Bone Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 bu merchant/trade/gathering vs skilleri hakkında anlamadığım birkaç şey var. bir tohumdan çiçek yapma, bi butcheringle tuhaf tuhaf şeyler lootlama, bi apotheracy, salvaging felan var di mi? blacksmithle kılıçla saraydan kız kaçırma, leatherworking ile deriden kırmızı pabuçlar yapma, mining ile dağdan yuvarlanmaca felan gibi skiller bulunmuyor mu? WoW gibi skillden uzak, combat ağırlıklı bir oyunda bu tip skiller bulunuyordu. Bunda bu tip skiller görmemek beni şaşırttı. WoW'da skinning+mining kombinasyonu gibi bir kombinasyonla bol para kazanma imkanımız oluyordu. Bu oyunda böyle bir kombinasyon yok mu? Bir butchering var sanırım gathering skilli olarak, başka doğru dürüst bişi göremedim. Ender çıkan salvaging itemları için salvaging alayım dedim, butchering'i siliyormuş o. Bir de bu apotheracy midir o skilleri kullanması çok tuhaf geldi bana. Skilli kullandığınızda bir menü açılıyor. Burda sırasıyla item yerleştirmeniz gerekiyor. Loottan çıkan 3-5 item'ı kullanmak istediğinizde kullanamıyorsunuz çünkü muhakkak birşey eksik kalıyor. Bir de bazen itemların hangi kategoriye girdiğini de anlamakta zorlanabiliyorsunuz. Örneğin boya nasıl yapıcam ben? Hadi bazı kategoriden itemlar var bende. Ama diyor ki "renk itemı da lazım". Renk item'ı dediği nedir ki, merchantlarda böyle bir item'a rastlamadım, lootlardan da hiç böyle bişi düşmedi. Yani lootlardan düşen itemları değerlendirip itemlar üretebileceğim bir skill arandım ama o da yok. Son olarak, bir savaşçının alması gereken skiller sizce neler? Mining + Blacksmith olmadığından başka ne tercih edebiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Burda diğer trade skill ler yok, çünkü para kazanmaya ihtiyaç yok. Dolayısıyla savaşçısı da, köylüsü de, soylusu da bir. Olan skill ler de, birbirini destekler vaziyette. Herşeyin açıklaması yazıyor genelde. Boya yapmak için de, yukarda sticky var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 açıkcası ben de daha çok meslek beklerdim ancak meslekler çok sınırlı. Salvage zaten başlı başına bir bela. Kimi zaman çok güzeş bir mavi item beklenenin 10 da birini veremiyor sadece çöp çıkarıyor. WOW gibi combat ağırlıklı demişsin ama aslına bakarsan bana bu oyun daha combat ağırlıklı gibi geliyor. Keşke biraz daha meslek seçimimiz olsaydı. Zaten olan meslekler de o kadar çok material var ki. insanın inanılmaz gözü korkuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Herhangi bir professionin zorunlu oldugunu soylemek zor, kafana gore takil. Boya icin gerekn kritik malzeme cok ender olarak cultivation'dan tamamen sansa bagli olarak cikiyor. Ustteki sticky threadlerden birinde boya yapimi daha ayrintili olarak anlatiliyor. Hangi professiondasn cok para kazanildigini soylemek icin henuz erken. Fakat gatheringlerden elde edilen malzemenin bolluguna dayanarak, bu oyunda uzun vadede craftingden, yani potion ve talismanlardan daha iyi para kazanilabilir gibi geliyor. Ozellikle talisman skillini arttirmak cok zor, cunku fragment elde etmek kolay degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar