Loras Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Evet whatisthematrix.com'da yayınlanan bu anime ilk filmden öncesini anlatıyor taa robotların ilk nasıl oratay çıktıkları gibi konuları işliyor. Dokuz bölüm halinde yayınlanacak olan anime'in ilk bölümü yayınlandı : http://progressive1.stream.aol.com/wb/gl/wbonline/progressive/thematrix/us/med/Episode1l_dl.zip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 ohaa 140 mb dial upcılar bunu asla indiremezler bence kablocular yaşadı[hline]Öss Öys Biri Bize Cevapları Sölese!!! Öss nedeniyle Kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 dosya formatından bahsederseniz çekebilirimd ial-up olsamda ama çekipte çalışamss a:))[hline]Z(x) = axe WTF? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 İlginç olabilir. Bilgilendirme ve link için teşekkürler Loras. İndirmeye başladım.[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seraxis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Trailer diilde preload(yeni sıkdım bunu ehe :) modunda bişi netde yayınlanan kısmı, filmin bölümleri diil yani. Sadece filmin (tahminen) ilk kısmının millet izlesinde gaza gelsin şeklinde yayınlanmış hali. Yukardaki 140mblık dosya 9dakka 11 saniye gibi bişi, önceden uyarayım dial-upcıların başı ağrımasın. Asıl temmuz da dvd'si ve akabinde divx'i çıkar, o kaçmaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 140 mb dial up için fazla bişi değil ben kablo almadan önce 900 mb indirdim bir haftada ki 140 mb hiç kasmadan ortalama bir kullanıcının 2 günlük normal süresini aşmaz Not:ben dial up kullanırken ort 5 saat kullanıyodum ona göre hesap yapılmıştır[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 öteki bölümlerden de haberdar edersiniz değilmi?[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Çok güzel çizimleri var. Konu olarak da güzel bence, ama diğer Partları seyretmeden baya bir eksik kalıyor herşey. Kaos olayını çok iyi vermişler.[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Diğer bölümleri galiba daha çıkmamış. Ben de heyecanla beklemekteyim. Formatı ise Quicktime.[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 MÜ-KEM-MEL![hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Aha 2. episode.... http://progressive1.stream.aol.com/wb/gl/wbonline/progressive/thematrix/us/med/program0xA3B1____320_dl.zip walla her ay bi episode çıkıo... bu 2 biliyosunuz... mayısta 4. episode çıkıcak sanırım... ondan sorada filmi gelio zaten... öle işte... www.whatisthematrix.com[hline]XaGoN, 09 Şubat 2003 23:42 tarihinde demiş ki: Peygamber misiniz ya matematik var mantik var.. [Bu mesaj sLog tarafından 06 Mart 2003 23:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 2 yi indirdim 160 MB ses yoktu :([hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 said: Volfied, 07 Mart 2003 06:00 tarihinde demiş ki: 2 yi indirdim 160 MB ses yoktu :([hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu quicktime i update et versiondandir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 [Bu mesaj cakeonroof tarafından 08 Mart 2003 21:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 berbat japon her taraf design sıfır atmosfer de sıfır[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 ilk bölümüne izledim bayağı güzeldi yani zaten anime olurda ben kacırırmıyım şu japonların iki şeyine hastayım 1- anime 2-playstation[hline]I'm a lost soul in frp [Bu mesaj TheSilver tarafından 17 April 2003 19:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 tusubasadan hentai'ye kadar her türüne hastayım anime olayının..[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 guzel olmus animatrix bayildim ozellikle 2 ye 3 biraz dandik kacmis... Take care...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 mac versiyonu quicktime pc versiyonu windows media player diye biliyorum ben. ya da benim wmp .mov ları da çalıyor.[hline]Arkaplanda Kanada, altımda güçlü bir mustang, elimde long sword dururken; arabalar, trafik, bu karmaşa, bu boğucu kent niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar