mokoko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 erucalavera said: arkadaşa gelen 2 kombine sayesinde stadda izliycem maçı, ilk saracoğlu deneyimim olcak eheh uğurlu gelirim inşallah :P bu iiymiş. abi lutfen seni saraçoglunda gormek istemiorz bidaha. lutfen. istiosan digiturk falan herturlu alırız. sen yeterki maça gitme.
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 yazık. seyirciler kavga etmeye başladı.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 abi yemin ediyorum ben çıkıp oynasam daha iyi oynarım bu ne ya, sahada şu an 4 kişiden başka 500 ytl veripte takımıma alacağım adam yok
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 arsenal bu takımı dağlar tabiri caizse nası toplucak bu takım kendini kestiremiyorum..yedek klubesi falan da efsane çünkü takımın heryerinde bişiler var
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 arsenal maçını veriyo mu tv? dsmart dışında falan yani?
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 I LOVE U ZICOOOOOOOO I LOVE U ZICOOOOOOOOOOOO I LOVE U ZICOOOOOOOO I LOVE U ZICOOOOOOOOOOOO I LOVE U ZICOOOOOOOO I LOVE U ZICOOOOOOOOOOOO I LOVE U ZICOOOOOOOO I LOVE U ZICOOOOOOOOOOOO I LOVE U ZICOOOOOOOO I LOVE U ZICOOOOOOOOOOOO I LOVE U ZICOOOOOOOO I LOVE U ZICOOOOOOOOOOOO I LOVE U ZICOOOOOOOO I LOVE U ZICOOOOOOOOOOOO I LOVE U ZICOOOOOOOO I LOVE U ZICOOOOOOOOOOOO I LOVE U ZICOOOOOOOO I LOVE U ZICOOOOOOOOOOOO I LOVE U ZICOOOOOOOO I LOVE U ZICOOOOOOOOOOOO
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 FromTheHell said: arsenal maçını veriyo mu tv? dsmart dışında falan yani? arkada kalmasın pls
nocom Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 i love you zico ne acı koymustur aragonese :S
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Dede ye acıdım ya, adam nasıl üzgün çaresiz bakıo. sdf
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 abi arsenal maçı şampıonlar ligi olduğuna gore star wericek.
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ama takım öle böle kötü değil abi :D yazık aragones e de ... futbocularda bezmiş..
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Dedeye bende çok üzüldüm bir an harbi...Çok kötü baktı..:(
Voys Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 beş olsun yeni espriler bulunsun. hadi kayserii
Apranax Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 enteresan bi kare oldu stadda adam kalmadı pankart var "hep destek tam destek" ....
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 oha uğur direk sarı kartlık girdi cangeleye
tunch Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 uğur boralın yağtığı hareketi , kartı olmayan topçu yapsaydı sarı karttı.. takım yeniliyo , atmosfer yok , hala eyyam , hala eyyam..
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 vay lan, ulan, uğrunda ağlamak da varmış, hep sevinip tepinmiycez ya, bugünümüz böyle geciversin.
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 u. borala sarı nerde sarı... biçti herifi. neyse maç bitti. seyirci yuhalıyor. geçmiş olsun FB taraftarına.
Apranax Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 evet hakemlerin gözünün önünde hiç utanmadan sıkılmadan tepkiyle girdi adama sarı kartı varken..
Öne çıkan mesajlar