Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 ya o hakkaten rezil bi duygu. ikilemdeyim. acaba diorum ben yokken ölse - bunu yazmaya bile elim varmıyo ama...- daha mı iyi olur, görmesem onu o halde, yoksa yanında mı olsam son anında. birinci durum benim için, ikinci durum onun için iyi olur diye düşündüğüm için ne yapacaımı bilemiorum. off yaa. yemin ederim olabilse hayatımdan bi kaç yıl verebilirim onun için... ciddiyim.[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 bence yanında olmalısın.[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 genelde hayvanlar oleceklerini anladiklarinda uzaklasirlar sahiplerinden die bi genelleme yapicam.. sadece bildigim 3-4 orneki goz onunde bulundurararak yaninda olursan acaba ne zaman olcek dusuncesiyle her sn kendini yiyiceksin.. bu seninde psikolojini en az oldugu zamanki kadar bozucak.. eger yaninda olmassan ki bu is saatleri gibi durumlar geldiginde son halini gorosun tabiki bu olaya tepkin benim bundan 7-8 sene once verdigim tepkiyle alakasiz olucaktir bayan oldugunuda goz onune alirsak baya bi aglayacain kesin ama heh bence olecegini aklindan cikarman senin icin daha iyi olur.. düsünürsen daha kotu senin icin yukarda yazdigim gibi bazen cidden bisileri oluruna birakmali.. tabiki bir dier secenek uyutulmasini onerebilir veterinerler.. bu secenek biraz hmm souk bi secenek ama daha az aci verici.. uyurken yanindada olabilirsin :([signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 said: Dorsia, 27 Nisan 2004 01:31 tarihinde demiş ki: Bence onu kendin gommelisin. bu nedir abi hayvan olmemis bu kadar mi kotumserlik olur :) sonunda olucek diye hayvan beslemekten cekiniyorum artik gecmis olsun trojan[signature][hline].:>:>L:POKDTFYSEYThgfgggggggggggggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 pöf okuyunca şöle bi, kötü oldum keşke okumasaydım[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 said: BonePART, 27 Nisan 2004 02:30 tarihinde demiş ki: ya yater bisi birileri olmesin yeter ya foruma bak cenaze evi gibi delircem ahauhaua :lol: güldürdün beni gece gece.. (sabah?)[signature][hline]"It's amazing how everytime you open your mouth, you prove that you're an idiot!" Vegeta - DBZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar