BonePART Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Elimde sikko bi wireless karti var ve bunun rangesini arttirmak istiyorum. Bu bi kalem boyunda olan anten war ustunde bunun daha buyugunu alip etki alanini buyutmak mumkun mudur? Mumkunse nerden alabilirim. Bi kac tane buldumda sacma guclu bunnar 3 metre boyunda 2.5 km range war felan diyo ole bisi laizm degil bana zaten cekiyo su anda baglanti ama cok kopma oluyo 2 bara ciksa yeterli yayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Vatanda baya güzel cubuk antenler vardı. 2-3 sene önce kendim netten DIY olan bir pringles anten yapmıştım ve superdi ama ezildi. En guzeli 40ytl falan bayılıp vatana gidip guzel bi anten almak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=2699&productid=bd70966 bunun gibi ürünlerle mesafeyi artırabilirsin sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 O tur bisi lazim evet. 40 YTL hmmm. Daha ucuza vulabilir miyim aceba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 http://urun.gittigidiyor.com/WIRELESS-ANTEN-3-METRE-ORJINAL_W0QQidZZ12888778 buna ne dersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 dealextream de gordum daha ucuzdu galıba ama 1 ay shipping var ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Bende benzeri var ve gayet işe yarıyor. Ama unutmamak lazım her türlü uzatma kablosu güç kaybı demek aynı anlamda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 aman aldim 10 ytligi 1 sigara parasi calismassa calismaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ya abso makine nete baglaniyor ama durmadna kopuyor cok sorun oldu delirtti yane yane bide kapanmamasi gereken bi alet bekciye uvenlik kamerasi icin delirtti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Güzenlik içinde USRoboticsin directional antenleri var onu al bence. Kare şeklinde ve baya başarılı. Veya daha güzeli 10YTLlik olanı al dene işe yaramaz ise bu sefer ciddi para verip adam gibi işi alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 http://forum.donanimhaber.com/m_14915895/tm.htm Kendin yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 BonePART said: Bi kac tane buldumda sacma guclu bunnar 3 metre boyunda 2.5 km range war felan diyo ole bisi laizm degil bana zaten cekiyo su anda baglanti ama cok kopma oluyo 2 bara ciksa yeterli yayin. o dış mekan access pointleri için çok yönlü anten be, evde kanser eder adamı :D sakın, aman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Bizim patron da is yeri icin aldi bi tane. 60 km kadar menzili var ama acik hava olmasi lazim ev icinde cekmiyo pek. Isine yararsa ogreniyim ben aldigi yeri =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 dealextreme'de ucuz baya. 1 ay değilki 10 günde falan geliyo genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Bu antenler bilgisayara takılacak olan bir wireless card a mı takılıyor ? Çünkü ben usb wireless kullanıyorum , yani bu antenlerin adsl modeme takılarak modemin veriş range inin arttırılması mümkün mü ? teşekkür edit : http://www.hepsiburada.com/tp-link-wr542g-54mbps-2.4ghz-wireless-router/productDetails.aspx?categoryid=410&productid=bd700634 mesela bu işimi görür mü? Sanki bunu kullansam kendi modemimi iptal edecekmiş gibi geliyor ikisinin gücünü de kullanamıyoruz herhalde değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 modemdeki antenlerin sökülebilir olması lazım önce. bi de modemin -veya routerın, ya da neye bağlıyosan- o antenin ihtiyacı olan dbi güçte sinyal yollayabilmesi de lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 o aletin girişlerinin hepsi http://www.dipolnet.com/wireless_router_tp-link_tl-wr542g_-_extended_range_br_with_4-port_switch__N2950.htm ethernet gibi görünüyor ben de hani güce falan bakmadım da, kendi modemimi wireless a kapatıp bu alete wan versem sonra bunun wireless ını kullansam ? edit : ya da benim hali hazırda elimde olan wireless adsl modemimin range ini arttırmak için ne yapabilirim öneri verebilir misiniz ? edit2: galiba benim istediğim 2. bir modemi repeater olarak kullanmak bu konuda bilgi nerden edinebilirim ama en baştan salağa anlatır gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 $imdi wireless aginin iki olayi var. bir guclu olmasi bir de uzaklara iletilmesi. yuksek desibel bir anten ile agi uzaklara iletebilirsiniz ancak cok duvarli bir evde yine de cok i$e yaramayabilir. guclu bir modem ciki$i var ise (1w-2w) bir cok engeli a$acaktir. eger modem ciki$i guclu degil ise guc arttirici kullanilabilir. diger bir yontem de repeater kullanmaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 pikatel airmax101 ile kullanabileceğim bir repeater önerebilir misiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar