Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
üst üste açıp twisting yapıyor.
kapatılan (daha doğrusu farklı bir tane açıldığı için "deaktive" olan) aura 12 sn kadar daha etkili oluyor, çok uğraşmadan 2 tanesini aynı anda açmış gibi gezinmen mümkün yani. (auralar arası 4.5 sn kadar cd vardı yanlışım yoksa)

tabi bazıları olayı yanlış anlayıp tek işimiz aura twisting, yirmi tane aura açmalıyız ühü ühü qq diyor ama anlam veremiyorum şahsen , yanılıyorsam düzeltin.
Mesaj tarihi:
Aura Twisting diye bir mevzu var :p

Açtığınız auranın süresi bitmeden, farklı bir aurayı açıyorsunuz ve aynı anda üzerinizde 2 (3?) aura etkisi olabiliyor.

Auraları actionbarda 1 2 3 4 5 6 7 8 9 şeklinde koyup, faceroll yapıyorsunuz
Mesaj tarihi:
Efektif olarak 3 aura twist edilebiliyor sanırım ama auralar yetersiz geldi bana bilmiyorum.
Ben kağıt üzerinde inceledim sadece pratikte nasıldır bilmem.
Mesaj tarihi:
16'ya kadar oynamıştım, çok yüksek değil de genelde yaptığım hep açık tuttuğum bir auranın üstüne duruma göre ikincisini açıp gerektikçe twistlemekti, hadi bazen durum çok uygunsa 3. sünü de katıyordum.

örneğin corrupting wrath oluyordu genelde üstümde, büyü atan varsa discordant fluctuationla komik miktarda da olsa hasar veriyordum , dost magic dps varsa arkada onlar daha iyi vursun diye discordant instability atıyordum ek olarak , 18. ranke kadar dayansaydım blast wave geliyormuş bir de, o da fazladan resistance düşürecekti vs vs.

çok fantastik değiller ama (hatta evet gereksiz bile denebilir), debuff olanlar genelde ilgili state yoğunlaşmış adamlar için max %10 debufftan öteye gidemiyor (sizi de bufflıyor ama aynı zamanda, eh peki öyle olsun dedirten tek şey) , hasar veren deseniz bw'nin size attığı resist sonrası 600 700 lük hasara karşılık 20-30 gibi komik bir rakam, olsun işte mekaniktir zarar gelmez diye konmuş gibi.

tek olayları (şahsen tecrübe etmedim de, teorik olarak) sw'nin stance leri veya vengeance'ı gibi , her dalda bir saldırıları kendi alanındaki aura açıkken fazladan bişeyler yapıyor ki onlar da pek uu vay be dedirten cinsten değil.
Mesaj tarihi:
auranın pve ortamına bir dezavantajı var o da aggro. 2 mob un arasından bulaşmadan geçeyim diyorsunuz ama auranın çapı geniş olduğundan otomatikman agro alanı genişliyor, moblar direk tepenize biniyor.

birde turuncu isimli moblar var, bunlar normalde pasif olup siz saldırırsanız atak veriyorlar. aura açık gezerken siz dalmasanız bile aura tarafından debuff edildiklerinden bunu otomatik olarak saldırı algılayıp tepenize çullanıyorlar. mesela bazı PQ larda keseceğiniz mobların etrafında bulunabiliyor bu tip moblar. şayet kalabalık bir grup değilseniz herolar ve championların yanı sıra birde bunlarla uğraşmak sıkıntı verebiliyor.

black orc dururken, chosen başka ne gibi avantaj sağlıyor anlamış değilim, şayet auralar o kadar efektif değilse.
Mesaj tarihi:
Ben lvl 26'yim. En iyi 3 aura birden kullanabiliniyor. 4. aurayi kattiniz mi her seferinde bir auraniz 3-5 saniye eksik oluyor. Sorun bunlarin action point kullanmasi. Action point olmadimi castleyemiyorsunuz.
Senaryolarda combat log kullaniyorum ilginc sekilde en yuksek dmg'i Dreadful Agony adli auram veriyor. Cunku 30 yard icinde herkese vuruyor. Zaten karar verdim bu statlardan tamamen defansif gidip aoe zarar veren skilleri kullanicam. Melee dmg.den daha yuksek hasar veriyor boylece.
Mesaj tarihi:
Dandik dediğimiz o auralar, Switch ettiğin sürece. Grubundaki elemanlara ve sana + 80 str + 64 toughness + 78 all resistances veriyor.

Aynı şekilde Düşmanlara ise - 80 str - 64 toughness - 78 all resistances.. Tabiki Seçime göre bu

Ayrıca ileride gelen bir taktik ile Auralar action point götürmüyor.
End game de auralar Chosen ların vazgeçilmezi ve bir o kadarda etkili.
Mesaj tarihi:
ilgili alanı doldurmadıkça o kadar bile değiller.

daha önce de dedim, ilgili state yoğunlaşmış kişiler kaale almaz bile o debuffları. sadece o statı yükseltemeyenler için belirgin bir fark yaratır -ki zaten o statle ilgilenmiyorlarsa genelde ihtiyaçları olmadığından.

rank40'ta 50 toughness çok ufak bir rakam bir tank için mesela. belki willpowera odaklanmış bir healer için 10 dps fazladan hasar alması demek.

ama evet ufak da olsa buff veriyor işte, açık durmasında sakınca yok. 50 str 50 toughness fazlasından zarar gelmez sonuçta.
Mesaj tarihi:
50 değil. 80 str + 64 toughness + 78 all resistances Yani bu bufflarda Rank 40 olmuş bir adamda hiç etki yapmıyorsa, Birşey diyemeyeceğim. Artı aynı buff ı karşı takıma Debuff olarak veriyor. Bir Chosen olarak Söylüyorum. Etkisini Görüyorum, Oyunun kaderini değiştirecek birşey olamaz kesinlikle Fakat Olması gerektiği kadar etkili kanımca.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
masterysine puan vermezsen 50.
her sınıf bir şekilde heal yapıyor , geçen sw ile 5k heal falan diyordu :p pot, bufflardan gelen heal proc falan olabilir belki.
Mesaj tarihi:
Sanırım, Masterysine verdiğin Yolun auralarıda açarsın artık :) Yukarıda verdiğim bilgiler Benim gittiğim masterda Rank 40 itibari ile gelen Bufflar. Ayrıca kolay bir yolla alabileceğin, auradan etkilenen bütün düşmanların healı %75 oranında alabilme veyahut casterların bütün spelleri yarım saniye daha uzun yapmalarını sağlama tarzı Auralarda var. Aura kombinasyonunu kullanıyorum Kanımca gayet etkili.
Mesaj tarihi:
Ben lvl 34 oldum. Bufflara tek tek baktiginizda pek de fark yaratacak gibi gorunmuyorlar ama ya hepsini birden actiginiz da?
Tum aura'lari mesela benim gibi num1,num2...num9 numlock tuslarina atayin ve ayni anda basin! Boylece ne kadar buff'unuz varsa hepsini ayni anda castleyebiliyorsunuz. Bir tanesi kaliyor digerleri 12 saniye geri sayima giriyor. Her 11 saniyede bir tum tuslara birden basarsaniz surekli TUM bufflariniz acik gezebiliyorsunuz ki bu cook saglam oluyor. Umarim nerflemezler bu olayi. Ayrica lvl37'de power of the gods Taktigini alabiliyorsunuz bu Aura'lari action point kullanmadan castlemeye yariyor!
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Diğer klasları üstlere taşımışlar bende bu topiği taşıyım dedim. Chosen pek sevilmiyor sanırım, ilgilenen az. Benimde halen choseni nasıl oynayacağım konusunda eksiğim var 28 lvl olmam rağmen. Biri şu choseni sıfırdan ayrıntılı anlatsa ah ne güzel olacak. İzleyeceği stat renow trailer pointleri felan nasıl verecek napcak tam anlatım yapan biri olursa gözlerinden öpecem valla. Şu klas konuları üst konu olsada altlara hiç düşmese mod arkadaşlar en azından bunu yapın lütfen.
Mesaj tarihi:
valla ben de chosenım, şimdi statlarda hep thoughness, wounds falan abandım. ama mastery'ye karar veremedim. offensive olan mastery mi gitsem diyorum:S bi de şu auraları açmayı unutuyorum actionda hep yaw:D
Mesaj tarihi:
Black-ice said:
valla ben de chosenım, şimdi statlarda hep thoughness, wounds falan abandım. ama mastery'ye karar veremedim. offensive olan mastery mi gitsem diyorum:S bi de şu auraları açmayı unutuyorum actionda hep yaw:D

böyle gideceksen defensansif olana git abi.
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
bu aralar abarrtım oyun oynamayı. 3 char yetmedi bi de azgalda chosen kasıyorum ama nedir ne değildir biraz yardım alsam fena olmaz :)
mesela lvl kasarken spec ve statları ne şekilde dağıtayım ?
ps: rank 18 daha :)
  • Yeni Oluştur...