Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Beşiktaş - Hacettepe 06.10.08 @ 20:00

nocom

Öne çıkan mesajlar

Futbol Takımımız, Turkcell Süper Ligi'nin 6. haftasında yarın (6 Ekim) saat 20.00'de Hacettepe'yi BJK İnönü Stadı'nda ağırlayacak.

Karşılaşmada hakem Tolga Özkalfa düdük çalacak. Özkalfa'nın yardımcılıklarını Erhan Sönmez ile Muhittin Gürses yaparken, 4. hakem ise Çağatay Şahan.

Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam yönetiminde yapılan antrenmana sakatlığı devam eden Rüştü Reçber ile sol arka adalesinde ağrı olan Gökhan Zan katılmadı.

Doktorumuz Ayhan Optur, Rüştü'nün Hacettepe maçı kadrosuna alınmayacağını söyledi.
Sosyal ağlarda paylaş

Anadolu takımlarından şampiyonluk kovalama gibi bir şey olmaz. Durun bakalım daha 6. hafta. Vestel Manisa'da 8. haftaya kadar kusursuz ilerledi Fener bir çaktı şampiyon olacaklar dedikleri takım lig düştü.

Bu sene Trabzon'da dağılır derbilerde şansı yok.Anca ilk derbisinde olduğu gibi ( Beşiktaş) berabere falan kalır kendi sahasında deplasmanda gelen yener giden yener.

Galatasaray veya Beşiktaş bu sene şampiyon .
Sosyal ağlarda paylaş

Trabzonun yedek oyuncuları da kötü değil.Ersun Yanal bu güne kadar hep kısıtlı kadrolarla ilk haftaları iyi götürmüştü bu sefer elinde büyük bi takım geniş bi kadro var ben umutluyum Trabzonspordan yeter ki taraftar alınıcak 1-2 kötü skorda takımın ahengini bozmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

Ersun Yanal'ın takımları,sezon öncesi çok fazla fizik kondisyon yükledğini,bu yüzden liglere hep çok iyi başladıklarını ama devamını getiremediklerin duymuştum birilerindn ki doğru olabilir...
Daha çok değişir bu işler,trabzon bi gs ye fenere yenilirse kötü dağılır gibi geliyor bana gene...
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:
bjk kendi rakiplerini anladı sonunda. kendileri icin sampiyonluk 2. olmak anlamına geldigi icin dogru soylemis murat ahah.

yok be abi, gs ve fener o kadar kötü ki, anteple kayseriyle yarışamaz hale geldiniz.

problem sizde vallahi bizde değil yani. beşiktaş türkiye ligini her şekil götürür meraklanmayın. metalist mağlubiyeti ligde puanımızı silmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

cado said:
trabzonspor bir sivas yada manisa değilki tamam yeni takım ama gelecek maç gs den puan koparırlarsa kimse tutamaz ts yi

bende abıme aynen bunu dedım. ersun , gençlerde yada manisa da değil ki ne zaman kopacağını bekleyesın. trabzonda bu sekilde devam ederse halkıda arkadasına alır, medyayıda, o zaman gazla devam eder, şampiyonluğuda alabilir. eğer 20. haftaya kadar ts 4-5 puanla önde girerse zirveye şampiyonluğu kazanma ihtimali çok daha fazladır geçen seneki sivasa oranla.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...