Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tarım Bakanlığı Karar Almış...

lucifersam

Öne çıkan mesajlar

Sen şimdi Llama'nın dediğini'de ölüm tehdidi olarak algıladın demek :-) Dur şimdi ben ne oluyorum bu durumda, suça azmettirici :-D Süpperrr...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 26 Nisan 2004 22:09 tarihinde demiş ki:
*! Arkasını dönüp bağırır*
- Koş hanım... Birazdan linç edilecek birisi var, eğlenceyi kaçırma
said:
Evolution, 26 Nisan 2004 22:06 tarihinde demiş ki:
Dogru. Çok olan yerden az olan yere güzel fikir. Maliyeti fazla olmuyorsa yap1labilir. Veya karsi taraf maliyeti ustlenirse daha mantikli olur. Ama boyle bir durum maliyetten dolayi mumkun degilse yunuslarin oldurulmesini normal olarak karsilamak lazim.

Bu mesajdan sonra bana karsi atilan mesaj:

"seni oldurmek lazım yuhhh ya bunu yazan ınsan olamaz"
Sosyal ağlarda paylaş

Sonuçta seni öldürmek istiyen birisi varsa bu da direkt tehdittir. Hemen yarın git savcılıktan koruma iste :-)

Alacağın cevabı Glatheros çok güzel özetlemiş ama sen yinede bir dene :-)
said:
Glatheros, 26 Nisan 2004 22:34 tarihinde demiş ki:
sanane derler adama dimi olmadı güzel bi s..r çekerler..
[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Valla sen tribünlere dönene kadar ben sadece oturup izleyecektim. birde yunusları öldürelim şeklinde mesaj atan sensin sen kaşındın bunu da hatırlatmak isterim. Yoksa ben durup duruken "evolution yunusları öldürün dedi" demedim değil mi güzel kardeşim.

Bu şekilde bir mesajın bu forumda alacağı tepkiler bellidir. Hatta aramızdaki bu tartışma olmasa çok daha fala tepki alırdın orası açık. İnanmıyorsan daha önce şu hayvanı öldürelim yok buna işkence edelim türevi mesajların aldığı cevapları git bir incele derim.

Neyse daha fazla üstünde yazmaya deyecek bir konu değil bu. Zaten yarın işe gideceğiz artık yatma zamanı :-)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

evolution..

fedaykin, llama'ninki gibi mesajlarin gelebilecegini tahmin ederek o espriyi yapmis.

"yunuslarin öldürürmesini normal karsilamak lazim" demissin.

llama da, fedaykin'in tahmin ettigi bir davranisi sergilemis..

çünkü genellikle bu tip mesajlardan sonra, o tip mesajlar gelir..

sonra sen de çikip fedaykin'e olan geçmis nefretini kusmussun..

fedaykin kimseyi gazlamadi.
"gidin sunu linç edin" demedi..

llama'nin mesajindan bunu anlamak çok kolay..

ha baska yönlere çekmek istiyorsan, o senin bilecegin is..[signature][hline]"It's amazing how everytime you open your mouth, you prove that you're an idiot!"
Vegeta - DBZ

Sosyal ağlarda paylaş

yeter ama ben dalacam şimdi yarım saattir izliyorum sıkıntı bastı.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
-Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım...
-Bravo alkışlıyorum seni !..
Sosyal ağlarda paylaş

Evolution,
Ne zaman kılıf uydurmaktan vazgeçeceksin merak ediyorum...X yıldır takıldığım bu forumda bile,daha 1K mesaj atmadan,Benim "Bizde neden böyle Komando-Özel time direk alınış yok" tarzı açtığım topiğe gelip,"Güzel Demek milletini satacaksın!" gibisinden bir mesaj geçmiştin..
Yanılıyor muyum? Hayır..Hiç sanmıyorum...

Yazık olur be yunuslara..Sevimli,bir o kadarda zeki hayvanlar..Öldürmezler bence,asparagaz haberdir...
Kılıç balıkları zarar veriyor benim bildiğim..Yunuslar değil.[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
Sosyal ağlarda paylaş

kalkan balıgı uertim ciftligi kursunlar uafak balıklara kalkan yapsınlar :D[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki
Olm adamlar ucuyor bende bisey yok
Olm ne ictiniz ki bu kadar
Biz once rakı ictik..
Eee???
Sonra ben rakı ictim....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...