya sovereign giyip, armor tali soketleyip, 800'lük pot içip üstüne dayak yedikçe 700 armor açan proc'lu oh taşıdığı bir devirdeyiz. ama pardon, bizde devamlı 1320-2000 armor moralleri açık değil tabii anlamazsınız. :P
cs'si olan class var sizde de, rp de armor basıyor. yok sanki kar$ılıgı. ib gibi class var mı peki? 100 blok butun party'e :P. bo'nun dps abiltyleri tank agacına dagıtıldı, ib oyle mi? sen 3k armor'lu healerı tek stun'da detaunt yemesine ragmen kesen kac tane chosen gordun? evet chosen op ama ib mi chosen mı daha iyi, bu tartı$ılır.

dun de sizin slayer ucuyordun bo'dan a$agı. whispten readjan'a "bak slayer ucuyor, grafik bugını "cheat cheat" diye aglayalım mı?" diye sormu$tum ama on puan cevap senden geldi. yarın bi gun bizim icin de atıp tutacaksınız, bundan da eminim :P sanki sorunsuz COOOOK duzgun bir oyun da bazı $eylerden bu kadar eminsiniz.
Mesaj tarihi:
kotbs'in özellikle dmg yememesini sağlayan bir olayı yok ki diğer tanklara kıyasla, command filan denirse aynısı ve hatta fazlası karşıda var.

fuzuli'cim çosınları sulu götürür susuz getiririz taktisyeniz biz. karga tanrının üflemesiyle olmaz. :p

roycolt, ad hominem bir yana da oyunda teketek karşılaşma şu veya bu şekilde oluyor ve çozın hariç dövebiliyorum genelde 2h takılanları. bg'nin saçma ap debuff olmasa np, o da üçte biri filan vuruyor ki herşeyi physical bu iki sınıfın.

ukyo, rp'de var diyorsun da atalarımız ne demiş: "bir elin nesi var, SP + 1001'in sesi var." (:P) çosın gümbür gümbür vuruyor herkese lavaş ile, diğer iki tank sınıfınızda da detaunt tanımayan taktik var ki order'da mukabili yok. aç açıkta kalan kimse yok yani maşallah. evet ib kuvvetli, order'da bariz en kuvvetli onu tartışmam. ama o da gimp olsa yandık zaten, knight ve sm tam gimp çünkü.

valla ben lami'yi gördüm onu söylerim, tam böyle bizimkiler çarmıha gerecekken hz isa gibi göğe yükselince haliyle tam zamanında yaşanan bir 'bug' oldu. (:P)

ha bir de strength in numbers ile 1001'i bir tutuyorsan yorum yok cidden. "bizde ferrari varsa sizde de lada var" demek gibi olur.
Mesaj tarihi:
ib'de eskiden vardı, kaldırıldıysa bilemem. dps agacının ilk taktigiydi.

1001 m4 oyunun en iyi defansif morali, bu tartı$ılmaz ama wp kesinlikle doktan daha iyi bir healer. bi kere hps bu kadar az etkili 2 classda butun base heallar dok'tan nerdeyse %25 daha fazla. ayrıca essence derdi yok. Essence lash ile 10 sn'de 1 45 essence dolduruyoruz. Wp'de kar$ılıgı 5 sn cd ve vurdugu adam ba$ına 45 + 10 bonus essence. 50 feet range olan bir abilty, bomber'da yok boylesi. e boyle olursa vurulunca %35 bonus taktigini bile cıkarıyorsun. 5 sn'de bir 50 feet'e yakla$, 1 kere at. yabana atılmaması gereken butun party'den ailment/hex silen bir taktikleri var. ben olsam vuruldukca essence dolduran taktigi cıkarırım, yerine bunu koyarım. ama dok'ta bunu cıkaramazsın, essence yetmedigi icin mecbur kalıyorsun. sen kac kere 500kyı gecen dok gordun, ben en az 100 kere 700k ustu wp gordum. oyun 1001'e mecbur kılıyor class'ı, bence healer dok acınası bir class, dps'i mukemmel :P mitik alsın 1001'i soksun bi yerine. crit heal'ı goz ardı edersek 35 rr anni wp > 80 dok.
  • Yeni Oluştur...