Mumu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 yazık şu takıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ahaha beştaş la alay eden fenere feci kapak oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Özlediğimiz fenerbahçe, istikrarlı yani... Eksilmış takıma veya bir futbolcusu kadar değeri olmayan takımlara karşı tek golle alınan galibiyet günleri geride kaldı sanki, layık olduğu sonuçları almaya başladı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 aragones gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 bir adam çıkıpta şu volkan denen şımarıkla selçuk denen embesili kadro dışı bırakmayacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Spastik_Serce said: ahaha beştaş la alay eden fenere feci kapak oldu :) metalurka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 I'm sori for your lots. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 zico'ya xtir ol git diyen taraftar bugun i love you diyor. aziz yıldırım icin yuruyus duzenleyenler yonetim istifa diyor. hadi onu da gectim, aynı takımın taraftarının kendi arasında ikiye bolundugunu ilk defa fenerbahce'de goruyorum. hangisi gercekten taraftar hangisi değil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 pics or didnt happen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 toggie said: aynı takımın taraftarının kendi arasında ikiye bolundugunu ilk defa fenerbahce'de goruyorum. hangisi gercekten taraftar hangisi değil? hiçbiri taraftar falan deil abicim. onların hepsi kendi çıkarlarını dusundukleri için birbirleriyle kavga ediolar. ulan aynı takımı destekleyen 2 taraftar nası kavga eder birbiriyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 bursada da texas bölünmüştü zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 go home aragones. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 totaly gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 metalist kharkiv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 biz beter (bjk) siz bizden beter geçmiş olsun fenere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 "Ben demiştim" demeyi sevmem, ama ben demiştim. sg-1 said: Ben haragonyesin bunamış olduğuna ya da futboldan anlamadığına kanaat getirdim. Artık tek umudu kanatlardan doldur boşalt yapmak, ki havadan neredeyse sıfır pozisyon verdi Kayseri defansı ilk yarıda. Gol atması mucize Fenerin, belki penaltı, uzaktan vuruş, bi duran top, o da belki. Naçizane fikrim fener bu maçta fark yer. Metalcilerin önündeki BJK'dan bi farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 4 golde de volkanın bariz hatası var artık defolup git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Eeht said: 4 golde de volkanın bariz hatası var artık defolup git evet buda çok ilginç bi nokta atladık arada... volkan acayip kötüydü ilk 2 golde zaten atılabilirdi ilkinde adama deyse penaltı + kırmızı 2. de de ceza sahası dışında topa eliyle kaydı deyse kırmzıı kart... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Eeht said: 4 golde de volkanın bariz hatası var artık defolup git oha merak ettim şimdi özeti izlemem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 kayserıyede helal herıfler 3 gun once fransada bu saatlerde maç oynuyolardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 iddaa da sanırım kayserinin galibiyete 8.0 oran veriyodo. 0-2 çifte şansa da 2.5 civarı bişeydi yanlış hatırlamıyosam heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 fenerin futbol heyetinde, futbol oyuncularında ve yönetiminde revizyona gitmesi gerekiyor. bu takımın başına kimi verirsen ver cacık etmez. ruh yok ruh. doğruya doğru kimse alınmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 eet oynadım ama milan dan yatıyor kuponum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 "padişahım çok yaşa" bu laf aziz yıldırıma "senin %%'^+^'!'^!+!'+!!" bu laf volkana "senin ^'%+'^%'^+!'+!+'^+!!!" bu laf selçuğa adam olsa şu 2 adamı bu maç kadro dışı bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 aragones bir aciklama yapti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar