Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Sly-One said: olivies ben de senin yazdıını okuyup linke tıklamadım iyi günler dilerim HAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Cons said: benim babam süper hakkaten. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Cons said: benim babam süper hakkaten. saol evladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Prosciutto said: Çok severim, özellikle kavunla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 vay kafir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 msn'den "neden cevap yazmadın" diye sordular da, dory said: ha bi de klasik bonek topici olmus sanirsam, deli kuyu tas 40 akilli gogogo. aha işte bu zibidiler yüzünden cevap yazma gereği duymadım. bi de mod olmuş ama adam olamamış demek ki. topic "bir deli kuyuya taş attı bin akıllı çıkartamadı" felan denecek bir durum değil. çünkü laf atmak için değil de doğru düzgün okuyabilecek kadar aklı olan zaten postun belirgin bir amacı olmadığını, belirli art niyet taşımadığını, sadece iç döküp biraz rahatlama olayından ibaret olduğunu görürdü. belirli şeylerden bunaldım, içimi dökmek için de burayı kullandım. yazdım, içimi döktüm, rahatladım, bitti. gelip de "aha babama zerg rush yapıcaz kekeke" demedim, "ne yapabilirim bana çözüm yolu bulun" da demedim. ha bi de kişisel bölümü burası, kişisel sıkıntılar ve kişisel mutlulukların anlatıldığı bölüm. kişisel problemlerle uğraşmak istemiyorsan zaten oğlum burda ne işin var derler adama. gerçi laf atarak ego tatmini yapanlar klişe kişiler zaten belli üç-beş kişi. ancak forgiver'a belirli bir saygım/sevgim vardır (her ne kadar bazı konularda tamamen zıt şeyleri savunsak da). küçük açıklama yapayım ona bu yüzden. npc vendor olmadığını biliyorum. zaten saygılıyım babama karşı. bu olay üstüne tutup küsmedim veya kapıları çarpıp evden felan da çıkmadım. usandırıcı şeyler yaptıkça sadece gülüyorum o kadar. ama bazı şeyler üst üste gelince, yazıp rahatlama isteği duydum. yoksa npc vendor yerine koyduğum veya kişisel hakaret ettiğim yok. yanlış anlaşılmasın. "bak ben babama neler neler yaptırdım, senden üstünüm" diyenler, maden kendilerini üstün görüyorlar, gelsinler kendileri yapsınlar şekerim benim yerime. Ardeth said: teoride de aslında 20+ yaşındaki insanların olgunluğa dair işaretler göstermesi lazım ama kırıntısını göremedim ben bu konuda. hoşunuza gitmeyen bir konu gördüğünüzde uzaklaşıp gitmek o kadar zor mu, o kadar kontrolsüz müsünüz yoksa bu yaşınızda bile hala sevmediğiniz insanlara uzayıp bitmek bilmeyen hakaretler ve laflar etmekten kendinizi alı mı koyamıyorsunuz. konuyla dalga geçmek ya da eleştirmek başka birine direk hakarete varacak sözler etmek ise başka (olgunlukla ergenlik arasındaki ince çizgiler) Ardeth çok güzel yazmış, teşekkür ediyorum. Beni "ergenlik tripleri, kızsızlık sendromu" gibi eften püften şeylerle suçlayanlar esas komediyi oynamışlar. ona çok güldüm. insanları "15 yaş tripleri oynamak" ile suçlayanlar esas "15 yaş tripleri"ni gerçekleştirmişler. iddia ettiğiniz kadar olgun insanlarsanız, en azından bu kadar çocukca şeyler yazmasaydınız... Bir de son olarak, "Bone açmış topiği kaçmış işte, ilgi çekmeye çalıştığı için cevap atmadı hiç" diyenler olmuş. Hiç öyle bir gayem yok, ama bunu diyenler zaten belli kişiler, şaşırmadım. Paticiğe pek girmediğim için tek tük mesaj atıyorum zaten. Bu topiğe de bakma fırsatım olmadı. Okul başladığından beri sabahları erken kalkıp eve de çok geç geliyorum. Dersti, oyundu, televizyondu derken internetle pek ilgim olmuyor. Ha, vakit ayırıp gelip burda lüzümsüz kişilere tek tek cevap vermekle uğraşmadığım için suçlu olcaksam, eyvallah :) Dediğim gibi ilk postum sadece içimi döküp rahatlamak içindi. Başka hiç bir amacı yok, (babaya hakaret, kuyuya taş atmak vs) art niyet aramayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 ama hacim dory de öyle biri kendine has laf koyma stili var. özgür kız tripleri. sdf . ben mesela çok gülüyorum.ama tarzına değil ^^ ama bone burada bu kadar kişinin neye karsı tepki verdiğini de bilmen gerekir. daha önce actıgın toiclerden yazış tarzından insanların neyle dalga geçtiğini de biliyosundur. bile bile tepki çekmek istemek gibi bişey seninki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 CUOMD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Xaenin said: Sen de arkadaşlarını ara bolca onun yanında. Oh wait.. Oha epik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Haydaaa. Okudum o kadar meğer geçen senenin dramıymış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 olsun abi bu dramlar tüm zamanların dramaları. ölümsüz dramalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 radyo yayinini kacirdin sen tabi arkeyn., Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar