matama Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 yaw iyide passat la a6 arasinda bayag bir fark var yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Yok vallaha... Ortak kullanılan parçaların listesini verseler dışarıya, ağlarsın. O kadar çok... Zaten fark olmasını gerektirecek bi durum yokki VW grupta. Her iki arabaya da A kalite süspansiyon takmak, audiye A kalite, passata B kalite takmaktan daha ucuza geliyor adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 iyide zaten piyasadaki butun arabalar zaten ayni herkes ayni yerden sanziman aliyor herkes ayni yerden far aliyor yani bu bir arabayi digeriyle ayni yapmiyorki, farki o arabadaki iscilik, hesaplar falan degistiriyor. hatta gecen bmw ve mercedes aciklama yaptilar bundan boyle malzemeleri ayni yerden ortak alicaklarina dair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 İkisi de şanzımanı aynı yerden alıyor diyorsun. Orası doğru. BMW nin çoğu şanzımanını da VW in çoğu şanzımanını da ZF adlı alman bi firma üretiyor. Ama ikisinin aldığı şanzımanlar bambaşka. Ama VW ile audi nin ZF ten aldığı şanzımanlar bire bir aynı paralel olan araç segmentlerinde. "Hacı toptan alacam az daha düşür fiyatı" mentalitesiyle hareket ediyor artık otomobil üreticileri. Ikımiz de THY den uçak bileti alıyoruz diyelim. Ben first class aldım, sen economy. Aynı şeyi mi almış olduk şimdi. Daha iyi bi örnekte gelmedi aklıma bu saatte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 leoneo5 said: İkisi de şanzımanı aynı yerden alıyor diyorsun. Orası doğru. BMW nin çoğu şanzımanını da VW in çoğu şanzımanını da ZF adlı alman bi firma üretiyor. Ama ikisinin aldığı şanzımanlar bambaşka. Ama VW ile audi nin ZF ten aldığı şanzımanlar bire bir aynı paralel olan araç segmentlerinde. "Hacı toptan alacam az daha düşür fiyatı" mentalitesiyle hareket ediyor artık otomobil üreticileri. Ikımiz de THY den uçak bileti alıyoruz diyelim. Ben first class aldım, sen economy. Aynı şeyi mi almış olduk şimdi. Daha iyi bi örnekte gelmedi aklıma bu saatte =) tamam işte sen kendi ağzınla söyledin.. Karşılaştırdıgın şey thy=thy degil first class > economy bu kadar basit Bundan ötürü vw grubunu bir thy uçağı gibi düşün audi> vw > skoda > seat bu kadar He economy class ile first class bünyesinde ortak olan şeyler uçak bünyesinde olan şeylerdir. Mesela uçağın motoru, yalıtımı, kabloları vs.. ama gene o uçagın biletini pahalı kılan şey ikram ve yatabilen koltuklar, diz mesafesi yani işin özü detaydadır. Buna dayanarak a6 ile passat aynı denemez.. first class ile economy aynı denilemeyecegi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Kısacası Scirocco'nun tek dezavantajı eski tasarımlı iç mekan kullanmaktır=) Çünkü 1.23 le falan karşılaştırmalarını okudum 2 ayrı dergide daha iyi diyorlar. Gerçi VW her zaman dergilerce biraz taraflı inceleniyor gibi geliyor ama bu sefer hakkaten iyi bir iş başarmış olabilirler. BMW'den daha ucuza geliyor aşağı yukarı aynı performansı veriyor. BMW'nin üstün olduğu konularsa sürüş keyfi ve daha elit bir iç mekan. Hoş ben yine de BMW'yi alırdım ama fiyat işin içine girince tabiki tercihler değişecektir. Şöyle de bir şey var, VW yeni bir iç mekan tercih etseydi şuan 1.16 aldığıma pişman olurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 sadece sen değil a3 2.0 ve a3 1.8 cilerde buyuk olasılıkla pişman olurlardı. buyuk olasılıkla o yüzden bu ic mekanla cıkmıştır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 prozzak said: leoneo5 said: İkisi de şanzımanı aynı yerden alıyor diyorsun. Orası doğru. BMW nin çoğu şanzımanını da VW in çoğu şanzımanını da ZF adlı alman bi firma üretiyor. Ama ikisinin aldığı şanzımanlar bambaşka. Ama VW ile audi nin ZF ten aldığı şanzımanlar bire bir aynı paralel olan araç segmentlerinde. "Hacı toptan alacam az daha düşür fiyatı" mentalitesiyle hareket ediyor artık otomobil üreticileri. Ikımiz de THY den uçak bileti alıyoruz diyelim. Ben first class aldım, sen economy. Aynı şeyi mi almış olduk şimdi. Daha iyi bi örnekte gelmedi aklıma bu saatte =) tamam işte sen kendi ağzınla söyledin.. Karşılaştırdıgın şey thy=thy degil first class > economy bu kadar basit Bundan ötürü vw grubunu bir thy uçağı gibi düşün audi> vw > skoda > seat bu kadar He economy class ile first class bünyesinde ortak olan şeyler uçak bünyesinde olan şeylerdir. Mesela uçağın motoru, yalıtımı, kabloları vs.. ama gene o uçagın biletini pahalı kılan şey ikram ve yatabilen koltuklar, diz mesafesi yani işin özü detaydadır. Buna dayanarak a6 ile passat aynı denemez.. first class ile economy aynı denilemeyecegi gibi Ben THY örneğini ZF in BMW ye ve VW e ürettiği şanzımanlar için vermiştim. Hani matama da "bmw ve merso aynı yerden alacak parçaları" dedi ya, ona örnek... sen yanlış anlamışsın, o yüzden boşa yormuşsun kendini =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Bu fotoğrafı biraz önce Autoblog'da gördüm. Kiralık bir Aston Martin V8 Vantage'ın anahtarı hasarlı olarak dönüyor altından Volvo'nun logosu görünüyor. Ford işi abartmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Örnek veriyorsun sana cevabını verdim. leoneo5 said: işin aslında bakarsan durum şöyledir: Audi=VW=Seat=Skoda Tüm bu markalardaki arabaların kullandığı ortak parça sayısı, farklı parça sayısını 2 ye hatta 3 e katlar.. Daha da önemlisi, platform, süspansiyon, motor, şanzıman, elektronik ve güvenlik elemanları gibi bir arabanın karakterini belirleyen önemli parçalar hep ortak bu araçlarda... Ben hala bu noktadayım. Seat kullanıp kendini vay be audi kullanıyorum diyen biri misin? Yoksa ah ne enayiyim audiye onca para verdim oysaki sadece bir seat bu diyen biri mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Selam, Kelime seçimine azıcık özen, karşı tarafa azıcık saygılı tutum lütfen. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 dun gece taksim akm otoparkından cıkarken yanıma park edili mavi sciroccoyu fark ettim ve kahroldum :( 160hp manuel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 1994 scirocco alınır mı? alet bu aynı bu renk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Bizim kalite sorumlusunda varmış zamanında bundan. Hala hiçbir arabadan almadım ondan aldığım tadı dedi geçen gün konusu açıldı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 O donemden zaten bi bu, bi lancia delta bir de saab 900 turbo var. Temiz ise efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Selam, Adam Delta dedi... Temiz 3lü saydı... dürtmek ister bu deli gönül rüyadan uyanması için :D Abi alıp garajda unutulmuş olması lâzım birilerinin. TR içinden temiz kelimesini hak edecek o yaşlarda araç bence imkânsız. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 niye? bizde bir renault12tx vardi. satana kadar tertemizdi araba. patlayan doseme ve fiskiran sungerleri saymazsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyildirim Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Seneler boyunca garajda saklayanlar var ya arabaları. TR de piskolojik deli çok. Hayır araba alırsın niye binmezsin. Teyzeden typer satılık ilanları vardı bir ara:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 onlar zaten define tadında, aldıkları arabanın vtec oldugunu bilmeyen teyzelr :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 ABi Delta ya... Var temizi var. Ben bakınıyorum. 35-40 aralığında zaten sürekli temiz saab 9,5, delta ve jaguar X Type bakıyorum. Ulan şöyle şanımız yürüsün binince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Scirocco MK2 ne güzel araba ya, forumda kullanan var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 hala alınırmı ya 2012 de full dsg alıp satmıştım 62.5 a şimdi gene düşünüyorum 11-12-13 model fiyatlar hala yüksek üretimi durdu 65-70 arası bi bütçe belirledim. alıpda son sahibi olmayalım. bide iyice apaçi arabasına döndü bende varken gene herkesde yoktu şimdi çoluk çocugun elinde dolanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 bu sciroccolar bir anda ortadan kayboldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 faça şahine döndü bunların hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 abi öyle çok ele ayağa düştü tüm şahincilerin biraz parası olanları bu arabadan aldı açıkçası bu yüzden alasımda yok ama tr piyasasında o fiyat aralıgında alınabilecek en iyi coupe araba kasası falanda çok hoş bi rline jant ile gayet şık duruyor. gene piyasada var görüyorumda çok yok tabi.dedigim gibi alıpta son sahibi olmayalım ya da galeriye ölü fiyatına vermeyelim. yine alıcam max 1 k hasar kayıtlı bi kaç ay içerisinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar