Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Fenerbahçe - Kayserispor 05.10.08 @ 21.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

bi gün bütün stad birbirine giricek hissediorum bunu o potansiyel var yani. maraton alt 75. dakkada çıkmaya başladı telsim çıkanlara toplu halde küfür etti onlarda karşılık verdi zaten her maç maraton alt bağırmıyo diye münferit ana avrat gidiyolar orda oturanlara. bekliyorum telsim üstten maraton alta uçucaklar bi gün
Sosyal ağlarda paylaş

maçlari takip bile etmiyorum artik, yani sonucu bugün arkadaşim söyledi bana "abi fener 4-1 yenilmiş hemde kadiköyde." öyle büyük bi tepki bile veremedim, kimle yaptığını falan sordum. iyiymiş dedim muhabbete devam ettim. rutin hale geldi mağlubiyetler. seneye uefa'ya falan kalsa bari en azından, avrupa maçı görürüz hiç değilse.
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen bende bu sene koptum. Selçuk'u orta sahada hala oynatan bir Fenerbahçe görmek istemiyorum abi ben. Tamam renkler falan filan da Selçuk afedersin kale direği olamayan aliminyumdan yapılmış bir sopadır ya. Bu adamın ayağı kırıldı, yazık lan diyemedim, kurtulduk dedim. Ama olmadı bela hala başımızda. Deniz Barış şu an için oynamıyor ama alternatife bakın, deniz barış yihuuu. Uğur Boral'dan çok iyi yedek olur, adam maç içinde bile grafikli oynuyor, 10 dakka çok iyi yardırıyo 40 dakka yok. İnsanin içinde hani dakka 70 olur ama umut olur, bende o da yok bu sene, dakka 80 dinamo maçında 2 orta sahamız oyundan alınmış, guizaya kim top atacak, kim kaçıracak onu? Yok tırtız bu sene, Teknik direktörümüzde tırt çıktı. Hiç beklemiyordum ama orta sahasız yenemeyiz kimseyi anlaması lazım. Tüm ülkeden orta sahaları milli takıma seçmek gibi olmuyor klüp takımı. Aurelio gibi adamımız olmalı, onun yerine maldonado josico selçuk var takımda. toplasan 1 aurelio etmez. Alex'in yanına savaşan koşan adam lazım. Aurelio bunu yapıyodu o yuzden takımı sırtlayabılıyordu, Appiah ilk geldiği sene gösterdiği hırsla, dakka 80de yerlere vurduğu toplarla sevgimizi saygımızı kazanmıştı. Kimsede o hırs yokki. Gökhan Gönül bile geçen senekinden uzak. Herkes kendi havasında bu sene, o yuzden bende koptum takımdan, şamp. ligi maçına bakıyorum arada, dakka 80'de durum 0 0, orta saha yok. Boyle taktik mi olur be adam allah kahretsin be.
Sosyal ağlarda paylaş

bu sene şöyle 14. filan bitirelim de aziz yıldırım gitsin.

yeter ki gitsin yıldırım, sonrasını düzeltiriz.

futbol şubesinin başına da rıdvan dilmeni alalım. yeni gelen yönetim, yıldırıma köpek olacak değil takımı iyi yönetecek bir teknik direktör alsın. oh missss. takım gibi takım oluruz yine.

ama başımızda yıldırım varken maç izlenmez.

allahın belası herif bi de kendini savunuyo.

bağlıycan bu adamı, bir ay önceki açıklamalarını zorla izleticen 15 kere. adama anca o zaman basacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu son 3-5 senedir yakaladığımız ivme, takımın düzelmesi, kalkınmalar falan bir ayda çöpe gitti, gitmek bir yana çok daha kötü duruma düştük. Emreyle Güiza öyle alınmayacak, kötü futbolcular değil de, ikisini birden abuk subuk paralara alıp bütçeyi bitirmek..

Teknik direktör neden böyle belli değil, "yaşlı" diye bir savunmayı ben kabul etmiyorum, adam 3 ayda mı çöktü? Avrupa şampiyonu oldu işte. Takım da kaleden forvete kadar her mevkiide eksik, hani 1-2 adam alınır devam edilir bir hal yok ortada. Öyle bi hale geldi ki artık resmen neşter, operasyon, revizyon gibi klişe lafların gerçekten uygulanması lazım düzelmek için. Bu sezon bitti zaten herşey, seneye de UEFA bile çok zor görünüyor.

GFB itleri de bütün maç susup 2. ve 4. gollerde alkış tuttular, bu adamların demecini getirip buraya yapıştıranlar bir daha düşünür belki.

Sıfır çeken, Pendik'e yenilen FB'ler bundan çok daha iyiydi valla.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...