do9uz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Xaenin konuyu acar dedim ama galiba henuz acmadi. Burada Runepriest ile ilgili bilgileri paylasirsak guzel olabilir. Taktikler, buildler vs vs vs vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 20 tane class var , hepsini açamam yani ^_^ Ben sadece kitlediğim topiclerin yenisini açtım, gerisini merak eden olursa açar işte bu şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Gerisinide ben açarım. Yormayalım modları. Senin anlamadığın şey topic açmak için belirli bir kriter olmadığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 gerektikce acılsın, butun ilk sayfa class tartışması olmasın. en azından mirrorları aynı topike tartışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 2 kere uyarmama rağmen çocukça tavırlarına devam ettiğin için 1 ay - süresiz arası uçurtma oldu Densiz. Buraya yazıyorum ki diğer arkadaşlar da 1 aylık bandan başlayan cezaları haketmek için kaç yaşında gibi davranmak gerektiğini anlasınlar. Hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 iyide bişi demedimki :/. Öncedende hiç bir şey dememiştim. Ben "Modlar mod oldukları bölümle ilgili kararları verebileceklerini sanıyordum". Öyle olmadığını söylemişsin. Bende tamam anladım diye buraya mesaj attım. Gerçi haklısın.. Bir tane suçsuzu asarsan asayiş sağlanır. Hem, konu açmak için bir kriter olmadığını söyledin. İyi bende açayım o halde diye bir espri yaptım diyemi ceza alıyorum. Biraz komik değilmi? Konuları açmış olsaydım bile, ceza almamam gerekmezmi? Sonuçta konu açmak için bir kriter olmadığını söyleyen sen değilmiydin? Bu çelişkiyi mantığa uygun açıklarsan, ceza almama bile gerek yok. Bir daha bu bölüme girip mesajları bile okumam. Birde, çocukluk felan yaptığım yok. Dediğim gibi basit bir espriydi. Tutupda yeniden konuları açmamışım dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 O değil de bu classla healerlığın yanında çok nefis tanklık yapıyorum peşime 4,5 desto takıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 destrolar zaten peşe takılmaları ile meşhur.BW ler yakıveriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Oyunumuzun en nadide ve az bulunan class larındandır... Bu sebeptende biri çıkıp bi kelime yazamamış =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 lvl 10 a kadar oynadım healingi iyi de. level atlayamıyosun çünkü damage büyüleri moblara karşı yetersiz lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
do9uz Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 gercekten en nadide class galiba kimse bisey yazmamis. Ben su an level 15 im karakteri ogrenmeye calisiyorum level atlama konusunda WAR da benim bi sorunum yok zevkli ve sıkılmadan level atlayabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 14 level var bende de bir tane rp. Bodos healer bir class işte genelde mini-game lerde iki runepriest yanyana cross healing ile destoların alayını tanklayabiliyor ve takımı da çoğunlukla ayakta tutabiliyor biraz da taktik varsa takımda oyun cepte oluyor. Dps konusunda tabii ki yalan ancak rvr'de healing te oldukça keyifli ve eş dostla beraber kasılıyorsa karakter zevkten oturup ağlanması kaçınılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Jadelith said: lvl 10 a kadar oynadım healingi iyi de. level atlayamıyosun çünkü damage büyüleri moblara karşı yetersiz lol. Siz hala mob mu kesiyosunuz yaw? Ben en son R5 te solo mob kestim sanırım =) Ayrıca grup diye guild diye bişey var... bizim guilde gelen hiçbir runepriestin hiçbir yerde grup sıkıntısı çekiceğini sanmıyorum, herkes healersızlıktan ağlıyor. Benimde R10 bir Runepriestim var ve çok eğlenceli kesinlikle... e tabii dps yapayım, adam kesiyim diyorsanız pek o işin class ı değil isminden de belli olucağı gibi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar