Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shadow Warrior bilgi paylaşımı

Densiz

Öne çıkan mesajlar

olay sıcaklığını yitirmeden konuyu açmak istedim (bir yandada arkadaşlar ile Sc yapıyorduk.. Ölüydüm o ara yazı verdim. Ki zaten sen yazını yazarkende mesajı düzeltmişim)

+
açtığım 2 konuda silinebilir. Bu protesto sadece bölüm yetkilisine idi (hiç bir soru veya bilgi olmadan açılan konuları göz ardı ettiği için di. Onun görmesi benim için kafi...)
Sosyal ağlarda paylaş

Senin anlamadığın şey topic açmak için belirli bir kriter olmadığı. Hali hazırda açılmışı yoksa bilgi almak için, ya da başkaları da bilgilenebilsin diye topic açmak paticik forumlarında son derece serbest bir olaydır. Amacın protestoysa bence devam etme çünkü vermek istediğin mesaj forumun genel perspektifine uymuyor. Velhasıl kelam demek istediğim şey bu ve bunun benzeri hareketlerinde haksızsın, herkes istediği gibi topic açma özgürlüğüne sahip.
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca bölüm yetkililerinin neyini protesto ediyorsun onu da anlamış değilim. Bizim açıkça bu konuda senden daha fazla bilgimiz var ki "Bölüm Yetkilisi"yiz. Yaşınıza yakışır tavırlar sergileyin biraz bu ne böyle annesi balon almadı diye yoğurdunu yere döker gibi topic açmak ya. İki topiği de kitliyorum, özel mesajla falan da uğraşılmasına gerek yok çok güzel bakmadan silebiliyorum mesajları, süresiz uçurulmadığına şükret bence ve forum kurallarını tekrar gözden geçir ben de o sırada classlar için yeni topic açayım.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...