Phobos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Fatih külliyesinin (ya da Yavuz Selim denen yerin) oralara gitmem gerekiyor ama Eminönünden nasıl gidebilirim? Herhangi bir fikri, bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 fatihe gidilmez fatih seni alır. söylemesem içimde kalacaktı kusura bakma:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 eminönünden otobüse biniceksin (fatih otobüsü) gidiceksin. veya bin tramvaya, yusuppaşaya git in, ordan aksaraya doğru yürü, sonra da yukarı doğru yokuş çık 500 metre fatihin göbeğine çıkarsın. taksi tut 10 dk da gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 /summon sir (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Otobüslerden bazıları geçiyordu yakınlarından. Hiç olmadı durakta sorarsın. Snefru said: /summon sir (:P) :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 emin önünde otobus duraklarında fatihe giden otobusler cokcana var ama bir kısmında fatih yazmıyor o yüzden edirne kapıya gidenlere de binebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 vapur iskelesinden inince bi altgeçitten geçiyoduk ordan otobüsler kalkıo sora,heralde ordan var ben 1 sefer ordan unkapanına gitmiştim bi sürü araç vardı oraya gidip sorabilrisin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Sahiden bu otobüsler neden aklıma gelmedi benim be :D Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Ayrıca, her otobüs son durağında Hareket Amirliği vardır, böyle beyaz prefabrikler. Ordan sorabilirsin, şaka maka adamlar çok yardımcı. Hatta İETT' nin sitesinde, gideceğin yerden - gideceğin yere hangi toplu taşım araçlarına binmeni gösteren bir rehber mevcut, o da über. Yaklaşık yolun süreceği vakti felan da yazıyor. Hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 eminönünden kalkan araçların %40ı geçer ordan. fatihten geçer mi diye sor. unkapanında 2 kere duracak. ilerden haşimişcandan sağa dönecek. sonra itfaiye fatih yavuzselim atikali .. . diye devam ediyor duraklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Ara durakta ineceğim için hangi hattın nereden geçtiğini bilmiyorum. Bu yüzden iett'nin sitesi zorluyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar