Dwinz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 bu tarz bi topak ta witch hunter için olsun dedim. tartışalım, konuşalım, fikirlerimizi paylaşalım. ben şu an rank 26 olarak daha özelliklerini tam olarak gösterdiğini sanmıyorum, yada ben beceremedim.umarım daha ilerki ranklarda daha sağlam bi dps olur diye umuyorum.fikirleriniz nelerdir efenim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Hepinizden nefret ediyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 oyunu oynamıyorum ama 1-2 forumda genelde ağladıklarını şahit oldum çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 kukelatalı maskaralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 sabonis said: oyunu oynamıyorum ama 1-2 forumda genelde ağladıklarını şahit oldum çok. madem oyunu oynamıyorsun neden konu parselliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 mesajı beğenmediysen ünleme bas veya hasta ruhlu gibi mesajlar atma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iago Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 valla açıkcası bende nette adam gibi bi build dağılımı göremedim henüz. yararlı bi başlık olmuş bence, millet işe yarayan veya yaramayan özellikleri yazarsa iyi olur bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Yani diyorsun ki hem kirlilik yaratırım hem de zeytin yağıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serserie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 dreagloth said: Yani diyorsun ki hem kirlilik yaratırım hem de zeytin yağıyım. adam bilgi vermeye çalışmış niye bu kadar abartıyosun ki? Şimdi ben desem white lion peti yüznden zayıfmış okudum forumlarda diye, parsellemiş mi oluyorum..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Benim ilgilendiğim konuyu açan arkadaş değil. War oynamadığı halde 2 tane class konusu açmış olan arkadaş, bende sebebini merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 sabonis said: madem bi arkadaş DoK konusunu açmış, ben de bunu açiim. Benim başladığım zaman oynamayı düşündüğüm karakterlerden biri Marauder. Marauder topiğinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 dreagloth said: Benim ilgilendiğim konuyu açan arkadaş değil. War oynamadığı halde 2 tane class konusu açmış olan arkadaş, bende sebebini merak ettim. psikolojik problemlerin mi var... oyunu oynamayan ama yakında başlamayı düşünen biri konu açamaz mı? hatta bırak onu, hiç bir zaman oynamayacak olsam bile marauder class'ını merak edip konu açamaz mıyım? sana ne oluyor? yasak mı böle konu açmak? sadece insanlarla atışmak, kapışmak için birşeyleri eleştirmeyin... 2002 yılı üyesiyim, bilen bilir beni bişey parsellemek için konu açmak falan, saçmalıktan öteye gitmiyor. böle şeylerle gelmeyin. doğru düzgün yazın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 öpüşün barışın haydi alla alla millet burda karakterini tartışacak kim haklıysa kim haksızsa biri sakin olsun arkadaşlar :)... Evet anlatın bana oynadığım class ın ilerki özelliklerini bakiym (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 bir zealot olarak witchhunterlar canımı sıkıyor diyebilirim. gerçi level kaç olmuşum gelen spellim 144 damage over 9 secs falan diyorsa zaten benim karakter de ölmek için doğmuş bir nevi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ben neden kendi rankımdaki zealotu öldürmekte zorluk çekiyorumki o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 WH, bir şekilde varlığını unutturacak, doğru zamanı kollayacak. melee dps yaparım diye ordan oraya zıplamayacak yani. sonuçta ağır zırh giymediğinden dolayı diğer melee dps ve ranged dps classların hedefi halinde zaten. healrlarını korumak isteyen her oyunucu ilk işi WH lara dalar. yani amaç dps listesinde baş sıralarda yer almaktan çok "sabredip" doğru zamanda doğru haraketi yapmak. hedefleri arasında health ı az kalmış bir class a bitirici vuruşu yapmak yada cloth giyen herhangi bir class olabilir. bunu yaparkende yine doğru anı kollamak zorunda. sonuçta kişisel girişimlerini bir yana bırakıp takım oyunu oynadığı sürece gayet etkili bir class. rvr lerde tek e tek kapışmak oldukça ender olan bir hadise. mutlak er geç birisi bu kapışmaya heal yada dps olarak dahil oluyor. o yüzden kendini göstermeden, ön plana çıkmadan, karambolde görevini tamamlayıp ortamdan aksiyondan uzaklaşması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Ekmek said: Hepinizden nefret ediyorum. Saygılar. +1 terbiesizler sürüsü bunlar be. birisi dibimde bitince şöyle bi senaryo gelişio zaten: -105 -105 -105 -105 -105 -120 -120 . . . you have been slain by xxx e oldu :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 benim eleman henüz lvl 18, o yüzden tier 2 bazında yorum yapabiliyorum. ama torment ile arkadan saldırınca armor u direk pass geçip direk damage veriyorsun. bitirici vuruşu yaparken de trial of pain çakıyorsun, kovboy gibi başlıyor peşpeşe ateş etmeye. tek atımlık tabanca ile seri ateş etme olayı saçma olmuş ama neyse :) kısacası eğer yoğun bir şekilde heal edilmiyorsa cloth giyenleri indirmek konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadım. ama karşıma bir black orc çıkınca işte o zaman sıkıntı yaşıyorum :) fakat black orclar da bright wizardlardan yana dertli. sonuçta güzel bir kağıt/makas/taş dengesi kurmuşlar istisnai durumlar hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Taş kağıt makas dengesinden çok besin piramidi var. Piramidin en altında da magus ve squigciler =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loserz Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 level 19 a ulaştım witch hunterimla. PVE de eger düzgün itemlerle ve Strenght+weapon skill üstüne yogunlaşırsanız kusursuz diyebilirim. level 18 ken level 23 mobları rahatça kesebiliyordum.Pve de en etkili classlardan ister solo ister grupla takılsın. PvP ye gelince, 2 tane mastery points pathı var mantıklı. Ya bitirici vuruşları Trial by Painle yapıcaksınız. Onuda denedim fakat tercih etmedim, Trial by pain 1VS1 de oldukça etkili fakat genelde savaşlar kalabalık gruplar halinde olunca interrupt oluyor siz koşarken vs vs bu yuzden bence tercih edilmemeli. ben absolution u tercih ettim,statlar olarak ya strenght+weapon skilli yada ballistics tercih ediliyor. Daha bu levelda ballistics cokda etkili olmuyor bu yuzden +70 STR veren taktikle Reown pointlerle de bu statlara yogunlaşınca PVPde de çok etkili. hatta en çok iş yapan class diyebilirim.eger arkaya sızabilirseniz (incognito), herhangi bir cloth weareri çok rahatça keseibliyorsunuz. ozellikle tanklar çok zorluyor beni birde devamlı kendini heal eden zealotlar. squigler tam Witch hunterin yemi.marauderlar eh işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delacrimosa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 we ile çok rahat avlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 we aşırı üstün wh'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 witch hunter cadı avcı demek bunu biliyorum paylaşayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 cadı avcısı, cadı elfi avlayamıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 bende şüphelenmiştim ondan teşekkür ederim bilgilerini paylaştığın için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar