Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 2009

Aiko

Öne çıkan mesajlar

abi yanlız bne delircem..yurttaki salak bağlantı türü sebebiyle maçlardan düşüyo ranking dağılıp duruo..sırf bu yüzden bıraktım bi ara zaten 4-5 gün önce inandım şansa bağlantıya da bişi olmadı hayvan gibi gidiodum sonra yine başladı bütün zevkim kaçtı.bu düşmelere bi çözüm bulmaları lazım..hayır zaten 1-0 öndeyim salakmıyım çıkıcam.
gerçi eskiden daha kötüydü direk yenilgisayıolardı şimdi duruma göre saymıyo..mesela geçen dakka 88 4-0 öndeydim çıktı adam 3-0 değil 4-0 geçti. yanlız bu sefer de abartmışlar mesela penaltıları kazanıorum tam o sırada küt bağlantı kopuyo ne galibiyet ne yenilgi sayıyo. iyice karıştırdılar sistemi
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
şimdi şöleki oyunun ağır nuubu olduğumdan birkaç saçma sapan soru sorayım.

1- baya gol attım. oynadığım maçlarda atılan gollerin yüzde 70'i falan. fakat şöyle birşey var ki top 20 olayında sıfır görünüyor. drogba iti 20 gol atmış görünüyor. adam oynamadı ki çelside oynuyorum. tek forvet oynatıyor beni. drogbayı görmedim daha

2- pro seviyesinde oynuyorum fakat ya berabere bitiyor maç yada ben gol atarsam kazanıyoruz. çelsinin defansının terinin falan güzelliğimidir bu? bide 5 maçta bir belki başka oyuncu gol atabiliyor. tek forvet oynatıldığımdan mı yoksa sen atmazsan başkası atamıyor mu?

gerizekalı sorularım bu kadar tenks
Sosyal ağlarda paylaş

@Ving: Eger maça başlamadan önceki menu ekranında (Statların, Reputationların vs. yazdıgı) sol üste bakarsan çıkılacak olan maç hakkında bilgiler bulundugunu görürsün.

Drogba'nın 20 gol atmış olması ancak onu görmemiş olmanın tek sebebi nun Drogba seninse çaylak olman. Yani sen Reserves takımla (bizim dememizle PAF takımla) sahaya çıkıyorsun. Eğer başarılı olabilirsen ilerleyen zamanlarda As takımla sahaya cıkabileceksin. As takımla sahaya cıktıgın zaman Drogba'yı [/b]görebilirsin.

Gol konusuna gelince, ben kendi yarattıgım AMC ile Pro seviyesinde bir maçta 4-5 gol atıyorum. Ama tecrübe ettiğim kadarıyla, eğer gerçekçi sonuçlar istiyorsam golleri kendim değil bir başka oyuncuya attırmaya çalışıyorum. Tabi bu benim için geçerli. Sen tek forvet oynatıldığından gol atmak gibi bir görevin var.

Ilerleyen zamanlarda Kaptan olunca takımın taktiğini ve dizilişini değiştirir daha rahat gol atabilen bir takım yaratırsın.

Diyeceğim son şeyde Be-A-Pro oynayacak herkes bilsinki BAP Seasons sadece 4 sezon oynanabiliyor. Her sezon arasında teklif getiren başka takımlara transfer olunulabiliyor. 4. Sezonun sonunda BAP Cup var, bir nevi World Cup. Çok geniş çaplı hayaller kurmayın BAP oynamaya başlarken.

Birde başka oynayanlar varsa bir uygulama başlatalım, BAP oyuncunuzun bilgilerini buraya yazarak paylaşabiliriz.

Isim: Zaki-Bena
Ülke: Fransa
Pozisyon: AMC / ML

106 maç 207 gol

Juventus |x|x|x|x|x|x| Legend
Ulusal takım |x|x|x|x|x| Kaptan

1. Ilk sezonumda Arsenal'in alt yapısıyla çıktıgım 6 maçta iyi performans sergiledim ve arasıra as takımla sahaya çıkıyordum. 6 maçta attığım 8 gol Arsene Wenger'in beni as takıma oturtmayı düşünmesine sebep olmuş olacakki kısa zamanda Nasri yedek kulubesine gönderildi. Sezon sonuna yaklaşırken Fabregas'tan aldığım kaptanlık sayesinde takım taktigi üzerinde değişiklikler yapabiliyordum ve ilk iş olarak Denilson'u yedeğe çekip Nasri'yi tekrar ilk 11'e aldırdım. Her ne de olsa Nasri benim vatandaşımdı. Sezon sonuna doğru takımda istenmediğime yönelik izlenimler edindim ve bu nedenle çok sevdiğim Juventus ile anlaşmayı uygun gördüm. Juventus beni ilk 11 oyuncusu olarak transfer etti.

Bu sezonda Fransa Ulusal takımı ile çıktığım maçlarda 2-3 gol kaydedebildim. Genç takımdaki arkadaşlarımın arasından sıyrılarak A Milli olmayı başardım.

2. Ikinci Sezon biraz moralsiz başlamıştı. Kaptanı oldugum Arsenal'den ayrılıp Juventus'ta oynamak zor bir seçimdi ama Del Piero gibi bir dehadan direktifler almak beni hiç rahatsız etmedi. Özellikle sol'a daha yakın oynuyor olmam nedeniyle ondan çok şey öğrenebileceğimi biliyordum. Alessandro ve diğer takım arkadaşlarım bana gerekli toleransı gösterdiler ve sezon sonuna kadar takımın gollerin'in bir çoğunu ben kaydetmiştim. Juventus benim de katkılarımla ligi Inter'in önünde birinci tamamlamıştı ve taraftarlar benim ismimi çığırıyorlardı.

Ulusal takımla çıktığım hazırlık karşılaşmaları artık zorlayıcı olmuyordu. Henry, Benzema, Malouda, Ribery ve Ben ileride rakip takımların canına okuyorduk.

Sezon sonu Real'den, Barcelona'dan ve bir takım orta halli takımdan teklifler aldım ancak Juventus'da kalmak benim için bir zevkti ve takım arkadaşlarımı çok seviyordum. Özellikle bana Juvents'un geleceği gibi davranılan bir ortamda takımı yüz üstü bırakamazdım.

3. Üçüncü sezon çok daha farklıydı. Artık oyun stilim yerine oturmuştu. Rakipler benim oyunumdan korkmaya başlamışlardı. Sezon başında Del Piero'nun kaptanlığı bana devretmesiyle işler değişebilir sansamda takım arkadaşlarımın hoş görüsü Juventus'un maçlardan zaferle ayrılmasını sagladı. Inanılmaz bir performans ortaya koyuyordum. Bunun bir nedeni de taktikte yaptıgım değişiklikti. Ileri uçta Amauri tek forvetti ve arka sagında ben, arka solunda Del Piero oynuyordu. Bu ileri üçlü ile rakip kalelere gol kusuyordur. Ama sadece bu 3 kişi değildi takım için golleri yapan. Özellikle sol açıkta Gio'nun (Giovinco) yetenekleri takıma bir hız kazandırıyordu. Sezon sonunda 38 maçın 37'sinde forma giyebildim ve Juventus 38 maçın 32'sini kazanarak şampiyon oldu. 60'ın üzerinde gol attım ve Juventus tarihinin bir sezonda en çok gol atan oyunsu oldum.

Milli takım'la çıktıgım maçlar halen zor değillerdi ta ki Danimarka ve Arjantin maçlarına çıkana kadar. Danimarka hazırlık karşılaşmasında bizi şok etti ve 0-2 yenildik. Arjantin maçında da ne kadar uğraşsakta gol atamadık ve sezon'un son hazırlık karşılaşmasında 0-0 berabere kaldık. Önümüzdeki sezon çok daha iyi performans göstermeliyiz yoksa sezon sonu olacak kupada işimiz zor olacağa benziyor. Bu arada bu sezonun başında Fransa Milli takımı kaptanı oldum.

Sezon bittiğinde Barcelona, Stuttgart ve Chelsea'nin yanında Hannover gibi küçük klüplerden de teklifler aldım ancak 4. sezonu da Delle Alpi'de geçirmeye kararlıyım.

4. Sezon yeni başladı umarım takımım ve benim açımdan rahat bir sezon olur..

------------

Evet arkadaşlar sıkılmadım yazdım, sıkılmadım 3 sezon BAP oynadım. Biraz zorlandıgımdan öncelikle Semi-Pro'da oynadım. Son sezon Pro zorluk seviyesine getirdim ancak pek bişey fark etmedi. World Class'a getirirmiyim bilmiyorum çünkü BAP çok baydı. Ayrıca gerçekçi olmuyor. Zorluk seviyesi ne olursa olsun kazanabilmek için gol atmak şart oluyor. Bir kere atmaya başlayınca 4-5 tane oluyor sonrada sezon sonu 60 gol..
Sosyal ağlarda paylaş

ben ilk sezon bittiği gibi world class'a geçirdim zorluğu. çünkü pro ile semi-pro arasında bir fark yok gibi. çelside başladım ikinci sezondada devam ediyorum gitmedim başka takıma. ikinci sezon başlarındayım daha fakat sinir olduğum olay overall olmuş 91, rating 8.3. drogba olsun ballack olsun overal 86-87. ben olmuşum allahın oğlu böyle iş mi olur daha ikinci sezondayım bide. ne olacak son sezonda çok merak ediyorum bütün sliderları 99'a mı çekmiş olucam?

club fan favorite
national key player (nasıl olsuysam key player 2 hazırlık maçının birinde gol atamadım diğerinde 2 gol attım bu)

aylarca skate oynamanın verdiği analog hakimiyeti saolsun hareketleri falan çok rahatlıkla yapabiliyorum. fakat ai yemiyor galiba bu hareketleri. rainbowlar fakeler topu kaydırmalar falan havalarda uçuşuyor fakat 1 adam geçebilmiş değilim gel gör ki bu şekilde

be a pro olayı resmen 'be a legend' olayının betası gibi.

(bildiğimiz normal maç falanda yaptım. yemişim pesi fifa ftw diyorum. analogu diagonal sallamalalarla adam geçmek peste baya gıcık olduğum birşeydi. fifadaki temponun biraz düşüklüğü ve pas oyunu pozisyon oyunu oynama zorlaması kesinlikle daha gerçekçi bir futbol sergiliyor bence. azmodai boşuna bağırmamış fifa diye diyorum burdan kendisine teşekkür falan ediyorum)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...