Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Swordmaster Bilgi Paylaşım Topiği

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Swordmaster classı hakkında bilmek istedikleriniz veya söylemek istediklerinizi bu topiğe yazıp diğer arkadaşlarla paylaşabilirsiniz. Aynı zamanda oynadığınız veya oynanışını merak ettiğiniz diğer classlar için de topic açıp sorularınızı diğer üyelere yöneltmeniz inanılmaz derecede serbesttir.
Mesaj tarihi:
Şu an için rank 13 bir SM'ım var. PvE gayet kolay, dayanıklı bir sınıf. 3-4 mobu çok rahat çekip kesebiliyor. Shield alıp defansif bi sword enc. yapınca daha da dayanıklı oluyor ve kolay kolay yatmıyor.

Fakat iş RvR'ye gelince biraz değişiyor. Düşük dmg output nedeniyle rakip oyuncular sizinle uğraşmıyor çok fazla. Arka gurubu kesip en son 3-4 kişi focus dmgla indiriyor genelde. Tauntla dmgı arttırmak mümkün ama yine de çok bir şey beklememek gerek. Sıkıntı olan witch elf ve marauderlere karşı yapılan bu sınıfın 2H sword ile bu sınıflara karşı çok çaresiz olması. İleriki ranklarda durum değişir mi bilmiyorum ama şu an bu sıkıntıyı yaşıyorum.

Dwarflar kadar çekici değil aslında. Ironbreaker çok güzel bir class ama kim 1.30 bi cüce isterki :) Şekil şemal 10 numara bir class. Forumlardan takip ettiğime göre ileri ranklarda da dmg ı gayet yetersiz kalıyormuş fakat ben ekrana bakınca içim açılsın diyorsanız kesin açılması gerekli class.
Mesaj tarihi:
bliywig said:
Nalorifein said:
Yaa ben bunu ilk görünce dps warior ohh ne güzel diye sevinmiştim ama yaa :(

neden '' ama yaa :('' ??
gayette leziz dps yapıor dogru buildle

doru demiş arkadaş doru duzgun build le itemla guzel dps yaparsın
ustunde 4 mobu tutmanın başka ne zevki olablr :)
lvl 35 sm var tank oynamak isteyene onerilir guzeldir hoştur iyidir :)
Mesaj tarihi:
benim sw m yok bu arada arkadsalar sadece bazi arkadslar dps yapamıyo diyince üzüldüm :) yapiyo doğru buildle diyosanız yapiyodur daha rank 10 filenim o yüzden bi sey diyemicem ama yapsin dps :=)
Mesaj tarihi:
dps mentalitesiyle oynamadığınız sürece dps spec de iş görüyor. tank gibi oynayın, tank olduğunuzun bilincine varın sadece.

I R DPS diye atlarsanız önlere takımınıza zararınız olur yarardan çok.

ancak "dps" sınıfı olamazsınız hiçbir şekilde.
Mesaj tarihi:
evet.

dps sınıfı =/= bir zaman diliminde toplamda çok hasar veren.
dps sınıfı = hedef(ler)ini en çabuk şekilde öldürebilecek yeteneklerle donanan.

tankımla oynamaya devam etseydim şahsen "damage speclemiş tank" olurdum, "melee dps " değil.

takın görevi öncelikle takımı korumak, sonra da başkalarını öldürmek çünkü.

rakamlar hiçbir şeyi ifade etmiyor, önemli olan kimin ölümüne/hayatta kalmasına ne kadar "gerçek" katkıda bulunduğun.

*batman müziği girer*
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Brn R40 SW oynuyorum gayet menunum normal lvl 39 40 olan 8 9 mob u 30 saniyede olduruyorum Bastion daki butun PQ larda contribute lider i oluorum

Sw aoe dmg de pve dede pve dede baya bi dmg verebiliyor.Benim Spec su anda hoeth ve khaine karısımı 2h silah kullanmaktayım.2h in r40 da gelen özellikleride cok zevkli ayrıca rvr dende gelen pointlerle karakterşini yeterli sekilde guclendirirsin.Resist olarak rvr istiyorsanız corporeal a abanın birde sprituel vede lemental 500 un ustunde olsun
benim su an 2h silah halimle 850 corpeal 658 ele 628 elemental var 4 5 dusman dalmıyorsa baya bi dayanıp dmg veerebilirsin.Ayrıca kalkan vede 1h silah kullanan arkadaslara sunu soliyebilirim millet hero kesemesken rahatca sololayabilirsiniz world icindeki 39+ 40+ ları fakat vur kac yaparak ugrasacaksınız.

Dmg acısından yeterli keyifi veren bi char beni
m pve setimle yaklasık 570 str ye cıkıyrum elemental resist yuklendim pve dusunurseniz 2h silahla da verilen aoe dmg i baya bir guzel caster kadar olmasada ama onun kadar dmg veriyorsunuz

rvr de dediim gibi corpoel a abanın chaos un casterların karsı rahat savasıyorsunuz hele birde arkanızda healer class oldumu cok zevkli dövüsler cıkması dogal :D

Su an renown 43 um az renown geliyor sc lerde ama heralde buna alısıcaz en cok keep taking vede battle field objective olayından da fazla alıyorsunuz. World rvr sindede hızlı kasmanız dogal ama olursa tabi

Ulasmak isterseniz eltharion serverındayım ismim xururuca.Bu server da gayet dolu vede hos :D
Mesaj tarihi:
tesekkurler,

bu bilgi bile cok iyi oldu clasımdan su andada oldukca mennumum daha once khaine vermistim build talent lerimiseninkinide deniyecegim.
eger benden baska tank aynı anda varsa 2h kullanmayı tercih ediyorum yok teksem shield le oynamak gerekiyor.

ben resisit olarak spirit yuklenmistim am haklisin onu yavas yavas degistireyim..tekrar sagol bende karok-Izal serverdayım (silencer)nick iyle..kolay gelsin..
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
şu an kastigim karakterin konusuna dair en son mesaj 2008'de gelmiş, buna cok alindim ve soruyorum en iyi build nedir?

Ben hoeth gidiyorum su an, fazla basarili bir taktik yok gibi elemanlarda, sadece hoeth'deki adama vuran butun allylerin heal almasi olayi basarili gibi gozuktu.

Bilenler bilmeyenlere anlatsin derim :)
Mesaj tarihi:
En iyi build derken ne için?Sm hakkında çok bir bilgim yok ama Hoeth spirit vurduğu için güzel olabilir bence.
Ben böyle bir build çıkardım 2h için kendi kendime:)Hilde gelince değerlendirir:)
http://www.wardb.com/career.aspx?id=17#13:10368:0:0:7:32:25:9045:503:9062:9063::::606:9057:9058:613
  • Yeni Oluştur...