Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ahaha beştaş la alay eden fenere feci kapak oldu :)
loop Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Özlediğimiz fenerbahçe, istikrarlı yani... Eksilmış takıma veya bir futbolcusu kadar değeri olmayan takımlara karşı tek golle alınan galibiyet günleri geride kaldı sanki, layık olduğu sonuçları almaya başladı..
Eeht Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 bir adam çıkıpta şu volkan denen şımarıkla selçuk denen embesili kadro dışı bırakmayacak mı?
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Spastik_Serce said: ahaha beştaş la alay eden fenere feci kapak oldu :) metalurka?
toggie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 zico'ya xtir ol git diyen taraftar bugun i love you diyor. aziz yıldırım icin yuruyus duzenleyenler yonetim istifa diyor. hadi onu da gectim, aynı takımın taraftarının kendi arasında ikiye bolundugunu ilk defa fenerbahce'de goruyorum. hangisi gercekten taraftar hangisi değil?
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 toggie said: aynı takımın taraftarının kendi arasında ikiye bolundugunu ilk defa fenerbahce'de goruyorum. hangisi gercekten taraftar hangisi değil? hiçbiri taraftar falan deil abicim. onların hepsi kendi çıkarlarını dusundukleri için birbirleriyle kavga ediolar. ulan aynı takımı destekleyen 2 taraftar nası kavga eder birbiriyle.
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 bursada da texas bölünmüştü zamanında.
Llama Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 biz beter (bjk) siz bizden beter geçmiş olsun fenere
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 "Ben demiştim" demeyi sevmem, ama ben demiştim. sg-1 said: Ben haragonyesin bunamış olduğuna ya da futboldan anlamadığına kanaat getirdim. Artık tek umudu kanatlardan doldur boşalt yapmak, ki havadan neredeyse sıfır pozisyon verdi Kayseri defansı ilk yarıda. Gol atması mucize Fenerin, belki penaltı, uzaktan vuruş, bi duran top, o da belki. Naçizane fikrim fener bu maçta fark yer. Metalcilerin önündeki BJK'dan bi farkı yok.
Eeht Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 4 golde de volkanın bariz hatası var artık defolup git
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Eeht said: 4 golde de volkanın bariz hatası var artık defolup git evet buda çok ilginç bi nokta atladık arada... volkan acayip kötüydü ilk 2 golde zaten atılabilirdi ilkinde adama deyse penaltı + kırmızı 2. de de ceza sahası dışında topa eliyle kaydı deyse kırmzıı kart...
knox Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Eeht said: 4 golde de volkanın bariz hatası var artık defolup git oha merak ettim şimdi özeti izlemem lazım
theCio Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 kayserıyede helal herıfler 3 gun once fransada bu saatlerde maç oynuyolardı..
MacLeod Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 iddaa da sanırım kayserinin galibiyete 8.0 oran veriyodo. 0-2 çifte şansa da 2.5 civarı bişeydi yanlış hatırlamıyosam heh.
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 fenerin futbol heyetinde, futbol oyuncularında ve yönetiminde revizyona gitmesi gerekiyor. bu takımın başına kimi verirsen ver cacık etmez. ruh yok ruh. doğruya doğru kimse alınmasın.
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 eet oynadım ama milan dan yatıyor kuponum :D
Eeht Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 "padişahım çok yaşa" bu laf aziz yıldırıma "senin %%'^+^'!'^!+!'+!!" bu laf volkana "senin ^'%+'^%'^+!'+!+'^+!!!" bu laf selçuğa adam olsa şu 2 adamı bu maç kadro dışı bırakır.
Öne çıkan mesajlar