fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Sen şimdi Llama'nın dediğini'de ölüm tehdidi olarak algıladın demek :-) Dur şimdi ben ne oluyorum bu durumda, suça azmettirici :-D Süpperrr...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 said: fedaykin, 26 Nisan 2004 22:09 tarihinde demiş ki: *! Arkasını dönüp bağırır* - Koş hanım... Birazdan linç edilecek birisi var, eğlenceyi kaçırma said: Evolution, 26 Nisan 2004 22:06 tarihinde demiş ki: Dogru. Çok olan yerden az olan yere güzel fikir. Maliyeti fazla olmuyorsa yap1labilir. Veya karsi taraf maliyeti ustlenirse daha mantikli olur. Ama boyle bir durum maliyetten dolayi mumkun degilse yunuslarin oldurulmesini normal olarak karsilamak lazim. Bu mesajdan sonra bana karsi atilan mesaj: "seni oldurmek lazım yuhhh ya bunu yazan ınsan olamaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 dövecen o yunusları bak bakalım bida yiyebiliyolarmı yavru balıkları[signature][hline]Grandmaster Hamburger evim evim güzel evim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Bunu tehdit olarak algilamadim ayrica. Orada oyle yazmisim aceleden. Sonuca beni oldurmek isteyen birisi var senin gaz1n sayesinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Sonuçta seni öldürmek istiyen birisi varsa bu da direkt tehdittir. Hemen yarın git savcılıktan koruma iste :-) Alacağın cevabı Glatheros çok güzel özetlemiş ama sen yinede bir dene :-) said: Glatheros, 26 Nisan 2004 22:34 tarihinde demiş ki: sanane derler adama dimi olmadı güzel bi s..r çekerler.. [signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Fedaykin senden hoslanmadigimi bildigin halde boyle kiskirtici bir mesaj attin. Hatta ustune bir tanede beni oldurmek isteyen adam kazandin. Amacin topici bu hale getirmekti. Amacina ulastin. Seni kutlamak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Bak küfür eden adam da bulmussun. Bunun icin extradan bir pekiyi veriyoruz sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Valla sen tribünlere dönene kadar ben sadece oturup izleyecektim. birde yunusları öldürelim şeklinde mesaj atan sensin sen kaşındın bunu da hatırlatmak isterim. Yoksa ben durup duruken "evolution yunusları öldürün dedi" demedim değil mi güzel kardeşim. Bu şekilde bir mesajın bu forumda alacağı tepkiler bellidir. Hatta aramızdaki bu tartışma olmasa çok daha fala tepki alırdın orası açık. İnanmıyorsan daha önce şu hayvanı öldürelim yok buna işkence edelim türevi mesajların aldığı cevapları git bir incele derim. Neyse daha fazla üstünde yazmaya deyecek bir konu değil bu. Zaten yarın işe gideceğiz artık yatma zamanı :-)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 evolution.. fedaykin, llama'ninki gibi mesajlarin gelebilecegini tahmin ederek o espriyi yapmis. "yunuslarin öldürürmesini normal karsilamak lazim" demissin. llama da, fedaykin'in tahmin ettigi bir davranisi sergilemis.. çünkü genellikle bu tip mesajlardan sonra, o tip mesajlar gelir.. sonra sen de çikip fedaykin'e olan geçmis nefretini kusmussun.. fedaykin kimseyi gazlamadi. "gidin sunu linç edin" demedi.. llama'nin mesajindan bunu anlamak çok kolay.. ha baska yönlere çekmek istiyorsan, o senin bilecegin is..[signature][hline]"It's amazing how everytime you open your mouth, you prove that you're an idiot!" Vegeta - DBZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 bone - Koş hanım... Birazdan linç edilecek birisi var, eğlenceyi kaçırma Bu mesaji ben yazmadim degil mi? Yoksa fedaykin mi yazmis bir bak istersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Topicin icine ettik bu arada kendi adima ozur dilerim... Baska mesaj atmayacagim. Iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 yeter ama ben dalacam şimdi yarım saattir izliyorum sıkıntı bastı.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 yunuslar?[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Evolution, Ne zaman kılıf uydurmaktan vazgeçeceksin merak ediyorum...X yıldır takıldığım bu forumda bile,daha 1K mesaj atmadan,Benim "Bizde neden böyle Komando-Özel time direk alınış yok" tarzı açtığım topiğe gelip,"Güzel Demek milletini satacaksın!" gibisinden bir mesaj geçmiştin.. Yanılıyor muyum? Hayır..Hiç sanmıyorum... Yazık olur be yunuslara..Sevimli,bir o kadarda zeki hayvanlar..Öldürmezler bence,asparagaz haberdir... Kılıç balıkları zarar veriyor benim bildiğim..Yunuslar değil.[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 kalkan balıgı uertim ciftligi kursunlar uafak balıklara kalkan yapsınlar :D[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar