tiybek Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Beyler cogu hight rated disc priestde 10 spell hit gemleri veya 15spell hit rating enchi goruyorum glovesde... Spell hit konusunu pek de bilmiyorum gerci ama sadece pve icin gerekli olan bisey diel mi bu yoksa nedir kullanim amaci biraz bilgi verirseniz bu konuda sevinirim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 yarım yamalak pvp bilgimle spell hitin resilience karşıtı olduğuna dair fikirlerim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdexsde Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 spell hit rating bi disc pri için bazı spellerin habire resist çekmesini önlemek için önemli.Mana Burn ve Fear bunların en önemlileri.Normalde spl hit cap 35 olması lazım(eğer yanılmıyorsam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Aket-Atum said: yarım yamalak pvp bilgimle spell hitin resilience karşıtı olduğuna dair fikirlerim varpenete daha çok yakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 mass dispel resisti azaltmak icin kullanıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiybek Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Fin said: mass dispel resisti azaltmak icin kullanıyorlar. sadece mass dispel mi? yoksa feari felan da var mi bunun icinde:P? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdexsde Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 sdexsde said: spell hit rating bi disc pri için bazı spellerin habire resist çekmesini önlemek için önemli.Mana Burn ve Fear bunların en önemlileri.Normalde spl hit cap 35 olması lazım(eğer yanılmıyorsam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 mage için konuşuyorum, pve de gerekli bir rating, özellikle boss fightlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mage için Pve de en önemlisi bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 zaten spell damage envai çeşit buff ve bossdaki debuff larla giderilir ama attığın spellin resistlemesi giderilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 e penetration değil mi resistansı kıran? yoksa hit rating ile penetration aynı şey mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Hit rating resisti chance'i düşürüyor. (Melee ya da ranged phys. attacklarda miss vs. düşürdüğü gibi) Penetrationsa resist ettiği miktarı düşürüyor diye biliyorum. Bu da ress. miktarını azaltan bir etkendir heralde. Örneğin %10 penetration varsa 450 ress. 405 ress.e düşer vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Spell hit rating büyülerinin target'a vurma şansını arttırır. Spell penetration ise örneğin bir priestte shadow buff ı varsa veya resist gear giydiyse onun resistance değerini düşürür. Garip anlattım biraz ama kısaca spell hit, resistleme şansını azaltır, spell penetration da target'ındaki player, mob, vs'nin resistance değerini düşürür, yine resistleme şansını azaltır. Tek fark bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 39 priest için bitane 10 hit gem eldivene spell hit enchant ve kafaya spell demage + hit enchant yetiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 o enchantları 70 olan biri yapar boe item e ama gem takılıcak item yokki lvl 39 için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 deadwoll said: Hit rating resisti chance'i düşürüyor. (Melee ya da ranged phys. attacklarda miss vs. düşürdüğü gibi) Penetrationsa resist ettiği miktarı düşürüyor diye biliyorum. Bu da ress. miktarını azaltan bir etkendir heralde. Örneğin %10 penetration varsa 450 ress. 405 ress.e düşer vs. +1 , aynen ... spell hit vurma sansını arttırır, penetration vurdugunda partial resist olabilen bir spellse (binary olmayan) o partial resist miktarını azaltır ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 peneration resilence düşürmüyor benim bildiğim arkadaşın anlattığı gibi olmalı mesela sen fireball cast ettin adamda 100 fire res var kaç spell pen varsa mesela 35 adamın sanki 65 fire resistance si varmış gibi damage yiyecek örneğin 100 res ile %32 resist edicekken %65 ile %21 gibi ( bunlar sallama değer ama benim bildiğim mantık bu ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 39 "hit cap" priest için...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Cellobello said: 39 "hit cap" priest için...... pardon kardeş ben lvl olarak anladım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar