Reogmar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Sen priestsin heal bas diyenlerden dolayı bu classtan soğudum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Ya ben 19 oldum, career training de group shield olayını açtım fakat gelmedi talent/skill olarak. Acaba 1 tane daha mı vermek lazım halbuki çizgiyi de gectim ama. Anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Yeteneğede vermen lazım dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Evet bak treede çizginin oldugu basamaga geldikten sonra birde skilin üstüne basıyorsun öyle alıyor. Skili almak icin fazladan puan harcıyosun yani eger skile basmadan devam edersen skili almadan treede ilerlemeye devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Reogmar said: Sen priestsin heal bas diyenlerden dolayı bu classtan soğudum... bazen bende düşüyorum bu bosluğa ama alıştım umrumda degil priest faland egilim diyorum nasıl istersem öle oynarım sonucta bu oyunda wow da ki cok denge isteyen raid bilmem ne tarzı seyler yok adam bulsunlar yeter:) sen ben ve bizle beraber bi dünya adam healer olsa o heal bas diyenlere yine yetmez o yüzden dinleme bosver:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Dps yaparken bile yeterince heal atıyosun zaten. Arada group heal basıyorum bide bw lara hotları atıyorum bi bakıyorum dps den çok heal yapmışım gene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 heal yapılıyor zaten bende cok kullanıyorum grup healini genelde dps ve heal esit oluyor bende sc lerde ama demek istedigim millete yaranılmaz:) sonucta onlar senin attıgın heali görmezler hiç bir zaman ama hammerınla 2 vurmaya kalk hemen vıcı vıcı ederler:)) en cok kızdıgım olayda dps yapmaya calışan wp lere noob gözüyle bakmaları oysa bence onlar noob sonucta oyunu yapanlar böyle bir imkan sunmuslarsa bu karaktere bu sekilde de oynanabilir. adamlar wp yi tam healer olarak düşünmemiş. ister healer olsun ister paladin tarzı olsun diye imkan sunmuşlar:)healer olacak olsaydım runepriest acardım ne urasacam yarım yamalak healerle:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 bazen de i r dps diye hiç heal atmayanlar çıkıyor, sorun orada. 2h tank/1h&shield tank tartışmasından çok da farklı değil sözkonusu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 dün baya bi t4 sc yaptim ve durumu takip ettim. genelde dps ve heal esit gibi gidiyor bende. 40k civari ikiside bazen dps 30k heal 60k falan oluyor duruma göre. bi arada dps 50k heal 30k oldu. o andaki raide göre artık biraz degisiyor ama genelde birbirine yakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Career Pathlerinizide yazın damage heal degerlendirmesinde. Ben hepsini denedim ama en son grace de karar kıldım çünkü dayanıklılık en fazla onda var ön saflarda melee dalmama ragmen çok daha uzun süre ayakta kalıyorum. Bende genelde heal daha fazla oluyor bu talentle damage baya bi düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 zaten path of wrath gidip %15 crit tactigi almazsan dmg cok düşer. olayı degiştiren o zaten. grace i bende denemeyi düşünüyorum. eger grupta yeteri dps olursa grace buffları cok daha kullanıslı olabilir ama işte eger seni koruyacak bir ön takım yoksa kurbanlık koyun gibi beklemek kötü olur:) benim şahsi fikrim belki rvr de grace daha iyi olabilir. sonucta biz pure healer degiliz ve olamayızda bence grubu bufflamak en mantıklısı. sc lerde yaptıgınız toplam heal bence cok önemli degil.benim healledigim adamlar yine ölüyor 2 sn gecikiyor o kadar:) önemli olan kritik anlarda takımı kurtarmak. yoksa bosa heal atmak ne kadar faydalı olur. grace i denemedim ama deneyen bi wp arkadas var guildde. bufflarla resmen bi takımı 2-3 lvl güçlendirdigini söylüyor. neyse su grace olayınıda bi dneyeip yazarım faydalı bulursam:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Support mantığından çıkmamak gerekiyor , wrath ile bir yere kadar zaten ilerki rvr setler talent tree lere göre giyibilicekmiş oda önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 ya şu ofhande kitap yerine bi shield verseler bize çok baba olucakta :) o zaman tankın yanında rahat rahat takıl işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 bu mesajı esasen wesley'in axe bite başlığındaki mesajına hitaben yazdım ama bu başlığa daha uygun herhalde. valla dün wrath spec'e çevirdim ve eğlenmeye başladım hayli, tankları esgeçip sorc veya diğer ranged'a (neden sorc? çünkü yanındakilere dalan bir wp'ye odaklanacaktır sorc, kendimden biliyorum heh) dalıyorum. parti eşek değilse zaten yardıma gelen birileri oluyor. ya da guard atan bir tank. ha eşeklerse bile ağır healing yoksa neredeyse (root bug olmazsa filan, bazen root buglandığı halde sorc kaçamadan indirdiğim oldu çünkü nasılsa WP diyerek hemen kaçmıyor çoğu) her zaman indiriyorum. gene parti eşek değilse, sadece kararsızsa öne atılıp düşmanı sürmeleri için bir açılış oluyor zira çoğu tank öylece beklemeyi tercih ediyor nedense. geri kalan dps de tank dövüp sorc aoe'si yemek sanıyor görevlerini. heal alsalar ne olur, almasalar ne olur, yanlarından geçerken birer hot atıyorum herkese zaten. sadece bunu yaparak bile archmage geçtiğim oldu healing'de heh, o derece vahim durumlar. ha şimdi diyeceksiniz "ama yenilmişsiniz?" valla benden başka 23 kişi var oyunun kaderini tayin eden, 103k healing yaptığım halde dayak yediğimiz maçlar var. benim heal yapmamla bitmiyor olay, buna da örnek: tabii bilinçli olmak lazım, takımda hiç healer yoksa tactic değiştirip geriden fosur fosur heallemekten de kaçınmıyorum. bir salv spec olmasa bile runepriest'lerle yarıştığım oldu, hoş gerçi bu onların acemilikleriyle alakalı oluyor genelde. sonuç olarak bu esneklik hoşuma gidiyor şahsen. intimidating repent taktiği geldikten sonra daha iyi sonuçlar alabileceğimi sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 sizde bu varmı peki hı? nıhaa *kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Katılıyorum sam bende o son carrer tct bekliyorum ortalama dmg yaparım.Focus heal yaptığımda sorun olmuyor yada dmg tamam herşey normal çok süper değil ama normal.Belkide hybrid ilk kez oynadığımdan kıllanıyorum bilemedim ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ursusarctos Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 ben yanlızca weight of guilty nin çalışmasını anlatıcam. öncelikle castigon vurup curse bırakıyoruz düşmanın üstüne daha sonra weight of guilt vurup snare ediyoruz ikisi sıralı çalışırsa baya iş yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 endless guilt taktiğini de çok faydalı buldum ama maalesef slot sınırlı, wp'de de o da olsun, bu da olsun dedirten hayli taktik var. bir sorc gibi değil bu açıdan heh (o kadar lüzumsuz şeyler var ki spi resist aldım üçüncü olarak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 feed me, dont ignore me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 spi resist alacak kadar gereksiz taktikler yok sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiello Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Butun Postları Okudum Ama Renown Point Hakkında Bisey Goremedim Yanlıs Hatırlamıosam (Topic'i Dun Gece Okudum Tam Olarak Hatırlamıorum) WP Icin Renown Pointsi Nasıl Dagıtmamız Lazım Yani Neler Onemli Nelere Kac Puan Verirsek Daha Iyi Olur Gibisinden Yardımcı Olursanız Cok Iyi Olur.. Oyuna Yeni Basladım ve Tam Olarak Ogrenemedim 1Hafta Oldu Henuz WP Oynuyorum ve Heal olarak Diilde Hem Solo Kasarken Sıkıntı Cekmemek Hemde Scenario'larda Dps Olarak Caster Sınıfları Alabilmek Icin (WAR'daki Adını Unuttum ama WoW'da Talent Deniyordu:S) Hangi Skilleri Almalıyım Sizce? Simdiden Tesekkurler.. Saygılarımla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Son patchle vurdukca heal etme yetenekleri acayip gelisti, divine assault her vurus icin %350 heal veriyor + vurunca skillin azalmasi %50'den %25'e düştü (yani eskiden vuruldugunuzda 4 yerine 2 vurus yaparken, simdi 3 vurus yapiyorsunuz). divine strike artik hasarin %100'unu heal ediyor. Su an full grace gidiyorum, cok memnunum hem PvE'de ölmüyorum, hem de 4 saniyede öldu ölecek bir elemanin hp'sini fulleme ozelligim var (1200 heal / vurus gordum) . Ha grace'in heal eden prayeri artirma ozelligi de var, onun avantajlari da ayri. Kalabalik savaslarda pek saglikli degil ama senaryolarda cok efektif. Grace gitmeyenler ise bence her halükarda grace'in ilk taktigini (rakibin toughness ve str'sini azaltip, defansif hedefe verme) almak zorunlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 başlıgı gömüldüğü yerden cıkarıp soruyorum :) benim bi wp var ara sıra dps yapıyorum ama spec kombinasyonunu tam bulamadım ideali nedir? wp oynayan varsa yorumlarınızı bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Nedir bu loldps sevdası.WH var işte onla yapsana dpsini:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Grace Priest için popüler build üç aşağı beş yukarı şöyle birşey: http://www.wardb.com/career.aspx?id=12#0:0:15:10272:9:640:29:585:8293:8292:8276::::694:692:696:697 Bence ilerde Grace ama tam Hybrid olan specler öne çıkacak. Kendim oynamayı düşündüğüm specten örnek vereyim: http://www.wardb.com/career.aspx?id=12#5:32:15:10280:0:0:25:592:8291:8292:8280::::8302:692:696:697 Elimin altında t4 WP bulunmadığı için deneme fırsatım olmadı ama theorycraftta iyiyimdir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar