toggie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 olur olur, nazar boncugu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 gg bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 haha i win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 iyi mi oynadı bursa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 HAİD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 DONER O TOP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 yahu yedek stoper olsa şu serveti biraz kenara koymak lazım. ne ulen bu hep bu adamın hatasından yiyoruz golleri. kornerden 100 tane kafa attı daha bi tane golü yok. fazla gazladık bu adamı yeter be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 OF FAUL VERDI ADAM YA. BİTER MAÇ ALLAHIM YARABBIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 toggie said: olur olur, nazar boncugu :p Bende bunu dicektim. Nazarlık olsun bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ben dedim 2-1 diye sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 nazarlık filan değil. biraz organize top oynayan takıma karşı olucak olan buydu. stau dışında adam gibi takımla oynamadı gs. ilkinde patladı. aklı başına gelir şimdi oyuncuların vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 cok rezil oynadik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 rerere rarara nası koyduk cimboma... güzelmiş.. ULAN BEN BU TAKIMIN... diye gidiyo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 servet'in kulagını cekmesi lazım birinin. bunu ne skibbe ne de ümit davala yapamaz. takım kaptanı desen guvenerek kaptanlıgı teslim edebilecegin biri yok, ettiklerinin de yapabilecegi bir iş değil. adam her maçta ileri cıkmalar, macera aramalar, kahraman olma peşinde kısacası ama kendi işini yapsa aslında fazlasıyla yeterli olacak. gecen seneki servet'i istiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 toggie said: gecen seneki servet'i istiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 geçmiş olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Khriska said: toggie said: gecen seneki servet'i istiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 abi yok öyle bir orta saha. orta sahanın yapacağı işi meira yaptı 2. yarı resmen. ayhan gitsin 2 şey öğrensin gol pozisyonu yapabilecek pas nasıl atılır meiradan. ayıp günah yemin ediyorum. lincoln 90 dakika markajda anlıyorum rahat pas alıp atamıyori boş kalmıyo adam da ayhan denilen maho boşken bile utanmasa desanchise dönücek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 hakkaten rezildik ya. beraberlik bile harika bi sonuç olurdu. Servet konusuna katılıyorum , geçen sene yapmadığı şeyleri yapmaya başladı.Meira ile adam paylaşamıyorlar , sadece hava toplarında değil , 3vs3 pozisyonlarda bile hep aynı sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Khelben said: Khriska said: toggie said: gecen seneki servet'i istiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ayhan çok çok kötü ya mehmet topalı istiorm ben. ayhan defol. bjk ya geri dön naparsan yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 mehmeh topal ve linderoth acil lazım. bu iş bu ayhanla olmaz. meiranın yanına da emre güngör. sola kewell of ya. delirecem ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Khelben said: ayhan çok çok kötü ya mehmet topalı istiorm ben. ayhan defol. bjk ya geri dön naparsan yap. Allah korusun ayhan bjk ya gelirsi tribünler harbidne iner sahaya , okadar uyuz bi adam olmaz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Gilean said: erhuehe oldu..iddaa ediorum ilk 11de lincoln,baros,arda/kewell/nonda kombinasyonlarından biri olduğu zxaman her maç gol atarız ehuehe biri 2-0 biter demişti ona cevaben yazmıştım nitekim 2-1 bitti eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Şampiyonluk yoludna rakiplerimizden Bursa, GSye takılrı demiştim ama olmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar