Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wireless Anteni

BonePART

Öne çıkan mesajlar

Elimde sikko bi wireless karti var ve bunun rangesini arttirmak istiyorum. Bu bi kalem boyunda olan anten war ustunde bunun daha buyugunu alip etki alanini buyutmak mumkun mudur? Mumkunse nerden alabilirim. Bi kac tane buldumda sacma guclu bunnar 3 metre boyunda 2.5 km range war felan diyo ole bisi laizm degil bana zaten cekiyo su anda baglanti ama cok kopma oluyo 2 bara ciksa yeterli yayin.
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:
Bi kac tane buldumda sacma guclu bunnar 3 metre boyunda 2.5 km range war felan diyo ole bisi laizm degil bana zaten cekiyo su anda baglanti ama cok kopma oluyo 2 bara ciksa yeterli yayin.

o dış mekan access pointleri için çok yönlü anten be, evde kanser eder adamı :D sakın, aman :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
Bu antenler bilgisayara takılacak olan bir wireless card a mı takılıyor ? Çünkü ben usb wireless kullanıyorum , yani bu antenlerin adsl modeme takılarak modemin veriş range inin arttırılması mümkün mü ?

teşekkür

edit : http://www.hepsiburada.com/tp-link-wr542g-54mbps-2.4ghz-wireless-router/productDetails.aspx?categoryid=410&productid=bd700634

mesela bu işimi görür mü? Sanki bunu kullansam kendi modemimi iptal edecekmiş gibi geliyor ikisinin gücünü de kullanamıyoruz herhalde değil mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

o aletin girişlerinin hepsi

http://www.dipolnet.com/wireless_router_tp-link_tl-wr542g_-_extended_range_br_with_4-port_switch__N2950.htm

ethernet gibi görünüyor ben de hani güce falan bakmadım da, kendi modemimi wireless a kapatıp bu alete wan versem sonra bunun wireless ını kullansam ?

edit : ya da benim hali hazırda elimde olan wireless adsl modemimin range ini arttırmak için ne yapabilirim öneri verebilir misiniz ?

edit2: galiba benim istediğim 2. bir modemi repeater olarak kullanmak bu konuda bilgi nerden edinebilirim ama en baştan salağa anlatır gibi
Sosyal ağlarda paylaş

$imdi wireless aginin iki olayi var. bir guclu olmasi bir de uzaklara iletilmesi.

yuksek desibel bir anten ile agi uzaklara iletebilirsiniz ancak cok duvarli bir evde yine de cok i$e yaramayabilir.

guclu bir modem ciki$i var ise (1w-2w) bir cok engeli a$acaktir. eger modem ciki$i guclu degil ise guc arttirici kullanilabilir.

diger bir yontem de repeater kullanmaktir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...